Autor Tema: BiH nogomet (novo i pametnije)  (Posjeta: 71376 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marijo

• Hero Member
Odg: BiH nogomet (novo i pametnije)
« Odgovori #465 : Srpanj 26, 2024, 09:25 »
Ja koliko znam luigi je iz Sarajeva  :ceka

Btw kakav debakl BH nogometa
Velež ispao od nekih totalnih imbecila
Zrinjski izgubio doma od Brava…

Jedino Borac i Sarajevo nešto guraju za sad
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #466 : Srpanj 26, 2024, 09:30 »
Ja koliko znam luigi je iz Sarajeva  :ceka

:super

Evo ako hoće, nek se javi u pp poslat ću mu svoj fb account, pa ako toliko želi nek me doda  :lol

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #467 : Srpanj 26, 2024, 09:40 »
:super

Evo ako hoće, nek se javi u pp poslat ću mu svoj fb account, pa ako toliko želi nek me doda  :lol
Ma nije to, nego ti u svakom postu provociraš nešto sa Zrinjskim.
Zrinjski zadnjih par sezona igra najljepši nogomet, fin roster,  ima i dobru upravu, širi se stadion i svi bi se u Bejha mogli ugledati na njega.
Kad ja ne hejtam ostale klubove, nemoj onda ni ti stalno provocirati bezze.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #468 : Srpanj 26, 2024, 09:44 »
Izgubili od ekipe koja ima naziv broda, normalno da ću zaje.bavati, to što tebe smeta i što sve doživljavaš na nacionalnoj osnovi govori samo koliko si glup i zatucan insan i niko ti ne može pomoći, a još si uz to i pi.čketina asocijalna. Ajde mrš.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #469 : Srpanj 27, 2024, 21:23 »
Izgubili od ekipe koja ima naziv broda, normalno da ću zaje.bavati, to što tebe smeta i što sve doživljavaš na nacionalnoj osnovi govori samo koliko si glup i zatucan insan i niko ti ne može pomoći, a još si uz to i pi.čketina asocijalna. Ajde mrš.
Đe si stručnjak nogometni, Mbappe ne zna igrati pod pritiskom.
 :rotfl
Eto ti znaš sve a nisi izašao iz Sarajevske mahale dan te prčio!!
Uzmi se pištolj, pa ubi. B-)

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #470 : Srpanj 27, 2024, 22:58 »
Kao sto sam i pretpostavio, pickica

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #471 : Srpanj 29, 2024, 08:34 »
Sarajevo bez dileme najbolja ekipa u BiH trenutno, odavno se nije desilo da ovako trkački nadjačaju protivnika i Spartaka i Aktobe. Sve osim titule je za mene ogromno iznenađenje. Vidim, Zrinjski izgubio od ribara iz Slovenije, jbg
Treba ih sačekati još neko vrijeme, ovo je onaj prvotni šok za ekipu, ovakve igre treba ponavljati iz utakmice u utakmicu. Ali da, sve osim titule s dvocifrenom prednošću na kraju sezone je veliko iznenađenje i razlog za ugasiti klub ako ne uspiju. Uložili su pare kojih se ne bi postidili svi ex-yu klubovi zajedno i doveli igrače kvalitetom rang-dva iznad bh lige. Vidno pojačani i na terenu i na klupi  :super

Zrinja jbg, nesretan poraz al nije me začudio. Nakon dvije sezone fantomskog nogometa koji će se teško više vidjeti ovdje, te grupne faze KL lani, Uprava je povukla posljednja 3 transfer roka neke užasne poteze u vidu smjene trenera, dovođenja isluženih igrača, pružanja šanse igračima koji su već odavno zaslužili ispisnicu. Poraz od Brava koji nije nimalo loša ekipa je samo sukus onoga što se radi u posljednje vrijeme u klubu - ništa.
Ima uzvrat za par dana al ne vjerujem u prolaz. Neka me iznenade.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #472 : Srpanj 29, 2024, 09:06 »
Treba ih sačekati još neko vrijeme, ovo je onaj prvotni šok za ekipu, ovakve igre treba ponavljati iz utakmice u utakmicu. Ali da, sve osim titule s dvocifrenom prednošću na kraju sezone je veliko iznenađenje i razlog za ugasiti klub ako ne uspiju. Uložili su pare kojih se ne bi postidili svi ex-yu klubovi zajedno i doveli igrače kvalitetom rang-dva iznad bh lige. Vidno pojačani i na terenu i na klupi  :super

