Anketa

Hoće li Klopp započeti sezonu 2024/25 s nama?

Da
35 (76.1%)
Ne
11 (23.9%)

Ukupno Glasova: 46

Autor Tema: Jürgen Klopp  (Posjeta: 257260 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mario1987

• Sr. Member
Odg: Jürgen Klopp
« Odgovori #2910 : Svibanj 19, 2024, 00:23 »

Ne volim bit patetičan, ali sutra bi mogao pustiti suzu. Koliko god bio frustriran radi toga što smo ostali kratkih rukava i njegov period u klubu je mogao i trebao biti podebljan s još kojim trofejem, toliko sam svjestan da je ovo zapravo bio moderni Shankly. I koliko god je Paisley bio uspješniji od njega, Shankly je veći manager, a Klopp je uz bok njemu.

Čovjek je prenio duh kluba i svega onog što klub predstavlja na teren. I zato ga ljudi iz Liverpoola i navijači Liverpoola koji znaju što je LFC toliko vole. Stvarno je bio savršen za ovaj klub. Nekako mislim da je svakog od nas taknuo, i uspjeh kluba je bio dio i moje osobne sreće i paralelnog razvoja u životu. Taj period otkad je došao u klub se poklopio i s mojim osobnim i karijernim razvojem.

Hvala Jurgen. Teško da ćemo više ikada vidjeti takvog čovjeka i trenera u klubu.

Ma on je jedan od  najkarizmatičnijih tipova koje samo imao prilike gledati i hvala bogu da je završio u mom najdražem klubu... :love. Slično sam ja pisao prije još kada je najavio odlazak, koliko mi se neke stvari poklopile i pratile te najbolje trenutke koji smo imali pod njim, jedni od najboljih dana u mom životu, koje ću uvijek pamtiti dok sam živ..  :). Zato ni ne želim pisati ništa loše, treba se sjećati tih najljepših dana. Isto tako i meni je on moderna verzija Shanklya, koji sa svojom energijom i pozitivnom ponovo zapalio plamen posrnulom divu i vratio ga je na stare slave, samo šteta i žal ostaje što nismo imali u nekim trenucima više sreće pa da imamo koji trofej više. Uglavnom hvala ti veliki  Jurgene na svemu i iz sveg srca ti želim svu sreću u tvom daljnjem životnom putu. Danke Kloppom..  :love

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #2911 : Svibanj 19, 2024, 00:43 »
Klopp je postao trener Liverpoola 2 tjedna prije nego sam prohodao s curom, a prestaje bit trener 4 tjedna prije našeg vjenčanja, tako da je doslovno zatvorio moj životni krug  :D
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #2912 : Svibanj 19, 2024, 09:13 »
Klopp je postao trener Liverpoola 2 tjedna prije nego sam prohodao s curom, a prestaje bit trener 4 tjedna prije našeg vjenčanja, tako da je doslovno zatvorio moj životni krug  :D

Čestitam!
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #2913 : Svibanj 19, 2024, 09:35 »
Iste godine kad je dosao u klub dobio sam kcer tako da je to meni postalo nerazdvojno u smislu emocija i sjecanja.. on odlazi, a kcer zavrsava 3. razred..  to ostaje za cijeli zivot..
samo se sjetim kako je ekspresno navijacima i igracima liverpoola vratio vjeru.. izmrcvareni smo bili razocaranjima i neuspjesima i majstor je dosao i sve izokrenuo..  velik si Jurgene..

Offline Grga1892

• Newbie
« Odgovori #2914 : Svibanj 19, 2024, 09:45 »
Toga dana kad je Klopp potpisao za moj Liverpool ja sam položio vozački, sve ove godine dok je bio tu promjenio sam 3 posla, prošao kroz par veza, svašta se izdogađalo u mom životu, ali svaki vikend sam gledao Liverpool i tog čovjeka na klupi. Definitivno sam odrastao uz njega, uz taj Liverpool koji je on stvorio, i znam da od sutra više neće biti ništa isto.
Mozda je malo glupo sto ovo pišem, za nekog čovjeka kojeg nisam nikada ni vidio uživo, ali hvala gospon Klopp.

Nama navijačima ostaje samo da se nadamo da će buduće godine biti isto ovako uspješne.
Iako vas pratim tu na forumu sigurno 15god,nisam bio aktivan ali morao sam negdje napisati ovo. Pozdrav Redsi!!

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #2915 : Svibanj 19, 2024, 09:56 »
Bit ce jako,jako tesko suspregnit suze danas.Odlazi covjek koji nam je svima vratio vjeru i kojeg je svaki navijac LFC-a obozavao!

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2916 : Svibanj 19, 2024, 10:20 »
Bit ce jako,jako tesko suspregnit suze danas.Odlazi covjek koji nam je svima vratio vjeru i kojeg je svaki navijac LFC-a obozavao!

Ma ja gledam do 85. minute, ne mogu dalje. U dresu Jugovića ode na istok, a kad se vratim kući nakon petog piva idem Nastavit od 86. min i plakat. :D
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #2917 : Svibanj 19, 2024, 10:31 »
Ma ja brijem da ću već na himni plakat ko pizdurina zadnja :sram

Online Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2918 : Svibanj 19, 2024, 10:41 »
Ma ja brijem da ću već na himni plakat ko pizdurina zadnja :sram

Potpis.

Gledam jucer oprostajni video, suza u oku treperi. A i onaj njegov video iz ureda, vidis i da je njemu tesko. Ne zna sto bi rekao.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2919 : Svibanj 19, 2024, 16:53 »
32 seasons

Managers who have won the Premier League and Champions League for their club

Alex Ferguson
Pep Guardiola
Jurgen Klopp

:love
Never miss a good chance to shut up.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #2920 : Svibanj 19, 2024, 19:14 »
Hvala na svemu Jurgene!
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #2921 : Svibanj 19, 2024, 19:15 »
Hvala na svemu  :love

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #2922 : Svibanj 19, 2024, 19:21 »
Sezona koju ću nažalost pamtiti po odlasku mog oca s kojim sam gledao Liverpool i koji je zavolio gledati Liverpool zbog mene, i odlazak Jurgena koji je preporodio klub zajedno sa svima drugima.

Nakon svih onih godina gdje smo bili promatrači u borbi za naslov, kad je došao i to se promijenilo.

Hvala mu,bilo je lijepo pratiti Liverpool u njegovoj eri.

Sretno dalje Jurgene  :love
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #2923 : Svibanj 19, 2024, 19:31 »
Najbolja stvar koja je dogodila Liverpoolu u zadnjih 10 godina.

Hvala ti Jurgene!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #2924 : Svibanj 19, 2024, 19:43 »
Al doslovno from doubters to believers…
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011