Anketa

Hoće li Klopp započeti sezonu 2024/25 s nama?

Da
35 (76.1%)
Ne
11 (23.9%)

Ukupno Glasova: 46

Autor Tema: Jürgen Klopp  (Posjeta: 257261 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Skipper

• Hero Member
Odg: Jürgen Klopp
« Odgovori #2925 : Svibanj 19, 2024, 19:45 »
umacko sam se od suza :cry

zbogom, ludi švabo, hvala na uspomenama  :love
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2926 : Svibanj 19, 2024, 22:18 »
Hvala Kloppo, bila je čast i privilegija gledati tebe na klupi voljenog kluba. Hvala ti na karizmi i na energiji koju si nam dao prethodnih 9 godina. Promijenio si ovaj klub i način razmišljanja. Doveo si nas na tron Europe i bili smo godinama sami vrh u Europskom nogometu, hvala i na tituli prvaka Engleske nakon godina godina i godina muke, patnje i čekanja. Hvala također na preostalim osvojenim trofejima, sjajnim utakmicama, preokretima, sjajnom nogometu. Tko zna, možda za života naših nećemo imat ovakvog trenera i ljudsku veličinu na klupi. Bit će jebeno neobično gledati nove utakmice bez tebe na klupi, ali to je život, priviknut ćemo se nekako. Odmori se zaslužio si, uživaj u životu, nadoknadi svo izgubljeno vrijeme s obitelji i bitnim ljudima u životu. Nadam se da ću te opet vidjeti na klupi nekog drugog kluba izvan Engleske koji ima dušu.  :love

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #2927 : Svibanj 20, 2024, 00:10 »
Hvala mu na svemu od srca, falit ce nam, a u isto se vrijeme nadam da nam nece puno faliti, idemo dalje. Puno teže mi je pao odlazak Gerrarda nego ovo sad

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2928 : Svibanj 20, 2024, 08:27 »
Teško je nešto pametno napisati u ovom trenutku.
Iskreno, očekivao sam emotivnijeg Kloppa, ali vidi se da je on to već ranije "odradio" i jučer nije bilo takve emocije kao kad je odlazio Gerrard.
E ono mi je valjda najteže palo, isto kao i @luigi što kaže.
Vratio nam je klub na mjesto gdje i pripadamo. Šteta za onih nekoliko sezona s milimetrima zaostatka, ali to je tako u sportu.
Hvala mu na svemu.
 :love

Offline kenny77

• Full Member
« Odgovori #2929 : Svibanj 20, 2024, 09:18 »
Klopp je bio pravi čovjek u pravom klubu. Tako je dragi Bog to htio posložiti. Zasigurno u pravom trenutku. I kao navijač Lfc-a, mogu samo reći: velika mu hvala na tome..
Taman stvoren za Liverpool i upravo takav da nas vrati na sam vrh engleskog i svjetskog nogometa.
Koliko je u tome uspio,? O tome se mogu voditi diskusije i rasprave, suočavati mišljenja navijača i onih sa strane..
Trofeji se, naravno, broje. Ostaju zapisani u nogometnu povijest i dio su statistike i slave određenog kluba. Dio su nadmetanja i natjecanja. Ostaju u klupskim vitrinama i čine ponos jednog kluba.
Ali su legende ono što se prenosi kroz uspomene navijača; legende o ljudima, utakmicama, zadnjim minutama i izmaknutim trofejima za dlaku ili po nekim sudačkim nepravdama kroz vrijeme trajanja turnira. Legende o tome kako su svi ostavljali srce na terenu. I kako je publika zavoljela i juniore koji su iznosili teret i uvelike pomogli osvajanju trofeja onda kada su nas ozljede sasjekle kao i mnogo puta prije toga.
Legende o onima koji su ušli tiho i sa velikom skepsom. iz drugog ili trećeg razreda. I kao potcijenjeni i jeftino kupljeni postali punopravni i veliki članovi ove naše fantastične ekipe.
Legende o poimanju nogometa kao otvorene viteške igre. Kao sporta. Kao nastojanja da se dođe do rezultata fair igrom i borbom.
Legende o vođama koji to promiču i koji to zagovaraju.
A Juergen je bio baš to i baš takav. Naš vođa. Otvoren, komunikativan, pozitivan, karizmatičan i još mnogo toga dobrog. Za nas. Za ove boje...
Hvala ti veliki Juergen. Za sve što si dao za sve nas: za klub, navijače, igrače, za grad Liverpool. Za nogomet.
Želim ti sve najbolje u životu, a prije svega zdravlja i radosti. Radosti koje si mnogima od nas dao i omogućio da se osjećamo ponosnima. Ponosnima na Fc Liverpool.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2930 : Svibanj 20, 2024, 09:34 »
umacko sam se od suza :cry

zbogom, ludi švabo, hvala na uspomenama  :love

Ja ne. Vidio sam da je sretan zbog odlaska. Vise me pogodila objava da odlazi kada sam ju vidio.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2931 : Svibanj 20, 2024, 11:44 »
🚨According to sources at Sky Sport 61% viewers were watching Klopp's farewell, 23% were  watching MCFC title celebrations, and the rest 16% other channels/competitions 🤓
Never miss a good chance to shut up.

