Autor Tema: NBA  (Posjeta: 16361 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ultrasFIUME

• Full Member
Odg: NBA
« Odgovori #180 : Svibanj 30, 2023, 02:42 »
Ajde Bostoneeee

Poslano sa mog SM-A236B koristeći Tapatalk

I'm so glad that Jurgen is a Red.
I'm so glad he delivered what he said.
Jurgen said to me, you know. We'll win the Premier League, you know. He said so.
I'm in love with him and I feel fine.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #181 : Svibanj 30, 2023, 07:18 »
Ajde Bostoneeee

Ipak corak. Imao sam los predosjecaj. Trgnem se iz sna pogledam na sat utakmica tek pocela. Probudim se sat i pol kasnije, miami vodi 20 razlike. Tatum se povredio u prvoj minuti, Brown je trebao povest tim al nista na kraju.

Da je bolji iskusniji trener na klupi, ova ekipa bi prosetala doigravanjem. Ovako mozda iduca sezona.

Offline ultrasFIUME

• Full Member
« Odgovori #182 : Svibanj 30, 2023, 13:55 »
Gledao sam cijelu utakmicu, mislim da je ozljeda gležnja na početku usmjerila utakmica, o očajnom šutu za 3 da ne govorim... Baš sam vjerovao da će prvi put u povijesti netko nadoknaditi tih 0:3

I'm so glad that Jurgen is a Red.
I'm so glad he delivered what he said.
Jurgen said to me, you know. We'll win the Premier League, you know. He said so.
I'm in love with him and I feel fine.

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #183 : Svibanj 30, 2023, 15:00 »
Izgubili bi oni i bez te ozljede, užasna i sramotna partija. Spoelstra po tko zna koji put pokazao da je najbolji trener u ligi, Mazzulla je debelo van lige i zasluženo će letit, ali nije ovo samo njegova krivica. Tatum nije igrač koji će vodit do naslova, barem ne još. Uspoređivali su ga s Melom kad je bio draftiran, zasad se čini da je usporedba savršena. Ipak choker serije je Jaylen Brown. Ono sinoć je bila samo kruna užasnog playoffa, ne pamtim kad sam vidio da se neki igrač onako raspadne, tužno za gledat i još tužnije što je riječ o max igraču koji je u match-upu s nedraftiranim Martinom.

Heat bez Herroa i Oladipa, uz 4 nedraftirana igrača i s 8. seedom do finala. Kapa do poda. Očekujem 4:1 za Nuggetse u finalu, ali svim srcem uz Miami.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #184 : Svibanj 30, 2023, 16:56 »
Brown cijelu seriju igra sa povredom sut ruke. Po meni najveci krivac je Stevens tj. uprava. Ako stavimo na stranu povredu Gallinarija, ionako imas tim sa najvise dubine i nakon Udoke i skandala das tim liku bez imalo trenerskog iskustva. Ono koji k....? Ne oduzimam nista Miamiu, zasluzeno su u finalu, ali Celticsima treba bolji trener i psiholog na klupi. Ono sto si je Mazzula dozvoljavao je za samar.

Sa druge strane ne bih se cudio metli. Denver ima dublji roster, odmorniji su i imaju najboljeg igraca lige Jokica.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #185 : Svibanj 31, 2023, 08:07 »
Ipak corak. Imao sam los predosjecaj. Trgnem se iz sna pogledam na sat utakmica tek pocela. Probudim se sat i pol kasnije, miami vodi 20 razlike. Tatum se povredio u prvoj minuti, Brown je trebao povest tim al nista na kraju.

Da je bolji iskusniji trener na klupi, ova ekipa bi prosetala doigravanjem. Ovako mozda iduca sezona.

Jao, sad baš gledam rezultat...  :blink
Zaspao sam i propustio cijelu tekmu, jbg.  :hitwall

A slično je kako sad gledam sažetak prošla i Philla protiv Bostona, pa im se sad tako i vratilo.
Uglavnom, nadam se i vjerujem da ovo dobija Denver, mada, opreza nikad dosta, ipak je ovo finalna serija.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #186 : Svibanj 31, 2023, 10:15 »
Usporedivat Mela i Tatuma je cista glupost, Melo je kao igrac nosio sam na ledima sve ekipe, od NY, Denvera itd itd, dok Tatum uz sebe ima Browna citavo vrijeme. Btw: Melo je ne samo ekipe nosio na ledima, vec cijeli klub, i nije se plasio uzet zadnji sut za pobjedu, dok Tatum to ne radi.

