Autor Tema: Jarell Quansah #78  (Posjeta: 3656 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online luigi

• Hero Member
Odg: Jarell Quansah #78
« Odgovori #15 : Ožujak 12, 2024, 10:54 »
Nema šanse da ide na EURO. Glupavi Southgate nece ni Gomeza zvati koji bi bio najbolja opcija za lijevog beka.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #16 : Ožujak 12, 2024, 10:55 »
Izgleda stvarno dobro i od njega imam cak i veca ocekivanja nego od Bradleya za kojeg jos nisam siguran. Ali ovo bi mi bilo malo previse. Mislim da jos uvijek nece doc do toga, ali ne mislim da je to lose. Ima vremena za njega.

A gle, ako od Bradleya dobijemo dobrog backupa za Trenta, a Quansah postane 3. stoper, akademija nam je spasila ogromne pare.
Never miss a good chance to shut up.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #17 : Ožujak 12, 2024, 11:02 »
A gle, ako od Bradleya dobijemo dobrog backupa za Trenta, a Quansah postane 3. stoper, akademija nam je spasila ogromne pare.
Naravno, cak i ako od Bradleya ne dobijemo igraca za sebe nego zetoncic koji mozemo prodat za dobru lovu smo vec napravili ozbiljan posao. To je ono (izbacivanje prvoligaskih igraca iz vlastite skole) sto sam pricao gdje kaskamo za ostalim top klubovima i sad izgleda da bi tu mogli napravit iskorak i priblizit im se.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #18 : Srpanj 30, 2024, 19:31 »

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #19 : Kolovoz 24, 2024, 09:04 »
Liverpool defender Jarell Quansah asked to train on Sunday to atone for the errors against Ipswich Town that led to him being hooked at half-time by new head coach Arne Slot.

Daily mirror

To je pristup bebo

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #20 : Kolovoz 24, 2024, 09:53 »
Ma daj molim te, izdrkavanje na mladima. Siguran sam da bi tako Van Dijku ili Salahu naredio ako bi zgriješili za gol ili promašili mrtvu šansu za tri boda.

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #21 : Kolovoz 24, 2024, 09:58 »
Ne ulazim u to kaj je slot izjavio, granično mi je formulirao to

Više cijenim reakciji malog, umjesto da mu je pjesak u vagini on se prihvatio dokazat treneru suprotno

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #22 : Kolovoz 24, 2024, 10:09 »
Ako dobro razumijem, Quansah je sam zatražio…
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #23 : Kolovoz 24, 2024, 10:30 »
Ma daj molim te, izdrkavanje na mladima. Siguran sam da bi tako Van Dijku ili Salahu naredio ako bi zgriješili za gol ili promašili mrtvu šansu za tri boda.

Ok od toga se sad radi prica. Zasto izdrkavanje? Slot je izjavio naknadno da je razgovarao s Quansahom dva tri puta nakon toga. I da je mali reagirao kao sto se od igraca i ocekuje (i tu je dan poslije mali zatrazio trening umjesto recoverya). Isto tako je izjavio da se mozda izgubilo u prijevodu ono sto je mislio, a to je da ne misli kako je samo Quansah gubio duele nego cijela ekipa, ali da je mali izgubio jedan ili dva jako bitna duela s Delapom koji nam je radio najveci problem u prvom pol. Cinjenica je da smo drugo poluvrijeme zaigrali puno bolje i razlog tome svakako nije samo zamjena Quansaha naravno, ali da je u tom trenutku to bio dobar potez, bio je. Ostalo je sve medijska prica i ne djeuje mi bar zasada Slot kao netko tko se nad igracima izdrkava. Da ga je ostavio na terenu, a da se prica odvila drugacije rezultatski, onda bi narativ vjerojatno bio: gle, nema reakciju, nije uocio problem, mogao je ovo ili ono..
« Zadnja izmjena: Kolovoz 24, 2024, 10:39 scouser68 »

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #24 : Kolovoz 24, 2024, 10:51 »
Valja naglasiti i da su Nizozemci dosta direktni po pitanju odgovora i ne biraju "politički " riječi što često izaziva šok kod ljudi. Npr. jučer:

Slot on Gravenberch as the No 6: "He brings certain qualities that we like in that position. If the other 10 had been shit at Ipswich he wouldn't have been able to play such a good game."

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #25 : Kolovoz 24, 2024, 23:14 »
Napisao sam izdrkavanje jer sam shvatio izjavu da je traženo od njega da dodatno trenira, a ne da je sam tražio. Jer je izjava tako napisana da se može dvosmisleno shvatiti. Zato mi u postu i piše "da je naredio".
Ako je Quansah sam tražio, onda super, nikakav problem.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #26 : Kolovoz 29, 2024, 20:49 »
Valja naglasiti i da su Nizozemci dosta direktni po pitanju odgovora i ne biraju "politički " riječi što često izaziva šok kod ljudi. Npr. jučer:

Slot on Gravenberch as the No 6: "He brings certain qualities that we like in that position. If the other 10 had been shit at Ipswich he wouldn't have been able to play such a good game."

I mene je taj 'shit' iznenadio, nekih 3x sam vraćao, reko možda sam krivo čuo.. :D
YNWA!!

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #27 : Rujan 09, 2024, 12:17 »
Jednog dana cu bit najbolji obrambeni u Europi. To je izjavio danas  :super
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #28 : Listopad 06, 2024, 23:32 »
Liverpool close in on new deals for Jarell Quansah and Ibrahima Konaté (Paul Joyce)

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #29 : Listopad 07, 2024, 18:40 »