Autor Tema: Prijateljske utakmice - 2022/23  (Posjeta: 16009 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Prijateljske utakmice - 2022/23
« Odgovori #135 : Srpanj 31, 2022, 14:10 »
Sad kad su se emocije smirile, sigurno je da kad igrača toliko platiš da imaš i velika očekivanja, ali s Darwinovim izdanjem od jučer možemo itekako bit zadovoljni. Prva službena utakmica, protiv Cityja, 22 godine, gol, penal, našao se u par situacija...bit će to sve dobro

Ali kako je Salah jučer odigrao, majko mila koja klasa.
Samo ću 4 situacije izdvojiti
Gol Trenta
Ono s poda kad je proigrao Henderona a ovaj ubacio Diazu
Ubačaj Darwinu nakon kojeg je suđen penal
Ubačaj na Robertsona nakon kojeg je ovaj asistirao za 3-1

Strašan igrač

Salah uvijek svjež na početku sezone, nekad imam osjećaj da se ne zna pravilno dozirati tokom čitave sezone. Ove godine će biti drugačije jer će imati odmor i u novembru od mjesec dana jer ne igra svjetsko ni on ni Diaz, a vjerovatno ni Firmino neće biti pozvan, tako da će nam napad biti itekako svjež za nastavak sezone. Po meni smo prvi favoriti za titulu, al živi bili pa vidjeli.

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #136 : Srpanj 31, 2022, 14:51 »
Salah jucer bas odigrao timski,nijednom nije forsirao neke svoje gluposti,uvojek je trazio suigrace u boljoj poziciji.Jedino je ono na pocetku mogao rijesiti golom.A Diaz sjebo onu kontru kada mu je Salah bio sam ko duh,a on se zabio u igrace Citya.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #137 : Srpanj 31, 2022, 14:59 »
Prosjek igrač.
Never miss a good chance to shut up.

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #138 : Srpanj 31, 2022, 15:18 »
Jučer lijepo izdanje, moram prizanti da smo odigrali bolje nego što sam očekivao obzirom na pripremne utakmice i početak sezone.
Par zapažanja.
Nunez igrač definitivno s velikim potencijalom. Motoričan, brz, solidne tehnike i jako dobrog osjećaja za prostor. Nije me uvjerio da ima "žicu" rutinskog finišera, ali se nadam da ju ima  :D. Trenutno mu je najveća prepreka  to što je svjestan da je plaćen veliku lovu i što se na njega već u ovom trenutku od strane nekih stavlja uteg da zaista mora igrati odmah kao "igrač od 100 milijuna". Definitivno je igrač koji nam donosi i taktičku raznovrsnost u napadu i biće interesantno vidjeti ga kako se razvija, mislim da će pod Kloppom to biti jako dobro ;).

Diaz. Još jedan motoričan igrač, "laganog koraka". Ono što mu ja vidim trenutno kao najveći problem je što "previše zuji, a malo meda daje" :) Prevedeno, svoju motoričnost ne koristi okomito, ide suviše u širinu. Kad počne okomito probijati obranu, a to tehnički i motorički definitivno može, uz "podizanje glave" kod predaje lopte, bit će igrač koji će stvarati višak učinkovito i može postati jedan od bitnijih karika u našoj igri.

Mo, jučer pokazao klasu. Asist, fantastično dodavanje kod trećeg gola, penal u ključnim trenucima uz jako dobar osjećaj za igru i predaju lopte, što mu u zadnje vrijeme zna biti problem.
Zaista jedva čekam uigranost dvojca Mo-Nunez u narednom periodu i mislim da to može jako dobro izgledati  :love

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #139 : Srpanj 31, 2022, 16:27 »

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #140 : Srpanj 31, 2022, 17:05 »
Najbolje od svega je kako su tipovi napaljeni, i kakva dobra atmosfera vlada u momčadi. Stvarno tu treba skinuti kapu Kloppu i svima u klubu, nakon toliko godina skupa i osvojenih trofeja, ovi slave jučer kao da igraju Ligu prvaka. Nunez je u tom smislu donio dimenziju više jer se vidi koliko mu je stalo da se dokaže i ta energija se prenijela na ostatak momčadi. 

Community Shield je malo više od prijateljske utakmice, ali u kontekstu je bila jako bitna pobjeda, jer je protiv nas stajao City. Osim toga, to je bio jedan mozaik koji je još nedostajao Kloppu i ovoj momčadi. Baš sam optimističan za sezonu.

E i da, bravo za ovaj osvrt na Salaha. U svakom golu je imao svoje prste, fenomenalan nogometaš.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #142 : Srpanj 31, 2022, 22:06 »
Nije mi baš jasan smisao ove utakmice večeras, još pogotovo ako smo ostali bez Konatea
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #143 : Srpanj 31, 2022, 22:22 »
Nije mi baš jasan smisao ove utakmice večeras, još pogotovo ako smo ostali bez Konatea
provjera klinaca i minute onima koji nisu igrali jučer. od "jačih" su igrali, gomez, konate, milner, elliot i carvalho. ostalo sve klinci. kasnije ušao philips, a kasnije van den berg da zamijeni konatea. znači meni sasvim ok
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #144 : Srpanj 31, 2022, 22:53 »

Što ti točno nije jasno? Evo, weka ti je lijepo objasnio.

Naby Keita missed the game tonight as he was ill and Curtis Jones felt a knock, says #LFC boss Jurgen Klopp

Keita will be okay for Fulham, says Klopp, but Jones will have tests on Monday. Was "desperate to play" this evening, says the #LFC boss

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #145 : Srpanj 31, 2022, 23:06 »
Klopp is confident there is no real issue with Konate and was primarily taken off as a precaution

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #146 : Kolovoz 01, 2022, 00:11 »
"It doesn't look too concerning."
Klopp hopeful of good news as Konate set to undergo scan on his knee after limping out of defeat to Strasbourg. Keita missed game due to illness, Jones has a muscle problem that will be further assessed tomorrow. #LFC 

Pearce

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #147 : Kolovoz 01, 2022, 07:43 »
Bilo bi tuzno da radi najnebitnije utakmice ikad ostanemo bez drugog stopera.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #149 : Listopad 13, 2022, 19:30 »
NEW: Liverpool look set to play out a number of 'glamour friendlies' during the World Cup. #lfc [mirror via liverpool echo]

The Reds, who will be travelling to Dubai for some warm-weather training during the tournament, have already agreed to play Italian giants AC Milan while out in the United Arab Emirates, as per @LivEchoLFC