Anketa

Caicedo+Mac Allister za 145 milijuna?

Realni paket
Preskupi paket

Autor Tema: Ljetni transferi 2024  (Posjeta: 368376 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
Odg: Ljetni transferi 2024
« Odgovori #8355 : Kolovoz 30, 2024, 11:21 »
Znači momčad ovako izgleda:

GK: Alisson, Kelleher
RB: Trent, Bradley
LB: Robertson, Tsimikas
CB: Van Dijk, Konate, Gomez, Quansah
DM: Mac Allister, Gravenberch, Endo, Jones
AM: Szoboszlai, Elliott
RW: Salah, Chiesa
LW: Diaz, Gakpo
CF: Jota, Nunez

A ono, top heavy. Na veznom pivotu je baš loša situacija, osim Mac Allistera nemaš tu vrhunskog igrača. Jones i nije zadnji vezni, kao ni Gravenberch. Endo je dobar ali nije za prvi izbor. Da smo zamijenili Enda s Zubimendijem to bi bio baš dobar potez.

U obrani isto nismo ništa napravili, a trebali smo dovest Gvardiol-like igrača.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #8356 : Kolovoz 30, 2024, 11:25 »
Jones i Gravenberch možda nisu zadnji vezni u smislu da nisu samostalni DM, ali u duplom pivotu mogu i već jesu igrali (Grav u Ajaxu, a Jones u mladoj repku gdje je i osvojio EURO), a i s vremenom će se još više priviknuti na to (ipak su malo drugačije uloge). Ostalo se slažem.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #8357 : Kolovoz 30, 2024, 11:37 »
Prosle sezone je odigaro 50 utakmica, rekao bi da nam je poprilicno pomogao (razlika izmedu Gomeza i Nata je ogromna) tako da koliko god je “dosadno” sto je jos u klubu dok god nemamo kvalitetniju 4. opciju na stoperu neka ga tu. Isto tako mislim da ce i Nunez imat znacajnu minutazu ove sezone.

Radiš grešku, odigrao je toliko utakmica jer ga je Klopp ozljedom Robertsona gurnuo na lijevog beka. Lani da su Matip i Robbo ostali zdravi ne bi ni bio u zapisniku većinu vremena. Injury prone je on još gore od Konatea. Dao bi svaku sekundu prednost Quansahu također ispred Gomeza.

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #8358 : Kolovoz 30, 2024, 11:43 »
Ma jebo te Gomez. Neće nam taj lik ništa pomoći i da se zadrži još 5 sezona u klubu. Sva sreća da on nije injury prone.
Ne volim ga ni ja al se razmislja mozgom a ne srcem.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #8359 : Kolovoz 30, 2024, 11:45 »
Radiš grešku, odigrao je toliko utakmica jer ga je Klopp ozljedom Robertsona gurnuo na lijevog beka. Lani da su Matip i Robbo ostali zdravi ne bi ni bio u zapisniku većinu vremena. Injury prone je on još gore od Konatea. Dao bi svaku sekundu prednost Quansahu također ispred Gomeza.
Tocno, odigrao je 50 utakmica jer se ozljede događaju a on može uskočit kroz cijelu zadnju liniju. I ove godine ako svi budu zdravi nece dobiti puno minuta, ali ocemo se kladit bez pokrica na to da ce svi ostat zdravi? Pa Quansah i ima prednost, zato i kažem da je Gomez 4. stoper.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #8360 : Kolovoz 30, 2024, 11:49 »
Znači momčad ovako izgleda:

GK: Alisson, Kelleher
RB: Trent, Bradley
LB: Robertson, Tsimikas
CB: Van Dijk, Konate, Gomez, Quansah
DM: Mac Allister, Gravenberch, Endo, Jones
AM: Szoboszlai, Elliott
RW: Salah, Chiesa
LW: Diaz, Gakpo
CF: Jota, Nunez

A ono, top heavy. Na veznom pivotu je baš loša situacija, osim Mac Allistera nemaš tu vrhunskog igrača. Jones i nije zadnji vezni, kao ni Gravenberch. Endo je dobar ali nije za prvi izbor. Da smo zamijenili Enda s Zubimendijem to bi bio baš dobar potez.

U obrani isto nismo ništa napravili, a trebali smo dovest Gvardiol-like igrača.
Tanko brajo, tanko.

