Ajde pokušat ću dat neki svoj sud iz koliko toliko neutralnog kuta, iako je meni u BH ligi najsimpatičniji Velež (sad će me ubit naši UZM forumaši

)
E sad, ako ću pričat o uređenosti kluba, tu je Zrinjski definitivno broj jedan. Iskreno, ne znam tko je glavni u klubu, u glavi mi je da sam negdje pročitao prezime Bevanda iako možda griješim, ali je Zrinjski po svemu baš najjači.
Ono što je kod Zrinjskog problem je što su prije možda cca godinu ipo/dvije odlučili ući u veći broj cipela i doveli neke potpuno promašene igrače, malom izlizani HNL kadar kao npr.Maglica, Bradarić, Tičinović i još neki kojih se sad ne mogu ni sjetit. Isto tako, smjena Rendulića mi je apsolutno van svake pameti. Onda isto sad ovog Crnogorca. Čovjek izgubi 1 utakmicu u 20 i nešto i pedala.
Velež…ne znam šta reć, oni doslovno svako ljeto sruše sve od sezone prije i počnu nanovo gradit, a pojačanja su im Bože sačuvaj. Isto, koja je priča oko odlaska Klafurića, bome nešto prilično čudno. Vidim da ovaj sad ne računa na Haskića, momak im bio kapetan i najbolji strijelac.
Btw ako moram nekoga u Veležu istaknuti kao odličnog igrača, to je golman. Mislim da se preziva Hadžikić ili tako nekako.
Željo…isto čudna neka priča. Tako veliki klub s tolikom bazom navijača pa skoro ispali iz lige. Na momente su izgledali kao da nikoga ne mogu dobit, a onda na kraju tih par pobjeda. Možda ja vidim tu neke teorije urote, ali mislim da je Vico tu dao direktivu da protivnici malo prikoče

Sarajevo mi je pod Rožmanom u nekim periodima stvarno dobro izgledalo a onda opet katastrofa u nekim utakmicama. Slažem se s luigijem, igrači vjerojatno misle da su novi Džeko i onda počnu svirat k, a onda puknu pod ogromnim pritiskom. Ne znam koga su sve doveli, negdje sam čuo da se i Mudražija spominje što bi im bio pun pogodak. Treba im strpljenja i manje pritisaka navijača.
Što se tiče Borca, ne znam, nisam baš vidio toliki poguranac koliko se pisalo. Bilo ga je, ali ne znam je li bilo i na njihovu štetu. U svakom slučaju njima, Tegeltiji i Dodiku želim sve najgore
Suđenje mi se generalno čini ok. Peljto svjetska klasa, a Bandić isto ok