Anketa

Caicedo+Mac Allister za 145 milijuna?

Realni paket
Preskupi paket

Autor Tema: Ljetni transferi 2024  (Posjeta: 368369 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Ljetni transferi 2024
« Odgovori #8370 : Kolovoz 30, 2024, 16:13 »
fkt, lik fulio haman za svakog igrača oko prodaje, oko jednog ubode (koji je igrački i najlošiji od svih) i diči se time

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #8371 : Kolovoz 30, 2024, 16:18 »

:lol

Tko ce nam sad onda igrat stopera protiv Reala kada dode do toga?  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #8372 : Kolovoz 30, 2024, 16:21 »
Tko ce nam sad onda igrat stopera protiv Reala kada dode do toga?  :D

Zajebi Real, trebao nam je biti prvo ime u sastavu na San Siru. :D

https://youtube.com/shorts/AeU2M5Jk0eg?si=n67YeDP6KdsI3k7z
Never miss a good chance to shut up.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #8373 : Kolovoz 30, 2024, 16:52 »
Ja već tvrdim prethodna dva ljetna prijelazna roka da loše prodajemo igrače i krivim Kloppa. S povratkom Edwardsa u klub se vidi napredak po tom pitanju i to instant napredak. Istina promašio sam za Van den Berga i Carvalha i tu se posipam pepelom, ali Nat Phillips je stvarno trebao bit prodan a pitajte Kloppa I ostali staff tada zašto nije, isto kao šta smo cijedili Oxa i Keitu do kraja ugovora, a godinu dana poslije to nisu igrači više ni za Hnl. Moj stav je da se od odlaska Edwardsa nije prodavalo kako treba, tek s njegovim povratkom to se sada radi puno puno bolje.
Nažalost posljedice štete šta se Klopp igrao trenera, menadžera i sportskog direktora ćemo osjećati još neko vrijeme. I baš zato nemam nikakva očekivanja ove sezone nit želim neka pojačanja na glavu i na nos a svi plačete po forumu. Treba pustit Slota da odradi sezonu, da filtrira sve igrače kako treba i da uz suradnju sa sportskim direktorom i ostalima pojača ekipu na onim pozicijama di smo slabi u odnosu na druge ali tek iduće ljeto to možemo očekivati. Mi smo trenutno sad u procesu koji će trajat.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #8374 : Kolovoz 30, 2024, 17:01 »
Treba pustit Slota da odradi sezonu, da filtrira sve igrače kako treba i da uz suradnju sa sportskim direktorom i ostalima pojača ekipu na onim pozicijama di smo slabi u odnosu na druge ali tek iduće ljeto to možemo očekivati. Mi smo trenutno sad u procesu koji će trajat.

Da filtrira igrace? Pa kumica na placu (ili nesto slicno sta vec imaju) u Liverpoolu vec zna nase boljke. Kakav mrtvi proces do slijedece sezone? Pa jel su htjeli Yoro-a? Jel su htjeli Zubimendija?
Jesu to pozicije stopera i zadnjeg veznog? Jako dobro znaju gdje smo slabi. Kakvo sad "odrađivanje" sezone je potrebno? Ne shvacam stvarno sta ti pokusavas reci?

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #8375 : Kolovoz 30, 2024, 17:03 »
Zajebi Real, trebao nam je biti prvo ime u sastavu na San Siru. :D

https://youtube.com/shorts/AeU2M5Jk0eg?si=n67YeDP6KdsI3k7z

Hoce li kod Bolton Baresija na svako spominjanje imena ici taj video, kao i legendardni video kod Allyja Cissokha?  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #8376 : Kolovoz 30, 2024, 17:15 »
Hoce li kod Bolton Baresija na svako spominjanje imena ici taj video, kao i legendardni video kod Allyja Cissokha?  :D

Naravno. :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #8377 : Kolovoz 30, 2024, 18:32 »
Da filtrira igrace? Pa kumica na placu (ili nesto slicno sta vec imaju) u Liverpoolu vec zna nase boljke. Kakav mrtvi proces do slijedece sezone? Pa jel su htjeli Yoro-a? Jel su htjeli Zubimendija?
Jesu to pozicije stopera i zadnjeg veznog? Jako dobro znaju gdje smo slabi. Kakvo sad "odrađivanje" sezone je potrebno? Ne shvacam stvarno sta ti pokusavas reci?

