Hahaha nas Brighton NADIGRA 2 puta u 2 tjedna, znači ne da pobijede ljudi nekim krompirima dok mi imamo inicijativu, nego nas ljudi nadigraju, i onda ovdje opet neki tvrde da mi imamo i dalje dovoljno kvalitete da se borimo za vrh slj. sezone.
Ne, nemamo kvalitete!!
Fali nam 4-5 igrača
Ne, ne možemo to nadoknadit treningom
Ehh Klopp, nisam još uvijek za to da ga se miče, ali zbilja me jako brine što se ništa ne poduzima po pitanju kvalitete prije svega u tom veznom redu, evo prijelazni rok je skoro gotov a mi smo u najdeficitarnijoj liniji u ekipi u 2 prijelazna roka doveli Arthura kao pojačanje za bolnicu, pa tko je tu lud.
Nama Brighton u 2 utakmice uzme sve, i kontrolu, i igru, i loptu, ma sve, više dodavanja, više točnih dodavanja.
Kao nema Caiceda sad, bit će nam lakše, sa Caicedom imali preko 200 tocnih dodavanja vise, sad imaju samo 100

Isto tako vjerujte koliko hoćete da je Bajčetić sad neko rješenje, možete se tješit, al nema od toga ništa, bar nema u skorijoj budućnosti, možda nekad, za neke 3 ili 4 godine ako odradi neke dobre posudbe, ali sad u ovom trenutku nema šanse, momak je prezelen.