Zrinja jbg, nesretan poraz al nije me začudio. Nakon dvije sezone fantomskog nogometa koji će se teško više vidjeti ovdje, te grupne faze KL lani, Uprava je povukla posljednja 3 transfer roka neke užasne poteze u vidu smjene trenera, dovođenja isluženih igrača, pružanja šanse igračima koji su već odavno zaslužili ispisnicu. Poraz od Brava koji nije nimalo loša ekipa je samo sukus onoga što se radi u posljednje vrijeme u klubu - ništa.
Ima uzvrat za par dana al ne vjerujem u prolaz. Neka me iznenade.

Problem Sarajeva dugo vremena je nedostatak stroge i oštre ruke, kao i samo okruženje, odnosno glavni grad, pa tako non stop imaš priliku vidjeti igrača Sarajeva, kako ili duva nargilu ili cuga do kasno u klubovima i opija se, ovo iz razloga što im klub obezbijedi i novi i renovirani stan i novi auto i velike plate. Slažem se da treba pričekati, ne bi bilo prvi put da igraju u evropi solidno, a da se u ligi raspadnu. Recimo Sarajevu nedostaje taj mentalitet koji ima Zrinjski, vjerovatno jedina ekipa u ligi sa pobjedničkim mentalitetom

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #473 : Srpanj 29, 2024, 11:06 »
Problem Sarajeva dugo vremena je nedostatak stroge i oštre ruke, kao i samo okruženje, odnosno glavni grad, pa tako non stop imaš priliku vidjeti igrača Sarajeva, kako ili duva nargilu ili cuga do kasno u klubovima i opija se, ovo iz razloga što im klub obezbijedi i novi i renovirani stan i novi auto i velike plate. Slažem se da treba pričekati, ne bi bilo prvi put da igraju u evropi solidno, a da se u ligi raspadnu. Recimo Sarajevu nedostaje taj mentalitet koji ima Zrinjski, vjerovatno jedina ekipa u ligi sa pobjedničkim mentalitetom
Mislim da je pod Mirzom Varešanovićem bilo to koliko-toliko uređeno, samo što Mirza kao takav nije odgovarao široj masi i potjeran je nauštrb slovenskog tandema. Zekić mi ne djeluje kao takav tip, u svakoj izjavi je odmjeren, fokusiran na momčad, nisam siguran koliko će dopuštati te marifetluke van terena. Jedino ostaje pitanje hoće li uprava stati na stranu igrača ili trenera ukoliko do toga dođe.
Ako budu Mirvić i ostali podržavali Zekića, uspjeh je neupitan. Jer prevelik ego se nakupio u svlačionici sada gdje će pojedini igrači sigurno ubrzo shvatiti da su daleko iznad lige i raditi stvari za koje će misliti da će proći nekažnjeno jer su skupo plaćene zvijezde. Tu onda nastupa uprava koja odlučuje hoće li biti profesionalni klub ili cirkus.

Zrinjski je recimo odlučio biti cirkus u slučaju Zvone Kožulja.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #474 : Srpanj 29, 2024, 16:33 »
Zekić je jako limitiran trener koji će igrati na 1:0, 1:1 i 2:1 rezultate ili će izgubiti 0:3. Kod njega nema pete mogućnosti. S igračima cuga gemišt na slobodna popodneva i na taj način se misli povezati sa ekipom. Sretno mu dole i vama s njime.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #475 : Srpanj 30, 2024, 01:12 »
Ajde pokušat ću dat neki svoj sud iz koliko toliko neutralnog kuta, iako je meni u BH ligi najsimpatičniji Velež (sad će me ubit naši UZM forumaši  :sram)

E sad, ako ću pričat o uređenosti kluba, tu je Zrinjski definitivno broj jedan. Iskreno, ne znam tko je glavni u klubu, u glavi mi je da sam negdje pročitao prezime Bevanda iako možda griješim, ali je Zrinjski po svemu baš najjači.
Ono što je kod Zrinjskog problem je što su prije možda cca godinu ipo/dvije odlučili ući u veći broj cipela i doveli neke potpuno promašene igrače, malom izlizani HNL kadar kao npr.Maglica, Bradarić, Tičinović i još neki kojih se sad ne mogu ni sjetit. Isto tako, smjena Rendulića mi je apsolutno van svake pameti. Onda isto sad ovog Crnogorca. Čovjek izgubi 1 utakmicu u 20 i nešto i pedala.