Daj prešaltaj se u realan mood da ove sezone nismo konkurenti za naslov. Šta prije to shvatiš bit će ti lakše. Nego šta smo nego u novom procesu i trebat će nekoliko rokova sa stvorimo opet ekipu koja će se borit za naslov. Baš je realno nakon 9 godina s novim trenerom na klupi loviti treble ove sezone. Jesam ja jedini ovamo koji pokušava gledat realno na stvari. Na vrhuncu moći su ovamo ljudi pisali da nam nisu potrebna pojačanja, ja sam tad govorio da itekako jesu. Sad sam ja stava da nam za ovu sezonu nisu potrebna pojačanja nego vrijeme i strpljenje s novim trenerom a iduće ljeto da se pojačamo s pravim igračima na pozicijama di će trebat da odemo na level više. Ovo ove sezone je dovoljno za top 4 i to je to.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #8378 : Kolovoz 30, 2024, 19:00 »
Daj prešaltaj se u realan mood da ove sezone nismo konkurenti za naslov. Šta prije to shvatiš bit će ti lakše. Nego šta smo nego u novom procesu i trebat će nekoliko rokova sa stvorimo opet ekipu koja će se borit za naslov. Baš je realno nakon 9 godina s novim trenerom na klupi loviti treble ove sezone. Jesam ja jedini ovamo koji pokušava gledat realno na stvari. Na vrhuncu moći su ovamo ljudi pisali da nam nisu potrebna pojačanja, ja sam tad govorio da itekako jesu. Sad sam ja stava da nam za ovu sezonu nisu potrebna pojačanja nego vrijeme i strpljenje s novim trenerom a iduće ljeto da se pojačamo s pravim igračima na pozicijama di će trebat da odemo na level više. Ovo ove sezone je dovoljno za top 4 i to je to.

Ne bih rekao da ja nesto tu moram shvatiti. Otprilike mi je jasna nasa pozicija. A reci ti, kako se to postaje konkurent za naslov? Tako da si uzmes pauzu od godinu dana za "filtriranje" igraca? Znaci ekipa nam je dobra no postoje ocite pozicije gdje mozemo biti bolji i kojih su svijesni i Hughes i Edwards i Slot. To su oni sebi isfiltrirali. Problem je kad nas igraci koje zelimo dovesti odbiju. Nakon toga mi nemamo nikakvu alternativu nego se prodaje prica kako imamo dovoljno unutar postojece  ekipe. To mi je iritantno i ne smatram to nikakvim "procesom." Pretprosle godine na trzistu nije bio nitko osim Tchouamenija, pa proslo nitko osim Caiceda i Lavije, a ove nitko osim Zubimendija. Bellinghama ne zelim ni spominjati jer je bio "sarena laza." I tako proces ide godinu po godinu, a mi igramo sesticu s Maccom, Gravenom, Endom, Jonesom, a prosle sezone se cak i Gomez okusao na toj poziciji.. Znamo da je Konate injury prone od kada je dosao, znamo i da je Quansah nedovoljno iskusan, ali ne, nema stopera koji bi nas unaprijedio na trzistu. Pa nije Slot sisao s Marsa da ne zna i da nije pratio Liverpool i pogledao tko zna kolike nase utakmice. Gledao je i tko zna kolike treninge, a ne samo utakmice. Edwards nije prvi puta tu, a Hughes htio ne htio preko njega zna puno vise nego sto bi mozda netko novopridosli trebao vremena za upoznavanje.
Nema u danasnjem nogometu previse vremena za cekanje nekakvo. Ajmo sezonu filtrirati pa cemo onda. Sta ces filtrirati? Detektirani su nedostaci i nema potrebe da rok propadne jer netko treba nesto filtrirati. Zaboravi to. Evo, tako ja vidim da se opet postaje konkurent za naslov. A ne davanjem sezone novom treneru da on procijeni stanje. To mi je smijesno..

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #8379 : Kolovoz 30, 2024, 19:11 »
Ne bih rekao da ja nesto tu moram shvatiti. Otprilike mi je jasna nasa pozicija. A reci ti, kako se to postaje konkurent za naslov? Tako da si uzmes pauzu od godinu dana za "filtriranje" igraca? Znaci ekipa nam je dobra no postoje ocite pozicije gdje mozemo biti bolji i kojih su svijesni i Hughes i Edwards i Slot. To su oni sebi isfiltrirali. Problem je kad nas igraci koje zelimo dovesti odbiju. Nakon toga mi nemamo nikakvu alternativu nego se prodaje prica kako imamo dovoljno unutar postojece  ekipe. To mi je iritantno i ne smatram to nikakvim "procesom." Pretprosle godine na trzistu nije bio nitko osim Tchouamenija, pa proslo nitko osim Caiceda i Lavije, a ove nitko osim Zubimendija. Bellinghama ne zelim ni spominjati jer je bio "sarena laza." I tako proces ide godinu po godinu, a mi igramo sesticu s Maccom, Gravenom, Endom, Jonesom, a prosle sezone se cak i Gomez okusao na toj poziciji.. Znamo da je Konate injury prone od kada je dosao, znamo i da je Quansah nedovoljno iskusan, ali ne, nema stopera koji bi nas unaprijedio na trzistu. Pa nije Slot sisao s Marsa da ne zna i da nije pratio Liverpool i pogledao tko zna kolike nase utakmice. Gledao je i tko zna kolike treninge, a ne samo utakmice. Edwards nije prvi puta tu, a Hughes htio ne htio preko njega zna puno vise nego sto bi mozda netko novopridosli trebao vremena za upoznavanje.
Nema u danasnjem nogometu previse vremena za cekanje nekakvo. Ajmo sezonu filtrirati pa cemo onda. Sta ces filtrirati? Detektirani su nedostaci i nema potrebe da rok propadne jer netko treba nesto filtrirati. Zaboravi to. Evo, tako ja vidim da se opet postaje konkurent za naslov. A ne davanjem sezone novom treneru da on procijeni stanje. To mi je smijesno..

