Autor Tema: Premier Liga - 2022/23  (Posjeta: 56344 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
Odg: Premier Liga - 2022/23
« Odgovori #3255 : Siječanj 22, 2023, 19:16 »
Nije ti dovoljno sto je 5 godina bio nas najbolji igrac  :(

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #3256 : Siječanj 22, 2023, 19:18 »

ja znam da su jednako dobri bili tad i mane i firmino i trent i robertson sa najvise asistencija u ligi

mi smo barcu rjesili bez salaha, koji je plus toga sve penale izvodio da nabije statistikus,
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #3257 : Siječanj 22, 2023, 19:26 »
Mane igra toliko dobro u Bayernu da je to nikad viđeno na njemačkim terenima

Moja zamjerka Kloppu je što drži Salaha daleko od protivničkog gola

Ja bi igrao s Darwinom i Salahom u špici i iza nakrcao 4 veznjaka. Može i :zid Gakpo biti jedan od ta 4

I onda kad se vrate Jota i Diaz možda vratio na 3 naprijed
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #3258 : Siječanj 22, 2023, 19:38 »
Mane igra toliko dobro u Bayernu da je to nikad viđeno na njemačkim terenima

Moja zamjerka Kloppu je što drži Salaha daleko od protivničkog gola

Ja bi igrao s Darwinom i Salahom u špici i iza nakrcao 4 veznjaka. Može i :zid Gakpo biti jedan od ta 4

I onda kad se vrate Jota i Diaz možda vratio na 3 naprijed

Vidili smo.mi manea kako igra tako da to kako igra u bayernu meni nema veze,

A sta ce i kako klopp igrat sa salahom bas me briga,
Samo.nek pazi da ga diletantski potezi ne dovedu do otkaza,

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #3259 : Siječanj 22, 2023, 20:12 »
Meni je od svega losega sta se dogada ovo najbizarnije.
Da jedan ovakav igrac izgleda ovako neprepoznatljivo lose,nisam mislio da cu ga ikad vidjeti ovakvoga.
Zapravo jesam al kad bude imao 36 godina.

Nit je sredina ono sto je bila nit je napad. Nema vise Manea, Firmino je li-la. Doslovno sve je ili novo ili unazadjeno i trebat ce vremena da se poslozi.

Ili cemo ga prodat.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #3260 : Siječanj 22, 2023, 23:37 »

Monello je jedini najavljivao ovo i sve je točno pogodio. Ne znam zašto ga napadaš kad se čovjek ima pravo naslađivati što je nakon 6 godina bio u pravu u vezi svega što je pisao.
Never miss a good chance to shut up.

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #3261 : Siječanj 23, 2023, 09:35 »

Ili cemo ga prodat.
već sam negdje napisao da ga trenutno ne možemo prodati, tj. nema kluba koji će platiti njegovu plaću a da je šupalj na toj poziciji

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #3262 : Siječanj 23, 2023, 11:16 »
već sam negdje napisao da ga trenutno ne možemo prodati, tj. nema kluba koji će platiti njegovu plaću a da je šupalj na toj poziciji

Newcastle  :D

Ne znam bas. Psg bi bio opcija, al ako ovako bude i iduce sezone kao i ove, onda smo se zakopali sa njegovim ugovorom.

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #3263 : Siječanj 23, 2023, 11:52 »
Newcastle  :D

Ne znam bas. Psg bi bio opcija, al ako ovako bude i iduce sezone kao i ove, onda smo se zakopali sa njegovim ugovorom.
teško da bi  išao u newcastle
psg samo ako ode jedan od skupe trojke