Konate i Gomez će vjerojatno propustiti po nekih 15+ utakmica kroz sezonu radi ozljeda, na 3 pozicije u veznom redu imamo 2 igrača (Macca i Szobo) te hrpu onih nad kojim je upitnik kako će iznijeti kontinuitet nastupa na visokoj razini tokom sezone (Grav, Jones, Elliot, Endo).
Napad nam predvodi Jota za kojeg se u svakom duelu bojim da se ne uhvati za zadnju ložu, a zamjena mu je igrač koji bi u nekim boljim i sretnijim vremenima već čekao s putovnicom i ispisnicom iz kluba na Johnn Lennonu.

Online El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #8361 : Kolovoz 30, 2024, 12:04 »
Niste svjesni koliko je dobro imat nekoga popit Gomeza.
No dobro neka ode,pa nek nam junior bude 4.stoper.

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #8362 : Kolovoz 30, 2024, 12:34 »
Niste svjesni koliko je dobro imat nekoga popit Gomeza.
No dobro neka ode,pa nek nam junior bude 4.stoper.
Bravo.

Svaka ozbiljnija ekipa ima Gomez tipa igraca u rosteru. City ima Akanjia, Arsenal Tomyasua pa i Timbera, a mi Gomeza

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #8363 : Kolovoz 30, 2024, 12:50 »
Ma dobro, Akanji i Timber su znacajno bolji igraci, ali i Gomezova uloga u odnosu na njih je manja, Tomyasu je bolja usporedba. Nemam nikakvog problema s njim kao opcijom koja je.

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #8364 : Kolovoz 30, 2024, 12:54 »
Govorio sam o tome da je igrac koji je versatilan i da pokriva vise pozicija u odbrani i da trebas imat takvog igraca. Ako cemo prodat Gomeza i dovest nekog kvalitetnijeg takvog nemam problema, ali da ostanemo na 3 stopera medju kojima je jedan koji ce poceti max 20 utakmica u ligi je nonsens i pizdarija, a upravo takve osobe najvise i kukaju poslije

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #8365 : Kolovoz 30, 2024, 13:23 »
Bravo.

Svaka ozbiljnija ekipa ima Gomez tipa igraca u rosteru. City ima Akanjia, Arsenal Tomyasua pa i Timbera, a mi Gomeza

Eh da je Gomez kao Akanji ali nije.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #8366 : Kolovoz 30, 2024, 15:10 »

:lol

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #8367 : Kolovoz 30, 2024, 15:17 »
Baš sam mislio spomenut ovog. Kakva greška, mogli smo ga onomad prodati za 12m funti ili tako nešto. Još mu dali produljenje, lik valjda sam ne zna kako je uspio dobit od kluba toliko love i toliko godina ostat u klubu.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #8368 : Kolovoz 30, 2024, 15:59 »
Logično, nemoš ga nikom prodat, a moglo se prije dvije tri godine, pogotovo nakon šta je odigrao onu sezonu kad su nam svi stoperi bili ozlijeđeni. Ali ne, mi mi smo bili prepametni pa smo lupali cifre od 15 - 20 miliona funti, a realno ni tad nije vrijedio više od 7 -8 koliko se moglo uzet. .

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #8369 : Kolovoz 30, 2024, 16:09 »
Logično, nemoš ga nikom prodat, a moglo se prije dvije tri godine, pogotovo nakon šta je odigrao onu sezonu kad su nam svi stoperi bili ozlijeđeni. Ali ne, mi mi smo bili prepametni pa smo lupali cifre od 15 - 20 miliona funti, a realno ni tad nije vrijedio više od 7 -8 koliko se moglo uzet. .

Za zadnjih 10 likova za koje si tvrdio da tražimo duplo previše smo ih prodali za "duplo previše". Jednog nismo. Nekad dobiješ kod prodaje, nekad popušiš. Ne možeš zbog jednog tvrditi da si u pravu kad je klub već ovog ljeta zaradio 70 milijuna na igračima koje bi ti dao za 20 milijuna i to upravo zbog pristupa gdje "precjenjujemo igrače". :roll

Isto tako, uvijek za njega dobijemo 500k-1 milijun po posudbi i klubovi mu plaćaju plaću. Valjda smo već zaradili 4-5 milijuna od tih posudbi. Ali da je već odavno red da nas napusti, je. Pogotovo što ne zadovoljava glavni kriterij LFC stopera, a to je da bude crnac. To nikad nije bio, a vjerojatno ni neće. :D
« Zadnja izmjena: Kolovoz 30, 2024, 16:17 gento »