Velež…ne znam šta reć, oni doslovno svako ljeto sruše sve od sezone prije i počnu nanovo gradit, a pojačanja su im Bože sačuvaj. Isto, koja je priča oko odlaska Klafurića, bome nešto prilično čudno. Vidim da ovaj sad ne računa na Haskića, momak im bio kapetan i najbolji strijelac.
Btw ako moram nekoga u Veležu istaknuti kao odličnog igrača, to je golman. Mislim da se preziva Hadžikić ili tako nekako.

Željo…isto čudna neka priča. Tako veliki klub s tolikom bazom navijača pa skoro ispali iz lige. Na momente su izgledali kao da nikoga ne mogu dobit, a onda na kraju tih par pobjeda. Možda ja vidim tu neke teorije urote, ali mislim da je Vico tu dao direktivu da protivnici malo prikoče  :lol

Sarajevo mi je pod Rožmanom u nekim periodima stvarno dobro izgledalo a onda opet katastrofa u nekim utakmicama. Slažem se s luigijem, igrači vjerojatno misle da su novi Džeko i onda počnu svirat k, a onda puknu pod ogromnim pritiskom. Ne znam koga su sve doveli, negdje sam čuo da se i Mudražija spominje što bi im bio pun pogodak. Treba im strpljenja i manje pritisaka navijača.

Što se tiče Borca, ne znam, nisam baš vidio toliki poguranac koliko se pisalo. Bilo ga je, ali ne znam je li bilo i na njihovu štetu. U svakom slučaju njima, Tegeltiji i Dodiku želim sve najgore

Suđenje mi se generalno čini ok. Peljto svjetska klasa, a Bandić isto ok
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #476 : Srpanj 30, 2024, 08:15 »
Ajde pokušat ću dat neki svoj sud iz koliko toliko neutralnog kuta, iako je meni u BH ligi najsimpatičniji Velež (sad će me ubit naši UZM forumaši  :sram)

E sad, ako ću pričat o uređenosti kluba, tu je Zrinjski definitivno broj jedan. Iskreno, ne znam tko je glavni u klubu, u glavi mi je da sam negdje pročitao prezime Bevanda iako možda griješim, ali je Zrinjski po svemu baš najjači.
Ono što je kod Zrinjskog problem je što su prije možda cca godinu ipo/dvije odlučili ući u veći broj cipela i doveli neke potpuno promašene igrače, malom izlizani HNL kadar kao npr.Maglica, Bradarić, Tičinović i još neki kojih se sad ne mogu ni sjetit. Isto tako, smjena Rendulića mi je apsolutno van svake pameti. Onda isto sad ovog Crnogorca. Čovjek izgubi 1 utakmicu u 20 i nešto i pedala.

Velež…ne znam šta reć, oni doslovno svako ljeto sruše sve od sezone prije i počnu nanovo gradit, a pojačanja su im Bože sačuvaj. Isto, koja je priča oko odlaska Klafurića, bome nešto prilično čudno. Vidim da ovaj sad ne računa na Haskića, momak im bio kapetan i najbolji strijelac.
Btw ako moram nekoga u Veležu istaknuti kao odličnog igrača, to je golman. Mislim da se preziva Hadžikić ili tako nekako.

Željo…isto čudna neka priča. Tako veliki klub s tolikom bazom navijača pa skoro ispali iz lige. Na momente su izgledali kao da nikoga ne mogu dobit, a onda na kraju tih par pobjeda. Možda ja vidim tu neke teorije urote, ali mislim da je Vico tu dao direktivu da protivnici malo prikoče  :lol

Sarajevo mi je pod Rožmanom u nekim periodima stvarno dobro izgledalo a onda opet katastrofa u nekim utakmicama. Slažem se s luigijem, igrači vjerojatno misle da su novi Džeko i onda počnu svirat k, a onda puknu pod ogromnim pritiskom. Ne znam koga su sve doveli, negdje sam čuo da se i Mudražija spominje što bi im bio pun pogodak. Treba im strpljenja i manje pritisaka navijača.