Btw: ne mozes ocekivat da ti Brown i Tatum koji su 25,26 godina uzimaju finala, znaci to su jos klinci, njima treba netko da ih vodi, uz njega bi i oni bili jos bolji.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #187 : Svibanj 31, 2023, 10:33 »
Btw: ne mozes ocekivat da ti Brown i Tatum koji su 25,26 godina uzimaju finala, znaci to su jos klinci, njima treba netko da ih vodi, uz njega bi i oni bili jos bolji.

Kad ce ako nece sad? Polako ulaze u prime, samo nema Stevensa na klupi, Udoku su otpustili zbog skandala a bolji je trener nego Muzzala s kojim su promasili. Zadnji napadi su Tatumovi, samo u njegovoj igri dodje do psihickig pada, i tu trebas dobrog trenera, koji ce to znati prepoznati. Tako da se nadam da ce ovog otpustiti i dovesti Monty Williamsa.

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #188 : Svibanj 31, 2023, 13:51 »
Usporedivat Mela i Tatuma je cista glupost, Melo je kao igrac nosio sam na ledima sve ekipe, od NY, Denvera itd itd, dok Tatum uz sebe ima Browna citavo vrijeme. Btw: Melo je ne samo ekipe nosio na ledima, vec cijeli klub, i nije se plasio uzet zadnji sut za pobjedu, dok Tatum to ne radi.

Usporedba nije čista glupost već itekako stoji. Je, Melo je sam nosio ekipe, zato mu je uspjeh karijere finale konferencije s Denverom gdje je uz sebe imao Billupsa koji je te sezone bio jedini igrač Denvera na All-staru i 6. po glasanju za MVP-a, eto koliko ih Melo sam nosio. U Knicksima je s odličnim rosterom samo jednom prošao prvu rundu Playoffa. I šta uopće znači ovaj boldani dio?

Tatum već ima jedno NBA finale, a ovo implikacije da se plaši uzet zadnji šut za pobjedu nisu ni vrijedne odgovora.

Igrači od 25 i 26 godina definitivno nisu klinci i ne treba im neki stariji Allstar da ih vodi, pa Boston je prošle godine osvojio konferenciju. Serija protiv Miamija je definitivno veliki kiks i obojica su podbacila (Brown pogotovo), ali taj isti Miami je izbacio i Buckse i ozbiljna su ekipa. Core će i dalje ostati isti, ali mislim da će sigurno dovesti novog trenera. Nurse je preuzeo Philu, po meni iznenađujuće, očekivao sam ga u Sunsima. Odličan potez Phile u svakom slučaju.

Doc je slobodan :D

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #189 : Svibanj 31, 2023, 14:06 »
U tim godinama sta je Tatum sad je Melo za njega vec bio igracina, sta mislim da Tatum nece postati nikad, bit ce igrac, tj i sad je, ali nece on nista osvojit. Samo zato jer je u Bostonu  :p

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #190 : Svibanj 31, 2023, 21:52 »
U tim godinama sta je Tatum sad je Melo za njega vec bio igracina, sta mislim da Tatum nece postati nikad, bit ce igrac, tj i sad je, ali nece on nista osvojit. Samo zato jer je u Bostonu  :p

:roll

Osim sto je Tatum bolji play, i daleko bolji u defanzivi.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #191 : Lipanj 13, 2023, 05:18 »
Denver sampion. Totalna dominacija u PO, predvodjeni Jokicem koji ce bit MVP. Steta za Miami da nisu bili skroz zdravi, bilo bi neizvjesnije.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #192 : Lipanj 13, 2023, 08:12 »
Denver zasluzeno osvojio, najvise mi je drago zbog Jokica i KCPa  :super

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #193 : Lipanj 13, 2023, 09:24 »
Nisam gotovo ništa pratio u zadnje vrijeme, ali drago mi je zbog Jokića jer po ono malo što sam pratio, momak je ubijao zadnjih par godina.

Offline MaddogDario

• Sr. Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #194 : Lipanj 13, 2023, 14:47 »
Uspio sam odgledati zadnje 2 tekme NBA Finala, i moram reći da je Denver svijet za sebe, tako su dobro složeni i igraju jako pametnu i momčadsku košarku (nešto slično poput europskih momčadi), i ako ostanu na okupu, ako se teško ne ozljede, i ako dovedu još 1-2-3 igrača u rotaciji, eto ti vladavine za sljedećih 5-6 godina što i je jedan prosjek koliko jedna momčad može vladati i osvajati naslove.
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly