Anketa

Caicedo+Mac Allister za 145 milijuna?

Realni paket
Preskupi paket

Autor Tema: Ljetni transferi 2024  (Posjeta: 362067 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
Odg: Ljetni transferi 2024
« Odgovori #6765 : Rujan 02, 2023, 09:42 »
Agenti sigurno nemaju glavnu riječ, ovo gore je glupost. Ako je igrač želio otići u Liverpool, otišao bi. Jedino da ga je agent obratio, nagovorio da mu je bolje u Chelseaju. Ali da je on imao zadnju riječ, nema šanse.
agenti su 1. ime  a pozadi ima hrpa ljudi kojixto vodi

pa valda ne mislis da je Ceferin pravi vodza UEFA i..odakle mz glasovi....iz slovenije  :srednji
di idu sve te milijarde...on to vodi a,odlucuje se,drugje
ko je odlucio za SP u kataru   ceferin osobno ili...?
bar ja to tako vidim

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #6766 : Rujan 02, 2023, 09:47 »
mislim da smo otišli u krajnost s tim pričama o moći agenata jer sigurno to ovisi od slučaja do slučaja.

npr. ja sam uvjeren da jednom Gvardiolu ili nekome iz iole civiliziranih zemalja agent ne može donijeti konačnu odluku. Može ga savjetovati, nagovarati, gledati neki svoj interes u svemu tome, ali mislim da je igrač taj koji donosi odluku.
Npr. ne može agent natjerati Salaha da ode ili ostane, ali mu može prilično "puniti glavu"

s druge strane jedan Caicedo, koji je iz ekvadorske divljine kao dijete došao na drugi kontinent, je itekako drugačiji slučaj. Pa u tom Ekvadoru je mafija nedavno ubila predsjedničkog kandidata...treba li dalje govoriti? Tko zna koliko Caicedo ima familije koja bi možda nastradala da je on odlučio ići protiv volje svog agenta.
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #6767 : Rujan 02, 2023, 10:34 »
mislim da smo otišli u krajnost s tim pričama o moći agenata jer sigurno to ovisi od slučaja do slučaja.

npr. ja sam uvjeren da jednom Gvardiolu ili nekome iz iole civiliziranih zemalja agent ne može donijeti konačnu odluku. Može ga savjetovati, nagovarati, gledati neki svoj interes u svemu tome, ali mislim da je igrač taj koji donosi odluku.
Npr. ne može agent natjerati Salaha da ode ili ostane, ali mu može prilično "puniti glavu"

s druge strane jedan Caicedo, koji je iz ekvadorske divljine kao dijete došao na drugi kontinent, je itekako drugačiji slučaj. Pa u tom Ekvadoru je mafija nedavno ubila predsjedničkog kandidata...treba li dalje govoriti? Tko zna koliko Caicedo ima familije koja bi možda nastradala da je on odlučio ići protiv volje svog agenta.

Upravo ovo.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #6768 : Rujan 02, 2023, 10:42 »
mislim da smo otišli u krajnost s tim  :superpričama o moći agenata jer sigurno to ovisi od slučaja do slučaja.

Odlican post   :super

Offline Daorson

• Jr. Member
« Odgovori #6769 : Rujan 02, 2023, 11:01 »

Dobar post

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #6770 : Rujan 02, 2023, 11:55 »

Civiliziranih zemalja? Misliš zemalja odvratnog kapitalističkog zapada?  :p

Offline Eden

• Hero Member
« Odgovori #6771 : Rujan 02, 2023, 13:11 »

Ovaj lik je šupljak i prosuo se oko Lavie već 10x, da ne pričam koliko je puta promijenio priču kad je skužio da priča gluposti.
Sjetimo se samo da je tako pisao i da Lavia slavi tjedan dana po Londonu sa prijateljima transfer u Chelsea, pa onda je opet mijenjao priču.
S druge strane imaš Athletic i Telegraph koji tvrde da je odabrao Chelsea iz zna se kojih razloga

Offline Eden

• Hero Member
« Odgovori #6772 : Rujan 02, 2023, 13:20 »
S tim da je htio doći u Chelsea pa eto i ako su mu i agenti takvi, slušali su njegove želje

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #6773 : Rujan 02, 2023, 13:36 »
Ne znam zašto razvlačite tu priču, Lavia je već 2 tjedna igrač Chelsea i to je to, pod kojim uvjetima i čijim željama je tako totalno nebitno.
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #6774 : Veljača 20, 2024, 13:31 »
Jeremie Frimpong when asked about potentially joining Liverpool with his manager, Xabi Alonso:
Never miss a good chance to shut up.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #6775 : Veljača 20, 2024, 14:02 »
Mislite li da će Xabi dovući par igrača sa sobom?
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #6776 : Veljača 20, 2024, 15:00 »
Mislite li da će Xabi dovući par igrača sa sobom?

Prvo i osnovno je što on misli napraviti s ekipom, kakvu viziju ima, kako je posložiti, ali mislim da će dovesti ponekog definitivno.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #6777 : Ožujak 04, 2024, 10:16 »
Za život posli Kloppa  :ceka
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #6778 : Ožujak 04, 2024, 10:17 »
Musiala odbio novi ugovor u Bayernu 👀
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #6779 : Ožujak 04, 2024, 10:29 »
Definitivno igrač kojeg bi volio viditi u crvenom dresu. Odličan je i mislim da bi bio posljedna karika koja nam nedostaje u napadačkom smislu.
Čitam da samo zainteresirani mi i city. Valjda neće tamo umjesto silve, jer bi opet bili prejaki
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif