Daj prešaltaj se u realan mood da ove sezone nismo konkurenti za naslov. Šta prije to shvatiš bit će ti lakše. Nego šta smo nego u novom procesu i trebat će nekoliko rokova sa stvorimo opet ekipu koja će se borit za naslov. Baš je realno nakon 9 godina s novim trenerom na klupi loviti treble ove sezone. Jesam ja jedini ovamo koji pokušava gledat realno na stvari. Na vrhuncu moći su ovamo ljudi pisali da nam nisu potrebna pojačanja, ja sam tad govorio da itekako jesu. Sad sam ja stava da nam za ovu sezonu nisu potrebna pojačanja nego vrijeme i strpljenje s novim trenerom a iduće ljeto da se pojačamo s pravim igračima na pozicijama di će trebat da odemo na level više. Ovo ove sezone je dovoljno za top 4 i to je to.
Ne bih rekao da ja nesto tu moram shvatiti. Otprilike mi je jasna nasa pozicija. A reci ti, kako se to postaje konkurent za naslov? Tako da si uzmes pauzu od godinu dana za "filtriranje" igraca? Znaci ekipa nam je dobra no postoje ocite pozicije gdje mozemo biti bolji i kojih su svijesni i Hughes i Edwards i Slot. To su oni sebi isfiltrirali. Problem je kad nas igraci koje zelimo dovesti odbiju. Nakon toga mi nemamo nikakvu alternativu nego se prodaje prica kako imamo dovoljno unutar postojece ekipe. To mi je iritantno i ne smatram to nikakvim "procesom." Pretprosle godine na trzistu nije bio nitko osim Tchouamenija, pa proslo nitko osim Caiceda i Lavije, a ove nitko osim Zubimendija. Bellinghama ne zelim ni spominjati jer je bio "sarena laza." I tako proces ide godinu po godinu, a mi igramo sesticu s Maccom, Gravenom, Endom, Jonesom, a prosle sezone se cak i Gomez okusao na toj poziciji.. Znamo da je Konate injury prone od kada je dosao, znamo i da je Quansah nedovoljno iskusan, ali ne, nema stopera koji bi nas unaprijedio na trzistu. Pa nije Slot sisao s Marsa da ne zna i da nije pratio Liverpool i pogledao tko zna kolike nase utakmice. Gledao je i tko zna kolike treninge, a ne samo utakmice. Edwards nije prvi puta tu, a Hughes htio ne htio preko njega zna puno vise nego sto bi mozda netko novopridosli trebao vremena za upoznavanje.
Nema u danasnjem nogometu previse vremena za cekanje nekakvo. Ajmo sezonu filtrirati pa cemo onda. Sta ces filtrirati? Detektirani su nedostaci i nema potrebe da rok propadne jer netko treba nesto filtrirati. Zaboravi to. Evo, tako ja vidim da se opet postaje konkurent za naslov. A ne davanjem sezone novom treneru da on procijeni stanje. To mi je smijesno..