A očito da nema rješenja na tržištu za nas u ovom trenutku. Spominješ da smo htjeli Yoroa, pa jel misliš da bi se s klincom od 18 godina s jednom sezonom nogometa iza sebe borili za naslov? Zubimendi bi bio pojačanje ali jbg odbio nas je, kako su nas odbili i Tchou i Caicedo, to bi sve bila fantastična pojačanja za nas. Nismo uspjeli i ne znači da trebamo sad potpisat Součeka da bi bili zadovoljni i da kažemo da smo nekog doveli. U godini dana će se sigurno neko novo ime pojavit na tržištu a ja sam siguran da ćemo mi na vrijeme reagirati. Jbg htjeli mi to priznat ili ne, griješio je Klopp ranije svojim debilinim odlukama da zadržava Oxa I Keitu do kraja ugovora i da potpiše invalida Thiaga umjesto Brune Guimaraesa koji bi nam sad sjeo u ekipi kao budali pleska ali jbg. Zato i kažem da će nam sad bit potrebno vremena da se opet uzdignemo.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #8380 : Kolovoz 30, 2024, 19:23 »
A očito da nema rješenja na tržištu za nas u ovom trenutku. Spominješ da smo htjeli Yoroa, pa jel misliš da bi se s klincom od 18 godina s jednom sezonom nogometa iza sebe borili za naslov? Zubimendi bi bio pojačanje ali jbg odbio nas je, kako su nas odbili i Tchou i Caicedo, to bi sve bila fantastična pojačanja za nas. Nismo uspjeli i ne znači da trebamo sad potpisat Součeka da bi bili zadovoljni i da kažemo da smo nekog doveli. U godini dana će se sigurno neko novo ime pojavit na tržištu a ja sam siguran da ćemo mi na vrijeme reagirati. Jbg htjeli mi to priznat ili ne, griješio je Klopp ranije svojim debilinim odlukama da zadržava Oxa I Keitu do kraja ugovora i da potpiše invalida Thiaga umjesto Brune Guimaraesa koji bi nam sad sjeo u ekipi kao budali pleska ali jbg. Zato i kažem da će nam sad bit potrebno vremena da se opet uzdignemo.

Ne shvacas poantu. Nitko ne kaze da bi se s Yorom odmah borili za naslov, ali ako si procijenio da je on taj, super, jer sto prije dodje to ce prije potencijalno postati netko s kime ces se boriti. Ako on ode negdje drugdje jer se ti ne zelis bidati s UTD-om za njega, ok i to razumijem, ali sta nakon toga? Nista. E vidis, to je meni problem. Ista stvar vrijedi i za veznjake. Poanta je da se ne gubi toliko vrijeme. Jer se gubi po meni uzalud. Nekad se moze desiti, ali ne da to postane kontinuitet.

Offline graba1926

• Sr. Member
« Odgovori #8381 : Kolovoz 30, 2024, 22:30 »
oće li bit šta, zna li se šta  :lud
I'mnorracceptindat!

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #8382 : Kolovoz 30, 2024, 23:15 »
My only worry is Mamardashvili was brought to replace Alisson next Summer because his wages

& Chiesa is Salah replacement as they are not going to offer Salah a new contract.

That would be typical FSG

Having the tightest owners in football makes them scenarios highly likely👍

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #8383 : Kolovoz 30, 2024, 23:23 »
My only worry is Mamardashvili was brought to replace Alisson next Summer because his wages

& Chiesa is Salah replacement as they are not going to offer Salah a new contract.

That would be typical FSG

Having the tightest owners in football makes them scenarios highly likely👍

Zanimljivo ce biti i s Trentom i Virgilom..mada za Trenta imam nadu jer na njemu nece stedjeti, a za Virgila mi se cini da bi prihvatio i neko produljenje na recimo dvije sezone..
Bit ce zamimljivo vidjeti kako ce se to sve odigrati.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #8384 : Kolovoz 31, 2024, 02:30 »
Drago mi ke da smo još jedan rok odradili u plusu :roll

Slot jadan ni nezna šta ga čeka tamo od prosinca do veljače kad krenu sranja

Zamislite stoperske kombinacije bude li VVD bio izvan stroja mjesec-dva (s time da ni on više nije ono što je bio u prime-u).. ne shvaćam kako si to jedan ovakav klub može dopustiti nakon sezone Phillips-Williams (bez namjere da omalovažim njihov trud, danas se vidi gdje dečki igraju)..
YNWA!!