Offline Daorson

• Jr. Member
« Odgovori #2932 : Svibanj 20, 2024, 13:45 »
Hvala mu na svemu i zelim mu sve najbolje.
Njegov odlazak se trebao desiti sezonu prije kad se vidjelo da nije to vise to i kad smo ostali bez LP. Ljeto prije te sezone je trebao donjeti postenu odluku jer je vec sve znao i osjecao.

Jos uvijek mislim da je velika pogreska objava odlaska u januaru u pola sezone i da smo zbog toga ovako posrnuli pred kraj jer je i sam Virgil neki dan rekao da su se igraci jako tesko nosili sa tom cinjenicom i tesko nalazili motivaciju.

Nek zauzme svoje mjesto u povjesti Liverpoola koje i zasluzuje al nema potrebe za pretjerivanjem ,
treba se sto prije okrenuti novom treneru i buducnosti LFC-a, odnosno ponadati se da ce Slot napraviti neko ciscenje i da ce recimo gakpo gravenberch i jos neki igraci kojima tu nije ni mjesto otici i osloboditi prostor nekom ko to stvarno svojim talentom i igrama zavrjedjuje.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2933 : Svibanj 20, 2024, 13:47 »
... jer je i sam Virgil neki dan rekao da su se igraci jako tesko nosili sa tom cinjenicom i tesko nalazili motivaciju.
Ako profesionalcima nije dovoljna motivacija pobjeda i osvajanje naslova prvaka (ili naslov EL) onda ne znam sta bi im trebala biti dovoljna motivacija.

Offline redz

• Hero Member
« Odgovori #2934 : Svibanj 20, 2024, 17:50 »
kao i ostali veliki manageri koje sam ispratio, tek kasnije se osjeti praznina koju ostave iza sebe. samo se sada radi o 'mom' klubu pa će vjerojatno biti još teže. vjerujem da ću za vrijeme svog života opet vidjeti uspjehe liverpoola što u prvenstvu, što u ligi prvaka, ali neki ljudi jednostavno imaju onaj x faktor koji donose uz to. klopp je oličenje toga. više od svih trofeja koje je dofurao u vitrine kluba puno je bitniji mentalitet koji je donio sa sobom i preokrenuo nas iz luzera u pobjednike. znam što pričam jer pratim liverpool 25 godina i u jednom trenu sam mislio da smo jednostavno gubitnički klub osuđen na patnju, a danas se osjećam kao da smo na vrhu svijeta. nijedan trofej nije vrijedan kao taj osjećaj.

falit će energija koju ima, iskrenost u pressicama, umjetni holivudski zubi i taj švapski pogled koji čeka preokret i pobjedu čak i ako gubimo u 96. minuti.

jako me zanima produkcija nekih igrača iduće sezone jer se sjećam borussije dortmund i raspada 'zvijezda' kad je klopponja otišao. bojim se da se slično ne dogodi i nama, ali možda smo ipak prekvalitetni za to. vidjet ćemo.

Offline Daorson

• Jr. Member
« Odgovori #2935 : Svibanj 20, 2024, 20:12 »
Ako profesionalcima nije dovoljna motivacija pobjeda i osvajanje naslova prvaka (ili naslov EL) onda ne znam sta bi im trebala biti dovoljna motivacija.

Pa sta kazes za Kloppa i on je profesionalac bio pa mu nista to nije bilo dovoljno, a Virgil je to izjavio i uopce ne sumnjam da je bio iskren.
To sta bi trebalo i sta mi ocekujemo od njih je jedno a sta oni rade je nesto sasvim drugo.

Meni nije zao sto odlazi nit osjecam prazninu, samo mi je zao sto nije otisao prije dvije sezone. A sto se tice momcadi mogao je ostaviti mnogo bolje poslozenu momcad i zbog tog osjecam veliku prazninu , jer kad ti je Endo najpouzdaniji i najbolji onda nema dalje a znamo  koja je opcija za sredinu pri kupovini bio.
Endi svaka cast al on je ipak iznenadjenje.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #2936 : Svibanj 20, 2024, 20:16 »
Jel zna ko di bi mogo pogledat cijeli oproštaj Kloppa i ekipe nakon tekme? Moro sam pičit u noćnu nakon završetka utakmice pa nisam mogo ispratit :help

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #2937 : Svibanj 20, 2024, 20:17 »
Jel zna ko di bi mogo pogledat cijeli oproštaj Kloppa i ekipe nakon tekme? Moro sam pičit u noćnu nakon završetka utakmice pa nisam mogo ispratit :help
https://www.youtube.com/live/2SRO73B8vmM?si=lyYWFGQl8CNqZkN3

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2939 : Lipanj 10, 2024, 07:28 »
Never miss a good chance to shut up.