Autor Tema: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi  (Posjeta: 68214 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
Odg: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi
« Odgovori #735 : Siječanj 16, 2025, 14:12 »

I još jedan fact, ovo šta ćemo imat ovoliko posla na ljeto nije nikakva stvar Hughesa i Edwardsa nego ostavstina Kloppa, jer kad su se stvari trebale radit na vrijeme i kad smo svi pizdili po ovom forumu, mi smo gledali u prvih 11 vremesnog Milnera i Thiaga kako se ozljedio dok je šišao nokte na nogama, I Keitu kojeg je zabolilo grlo jer je udahnuo malo hladnog vjetra na treningu, I vjerovalo se u Oxa koji ne bi pojačao trenutno Hnk Goricu, a Trent i Salah su trebali davno imat rijesenu situaciju prije godinu dana.

:dobarpost

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #736 : Siječanj 16, 2025, 14:58 »
I još jedan fact, ovo šta ćemo imat ovoliko posla na ljeto nije nikakva stvar Hughesa i Edwardsa nego ostavstina Kloppa, jer kad su se stvari trebale radit na vrijeme i kad smo svi pizdili po ovom forumu, mi smo gledali u prvih 11 vremesnog Milnera i Thiaga kako se ozljedio dok je šišao nokte na nogama, I Keitu kojeg je zabolilo grlo jer je udahnuo malo hladnog vjetra na treningu, I vjerovalo se u Oxa koji ne bi pojačao trenutno Hnk Goricu, a Trent i Salah su trebali davno imat rijesenu situaciju prije godinu dana.
A možda je ostavština kloppa momčad koja je trenutno prva u ligi i ligi prvaka.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #737 : Siječanj 16, 2025, 15:36 »
A možda je ostavština kloppa momčad koja je trenutno prva u ligi i ligi prvaka.

Svaka strana ima dvije medalje pa tako i ova. Možda je nešto i do novog trenera. Možda bi Klopp s ovom ekipom bio di i City sad, možda bi Matip i dalje bio u klubu, a ne se se ostavio nogometa. Šta bi bilo kad bi bilo.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #738 : Siječanj 17, 2025, 08:17 »
Svaka strana ima dvije medalje pa tako i ova. Možda je nešto i do novog trenera. Možda bi Klopp s ovom ekipom bio di i City sad, možda bi Matip i dalje bio u klubu, a ne se se ostavio nogometa. Šta bi bilo kad bi bilo.

Misliš, svaka medalja ima dvije strane?  :p

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #739 : Siječanj 22, 2025, 20:13 »
Julian Alvarez. Znam da se neće nikada dogoditi, ali možda i most underrated napadač trenutno.
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #740 : Siječanj 22, 2025, 21:10 »
Julian Alvarez. Znam da se neće nikada dogoditi, ali možda i most underrated napadač trenutno.
Kako igrac moze bit most underrated ako je placen 70+ mil.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #741 : Siječanj 22, 2025, 21:43 »
Kako igrac moze bit most underrated ako je placen 70+ mil.
zato sto se o njemu ne pise koliko se pise o salahu, nunezu, halandu, lewandowskom i sl.
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #742 : Siječanj 23, 2025, 08:10 »
https://www.transfermarkt.com/wilfried-singo/profil/spieler/648779

Ne znam puno o ovom igraču, ali prema onome što sam vidio u zadnjoj tekmi protiv Aston Ville, to bi nam bila idealna kombinacija, a i cijena je OK.
Doduše imamo mi i Gomeza na tim kombiniranim pozicijama, ali opet...

Sjećam se da ga je Klopp htio dovesti prema prezimenu, a sad sam i našao članak.
https://www.caughtoffside.com/2021/03/29/liverpool-submit-17m-bid-in-attempt-to-beat-ac-milan-to-highly-rated-full-back/
« Zadnja izmjena: Siječanj 23, 2025, 08:20 Winx »