Jučer lijepo izdanje, moram prizanti da smo odigrali bolje nego što sam očekivao obzirom na pripremne utakmice i početak sezone.
Par zapažanja.
Nunez igrač definitivno s velikim potencijalom. Motoričan, brz, solidne tehnike i jako dobrog osjećaja za prostor. Nije me uvjerio da ima "žicu" rutinskog finišera, ali se nadam da ju ima

. Trenutno mu je najveća prepreka to što je svjestan da je plaćen veliku lovu i što se na njega već u ovom trenutku od strane nekih stavlja uteg da zaista mora igrati odmah kao "igrač od 100 milijuna". Definitivno je igrač koji nam donosi i taktičku raznovrsnost u napadu i biće interesantno vidjeti ga kako se razvija, mislim da će pod Kloppom to biti jako dobro

.
Diaz. Još jedan motoričan igrač, "laganog koraka". Ono što mu ja vidim trenutno kao najveći problem je što "previše zuji, a malo meda daje"

Prevedeno, svoju motoričnost ne koristi okomito, ide suviše u širinu. Kad počne okomito probijati obranu, a to tehnički i motorički definitivno može, uz "podizanje glave" kod predaje lopte, bit će igrač koji će stvarati višak učinkovito i može postati jedan od bitnijih karika u našoj igri.
Mo, jučer pokazao klasu. Asist, fantastično dodavanje kod trećeg gola, penal u ključnim trenucima uz jako dobar osjećaj za igru i predaju lopte, što mu u zadnje vrijeme zna biti problem.
Zaista jedva čekam uigranost dvojca Mo-Nunez u narednom periodu i mislim da to može jako dobro izgledati