Darwina se ne isplati prodavati sada, a i sam Klopp je rekao da racuna na njega.
Momak ce sljedece sezone dobiti sansu, pa nek se pokaze. Hoce li biti : 1. , 2. ili 5. opcija - to ovisi iskljucivo o njemu. Simple as that.
Ja mislim da mora prvotno poraditi na zavrsnici i tehnici, jer ostalo izgleda dosta dobro. Zaista nije imao srece u zavrsnici, ali se dobro krece i ulazi u sanse. Meni se svidja ta borbenost, koju sam vidio zadnji put za vrijeme Suareza. Velika prednost je sto moze igrati i napadaca i lijevo krilo.
Ne bih gradio igru oko njega definitivno , ali u situacijama gdje moramo ganajati rezultat - gurnuo bih ga u spicu zbog fizikalija i igre glavom, gdje onda moze iskoristiti kvalitetne centarsutove.
P.S. Ne bih uporedjivao njega sa Gakpom jer su totalno drukciji profil igraca, ali je cinjenica da se Gakpo vec nametnuo i bolje odgovora nasem sustavu zbog odlicne tehnike.
P.P.S. Nezahvalno je i uporedjivati Darwina sa Halandom, jer je on trenutacno najbolji spic na svijetu . Ne treba mu taj teret stavljati na ledja.
P.P.P.S. Uglavnom vrijeme ce pokazati moze li se nametnuti, ali imajte na umu da na trzistu nema puno dostupnih i jeftinih napadaca koji bi bili prvi pick u nasem napadu.
Jedan normalan i logičan post..

Previše suhoparnih i izlizanih teza se konstantno provlači, realno Nunez se nije adekvatno adaptirao ali u nhemu ne treba tražiti Firmina niti Gakpa jer su različit tip igrača, ali se takvi mogu nadopunjavati..
Ekipa pa i najbolji pojedinci su velik dio sezone izgladali kao teško sranje, to je činjenica i nije samo moj stav, u takvom sistemu je teško iskoračiti. Ja Nunezu zamjeram slab engleski, a ako ima dobar stav za rad i napredak sakriti će nedostatke a iskoristiti prednosti, jer realno je jako brz, fizički jak i lako ulazi u šanse kad dobiva loptu u prostor.. ugl, treba mu kontinuitet i posložena ekipa, vjerujem da će biti bolji .
I ne kužim ta hejtanja prema ikom od naših igrača, svi imamo simpatije i one koji su nam manje sjeli, ali djetinjasto je te rasprave unedogled razvlačiti..
Bobby da je mogao igrati na visokoj razini i biti prva opcija ovog kluba, bio bi tu i dalje, odnosno dali bi mu ponudu koja se ne odbija, ko i Salahu.. hvala mu na svemu, ali ne mislim u svakom novom napadaču tražiti Bobbya kao niti u novom veznjaku Gerrarda, Mascherana ili bilo kog drugoga..