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #3264 : Siječanj 23, 2023, 12:06 »
Ako bude i iduce sezone kao i ove, onda ti ostaje samo još godina dana njegovog ugovora pa ćemo preživjet i ako ga ne uspijemo prodat. To mi je i bilo najbolje kod tog novog ugovora, da nismo pristali na neki petogodišnji ugovor ili tako nešto, ovako smo i dalje u dosta oke poziciji.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #3265 : Siječanj 23, 2023, 12:55 »
Ne vjerujem da je Salah za otpad, dao bi mu još iduću sezonu da se vrati na stari nivo, očekujem da se stvari na ljeto posloze na bolje i mislim da bi i on automatski bio bolje. Svakako igra ispod mojih a vjerujem i ostalih navijača debelo ispod svog nivoa. Ocekivao sam od njega da svojim golovima prelomi neke utakmice a on se također ukopao u ovo sivilo. Možda bih ga prodao na ljeto kad bi sletila nekakava super ponuda, ali onda se postavlja pitanje koga bi doveo kao zamjenu, jer nema baš top igrača na tom desnom krilu sa lijevom nogom.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #3266 : Siječanj 23, 2023, 13:11 »
Ako bude i iduce sezone kao i ove, onda ti ostaje samo još godina dana njegovog ugovora pa ćemo preživjet i ako ga ne uspijemo prodat. To mi je i bilo najbolje kod tog novog ugovora, da nismo pristali na neki petogodišnji ugovor ili tako nešto, ovako smo i dalje u dosta oke poziciji.

Upravo to. Jako se važno pokazuje to trajanje (takvog) ugovora. Daleko od toga da mislim da nam više nema što ponuditi, ali trogodišnji ugovor je top posao.
Say what again!

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #3267 : Siječanj 23, 2023, 13:45 »
Uvijek pokušavam bit objektivan i uzet sve u obzir kad sudim o nekome:

S jedne strane Salah igra ispod nekih naših očekivanja, uglavnom se svi slažemo sa tim, dosta loše izgleda na terenu.
S druge strane Salah je ofanzivac, konkretna stvar koja se od njega prije svega očekuje su golovi i asistencije, tako da kad gledamo sa te strane on do sad ima 17 golova i 6 asistencija u sezoni, vrlo vjerojatno će opet imat neku 30-10 sezonu, u najgorem slučaju 25-10, pa kako onda njegovu sezonu nazvat podbačajem ?

Tipa svi bi Kanea, on je čudo, a imaju isto golova s tim da Kane ima duplo manje asistencija od Salaha, Salah 6, Kane 3

Tako da ne znam kako bi nama bilo u interesu riješit se igrača koji nam redovito pruža 30 golova sezone ? Eventualno da ti guši nekog mladog sa ogromnim potencijalom kojem trebaju minute, tipa da imaš Saku pa da ga Salah guši, a ovako Salaha plačaš istina, ali Salah ti doprinosi, i to konkretno da ne može konkretnije, tj golovima.
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #3268 : Siječanj 23, 2023, 13:55 »

S jedne strane Salah igra ispod nekih naših očekivanja, uglavnom se svi slažemo sa tim, dosta loše izgleda na terenu.
S druge strane Salah je ofanzivac, konkretna stvar koja se od njega prije svega očekuje su golovi i asistencije, tako da kad gledamo sa te strane on do sad ima 17 golova i 6 asistencija u sezoni, vrlo vjerojatno će opet imat neku 30-10 sezonu, u najgorem slučaju 25-10, pa kako onda njegovu sezonu nazvat podbačajem ?

Tipa svi bi Kanea, on je čudo, a imaju isto golova s tim da Kane ima duplo manje asistencija od Salaha, Salah 6, Kane 3

Tako da ne znam kako bi nama bilo u interesu riješit se igrača koji nam redovito pruža 30 golova sezone ? Eventualno da ti guši nekog mladog sa ogromnim potencijalom kojem trebaju minute, tipa da imaš Saku pa da ga Salah guši, a ovako Salaha plačaš istina, ali Salah ti doprinosi, i to konkretno da ne može konkretnije, tj golovima.

Ma sve to stoji šta si napisao, on jeste nabio opet dobru statistiku kad gledaš, ali konkretno šta mi donose njegovih par golova Glasgow Rangersu koje je zabio. Očekujem id njega da prelomi nekakvu utakmicu koja će nam donijet bodove. Neka takva utakmica je možda trebao bit Chelsea recimo, da ga sad ne prozivam radi Brightona i Brentforda kad smo kolektivno bili u kurcu.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #3269 : Siječanj 23, 2023, 14:11 »

ocigledan primjer kako spakovana statistika moze kamuflirat stvarno stanje jednog igraca i njegov aktivan il presudan odlucujuci utjecaj na igru i rezultat,

tako se klopp navukao i potpisao ga ponovo i evo sta gledamo , pa ko voli i vjeruje nek gleda i uziva