Što se tiče Borca, ne znam, nisam baš vidio toliki poguranac koliko se pisalo. Bilo ga je, ali ne znam je li bilo i na njihovu štetu. U svakom slučaju njima, Tegeltiji i Dodiku želim sve najgore

Suđenje mi se generalno čini ok. Peljto svjetska klasa, a Bandić isto ok
Počne brat pisati post i kontaš svaka čast na opservaciji, i onda sve usere s Borcem i suđenjem. Da pratiš BH nogomet, upratio bi kolliko su sudačkih poguranaca imali, evo ovako iz glave: Gol Kvržića iz zaleđa Sarajevu za pobjedu, gol nakon prekršaja na Ivančiću protiv Zrinjskog za pobjedu, penal i poništen gol Gošku u predzadnjem kolu, penal protiv Igmana u 2. minuti i crveni karton, penal protiv Posušja u 3. minuti, poništen gol Posušja za izjednačenje zbog nepostojećeg zaleđa,...
Protiv Borca u Banja Luci ni kombinirani sastava Reala i Manchester Citya nije favorit.

Osim toga, svaku veću utakmicu Borca su sudili suci iz RS-a, što je samo po sebi dovoljan razlog za posumnjati: Gigović, Grbić, Bilbija, Kesić, Njegomirović po očitom Vicinom naputku. Kad su došli na +12 bodova u odnosu na Zrinjski, odjednom su im utakmice počeli suditi Bandić, Peljto, Sivac i gle čuda: Borac počeo gubiti bodove sve do gore spomenutih Posušja i Igmana.

Inače, glavni čovjek Zrinjskog nije Bevanda, nego Danko Šulenta, direktor i vlasnik Interagenta čijim je dolaskom, energijom i nadasve uloženim novcem 2012. godine zapravo i počeo procvat Zrinjskog. Uz njega je tu Denis Lasić kao predsjednik kluba, aktualni ministar prometa i veza Federacije BiH, te Amir Kabiri, direktor i vlasnik MT Abraham grupe.  Uz njih trojicu klubu nasušno fali jak sportski direktor, zato i osciliramo iz krajnosti u krajnost s dugoročnim slaganjem rostera, pa od Bašića, Savića, Ilinkovića, Jankovića dođemo do Maglice, Balića, Mlinara, Nirona.
Smjena Rendulića se trebala desiti, očito mu je sapunjana daska od strane nekih igrača, ali je izabran krivi tajming. Petrović je zaslužio otkaz onog trenutka kad je pokušao preko sinove agencije prodati dva igrača Zrinjskog dotad bez menadžera, bez znanja kluba. Kad je klub saznao za to, automatski je raskinut ugovor. Crnogorska posla.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #477 : Srpanj 30, 2024, 11:36 »
Ma ok, sigurno vi koji živite u BiH i gledate svako kolo znate puno više od mene, ali one utakmice Borca koje sam ja gledao nisam vidio taj poguranac. Naprotiv, svaku utakmicu koju sam gledao Borac je bio uvjerljivo bolja ekipa na terenu. Znam kad su igrali kod Veleža, jedan period utakmice mi je izgledalo da se Velež ne može sastavit s loptom.

Ajme da, Kabiri, tu spodobu sam zaboravio. Gospodin Aluminij s duginim zastavama, sumnjive prošlosti i kapitala, čudi me da ga mostarska raja nije već nabila nogom u guzicu

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #478 : Kolovoz 01, 2024, 19:24 »
Fantastična izvedba Zrinjskog na bazenu u Ljubljani i osiguran prolazak dalje pobjedom 3-1  :klanja

Bilo je užasno gledat kako lopta niti može ići naprijed niti odskakivat, jedino se nekim bunarenjem moglo do gola.
Sad s mirom čekati dvoboj Panathinaikosa i Botev Plovdiva jer je poraženi naš sljedeći protivnik.

Marić klasa, Frano Mlinar odlično pojačanje, Jakovljević za mirovine  :super

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #479 : Kolovoz 01, 2024, 20:23 »
Nema šta, bravo za Zrinjski