O svemu > Nogomet

Liga prvaka

<< < (213/318) > >>

Winx:

--- Citat: Raptor - Prosinac 01, 2023, 09:07 ---Šta si se ti toliko uzjebao oko caiceda?

--- Kraj citata ---

Pa ako ne znaš kako se priča odvijala, j.ga ne mogu ti objasniti.

luigi:
Što se prije pomirimo da mi ne dovodimo elitne igrače u klub bit će nam lakše. Pod elitnim mislim top talente koje traže Real i Barca (ala Bellingham) ili najbolje igrače na svojim pozicijama (Mbappe).

Nemojte mi samo spominjati Thiaga kao takvog molim vas. Van Dijk je blizu tome, ali smo ga uzeli iz Southamptona

Raptor:

--- Citat: Winx - Prosinac 01, 2023, 13:13 ---Pa ako ne znaš kako se priča odvijala, j.ga ne mogu ti objasniti.

--- Kraj citata ---
Znam dobro kako je priča išla, ali to je prošlo vrijeme, završena priča.

jon_snow:
Za Bellinghama se znalo jos dok je igrao u Birminghamu da je top potencijal, za Haalanda dok je bio u Salzburgu, Gvardiola dok je bio u Dinamu, Tchouameni isto tako, mogli smo ga uzeti prije nego sto je dosao na tu razinu vrhunskog veznjaka, a potencijal je oduvijek pokazivao. Tek kad se razviju u top igraca onda bi mi nesto, a tad je obicno kasno za nas kad su u pitanju vrhunski potencijali.

Luis Garcai:

--- Citat: jon_snow - Prosinac 01, 2023, 21:27 ---Za Bellinghama se znalo jos dok je igrao u Birminghamu da je top potencijal, za Haalanda dok je bio u Salzburgu, Gvardiola dok je bio u Dinamu, Tchouameni isto tako, mogli smo ga uzeti prije nego sto je dosao na tu razinu vrhunskog veznjaka, a potencijal je oduvijek pokazivao. Tek kad se razviju u top igraca onda bi mi nesto, a tad je obicno kasno za nas kad su u pitanju vrhunski potencijali.

--- Kraj citata ---

A ono vjerujem da u tim njihovim godinama je bilo jos hrpetina klinaca koji su bili top potencijali

Problem kod dovodjenja vecine je ta sto im nisi mogao garantirat minute i igranje u kontinuitetu. Zato i jesu izabrali BvB, ili ostali u svom klubu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju