Autor Tema: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi  (Posjeta: 71118 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi
« Odgovori #720 : Siječanj 16, 2025, 09:15 »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #721 : Siječanj 16, 2025, 09:29 »
4 ugovora za produljiti (nisam znao da konate ima još godinu dana ugovora na ljeto). Lijevi bek i stoper su trebali biti potpisani još na ljeto 2024. Hughes ima pun k posla pogotovo ako netko od ove trojice ne potpise, a s obzirom na inertnost izgleda malo nedoraslo zadatku.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #722 : Siječanj 16, 2025, 09:45 »
Ja bih hladno sada odmah prodao Darwina i doveo ovog novozelandskog Keana (Wooda).
Beskorisniji od Darwina ne može biti.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #723 : Siječanj 16, 2025, 09:51 »
4 ugovora za produljiti (nisam znao da konate ima još godinu dana ugovora na ljeto). Lijevi bek i stoper su trebali biti potpisani još na ljeto 2024. Hughes ima pun k posla pogotovo ako netko od ove trojice ne potpise, a s obzirom na inertnost izgleda malo nedoraslo zadatku.
Osim Konatea treba donijet odluku i što ćemo sa Diazom, Jotom, Elliotom i Jonesom. To su igrači kod kojih moraš odlučiti želiš li im dat još jedan dugoročniji ugovor ili ako ne želimo bi trebalo ići u prodaju već ovog ljeta dok im je vrijednost još neopterećena istekom ugovora.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #724 : Siječanj 16, 2025, 09:52 »
Osim Konatea treba donijet odluku i što ćemo sa Diazom, Jotom, Elliotom i Jonesom. To su igrači kod kojih moraš odlučiti želiš li im dat još jedan dugoročniji ugovor ili ako ne želimo bi trebalo ići u prodaju već ovog ljeta dok im je vrijednost još neopterećena istekom ugovora.
I kak ti se čini naš novi sportski direktor?

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #725 : Siječanj 16, 2025, 09:55 »
I kak ti se čini naš novi sportski direktor?
Za sad oke :D

Za ovu petoricu mi to nije ništa sad panično, samo nešto što trebamo razmislit i onda vidjet kako riješavat na ljeto vjerojatno (potencijalno smo odluke oko nekih već donijeli, recimo Elliota pa sad čekamo ljeto za prodaju). Tu ionako ne mislim da sad trebamo prodavat, ljeto je ionako dovoljno udaljeno od isteka ugovora da im ne utječe na vrijednost.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #726 : Siječanj 16, 2025, 10:01 »
Za sad oke :D

Za ovu petoricu mi to nije ništa sad panično, samo nešto što trebamo razmislit i onda vidjet kako riješavat na ljeto vjerojatno (potencijalno smo odluke oko nekih već donijeli, recimo Elliota pa sad čekamo ljeto za prodaju). Tu ionako ne mislim da sad trebamo prodavat, ljeto je ionako dovoljno udaljeno od isteka ugovora da im ne utječe na vrijednost.
Zašto je ok? Voliš neradnike?

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #727 : Siječanj 16, 2025, 10:07 »
Ma miha prima neku proviziju od Henrya za svaki napisani post. "This comment is sponsored by..."  :D

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #728 : Siječanj 16, 2025, 10:11 »
Ma taj Miho, još kad na Tribini krene sa "a gleeee", "a čuuuuj", "a onoooo"... čudno da na forumu tako ne piše.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #729 : Siječanj 16, 2025, 10:21 »
Zašto je ok? Voliš neradnike?
Odlicne prodaje na ljeto i jako mi se svida transfer Mamardashvilia i nije napravio pizdariju sa sesticom nakon sto nije prosao Zubimendi + Slot.

Lose; Chiesa (iako cak mogu razumijet kao low risk posao, al treba vidjet kako cemo se izvuc sad kad nije uspjelo), status ove trojice (iako kod mene nije "nismo ih produzili").

Tako da ono, za sad nista posebno lose nista posebno dobro.

Ma miha prima neku proviziju od Henrya za svaki napisani post. "This comment is sponsored by..."  :D
Jedva docekam transfer rok da sjedne neka parica :)

Ma taj Miho, još kad na Tribini krene sa "a gleeee", "a čuuuuj", "a onoooo"... čudno da na forumu tako ne piše.
:D

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #730 : Siječanj 16, 2025, 10:24 »
Odlicne prodaje na ljeto i jako mi se svida transfer Mamardashvilia i nije napravio pizdariju sa sesticom nakon sto nije prosao Zubimendi + Slot.

Lose; Chiesa (iako cak mogu razumijet kao low risk posao, al treba vidjet kako cemo se izvuc sad kad nije uspjelo), status ove trojice (iako kod mene nije "nismo ih produzili").

Tako da ono, za sad nista posebno lose nista posebno dobro.
Jedva docekam transfer rok da sjedne neka parica :)
 :D
Po čemu je transfer mamardashvilija dobar? Alisson je još živ, a za drugog golmana koji bi skupljao minute mi nema smisla.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #731 : Siječanj 16, 2025, 10:29 »
Po čemu je transfer mamardashvilija dobar? Alisson je još živ, a za drugog golmana koji bi skupljao minute mi nema smisla.
Oportunisticki transfer kakvih mislim da bi trebali radit vise. Imas situaciju di si potencijalno golmana od 50/60 milijuna (iako je kod golmana to zajebano jer ovisno o tome kakva je potraznja na trzistu tog ljeta cijena jako varira, pa imas ljeta kad prosjecni golmani idu za astronomske cifre a ljeta kad dobri golmani idu za malu lovu) doveo za 30 mil jer si iskoristio losu financijsku situaciju Valencie i to da potencijalni interesenti za njega nisu ovo ljeto isli po golmana. Ono sto sam gledao Mamu mi se cini da bi mogao bit top 5 golman u iducem periodu. Allsion je vec proslo ljeto koketirao sa Saudijcima, nije bas neki lik koji mi se cini da ce ostat top profesionalac predugo (vec sad ima cesto problema s kilazom/ozljedama), lako moguce da ti odluci otic vec ovog ljeta. U tom slucaju imas spremnu zamjenu, ako ostane i dalje imas spremnu dugorocnu zamjenu a ako se i ne odlucis na njega opet vjerujem da cemo zaradit na tom poslu.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #732 : Siječanj 16, 2025, 10:54 »
Konate - produžiti ugovor, ali uz klauzulu da će biti isplaćen sukladno broju utakmica za koje će biti dostupan. Previše je van terena za nekoga takvog statusa i plaće. Jbg, u poslu nema mjesta osjećajima, ili si u protivnom najebao.
Diaz - bilo kakva ponuda od 60+ miliona, prodati.
Jota - isto kao i Konate.
Elliott - mislim da je on bivši na ljeto ako već ne ove zime.
Jones - tehnički je na svom maksimumu, ali nogometnom inteligencijom zaostaje za klasom koja bi nam trebala na takvoj poziciji. Predugo carini loptu, presporo razmišlja, za stil igre kakav igramo treba nam netko s puno bržim rješenjima. Vjerujem da bi on u ovim godinama htio zagarantirano mjesto no kod nas to neće moći imati. Pretpostavljam da će ili sam potražiti novi klub ili će jednostavno biti primoran biti rotacijski igrač.

Bit će previše posla na ljeto pogotovo ako odu 2 od 3 nepotpisnika. Za VvD bih već mogao reći da će ostati, isto kao i za Salaha da će otići. Za Trenta nisam siguran, mislim da i on sam vaga što želi, najmanji je tu problem plaća.

Dakle, treba nam lijevi bek, napadač, zadnji vezni, desni bek, desno krilo te eventualno još neki talentirani ofanzivac sposoban odigrati sve tri pozicije (cvajtaš :D).

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #733 : Siječanj 16, 2025, 12:19 »

Znači ovo ljeto neće bit transfera jer će fokus bit na produživanju ugovora i to će se predstavljat kao pojačanja. Plus što je Hughes pokazao da ne može paralelno vodit i transfere i ugovore, zapravo ne ide mu baš ni jedno po jedno zasad.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #734 : Siječanj 16, 2025, 13:59 »
Ovako ja vidim:
Idealan scenarij:
- ostaju Salah, Van Dijk i Trent
- produžujemo ugovor i Konateu i Jonesu
- u slučaju dobre ponude prodajemo Diaza i Elliota ( Slot ga očito ne vidi u uzoj rotaciji, posudba smisla nema, dečko sigurno hoće bit starter negdje, iako mi je žao šta je potencijalan rasplete situacije takav kakav je )
- Nunez mora bit transferiran jednostavno ( koristio bi ga do kraja sezonu kao neki X faktor s klupe, valjda je u stanju zabiti još 3-4 gola da ga na ljeto možemo prodat za nekih 40-50 miliona funti )
- Robertson/Tsimikas- novi lijevi bočni nam je nasušno potreban, Robertson je u slobodnom padu ali ima dobar ugovor i imat će smisla ako ga želi odradit do kraja, još jednu sezonu, dok Tsimikas je meni vrlo dobar back up za manji broj utakmica i čini mi se da nije nezadovoljan svojim statusom u ekipi, očito je zadovoljan bit squad player u velikom klubu, tako da je tu dilema. Jednog i drugog možeš prodat za 15 ak miliona funti, ali pitanje je ima li tko da će Robertsonu sa 31 dat veću plaću nego šta mu dajemo mi.
- Quansah/Gomez - još jedna dvojba ali jedan od ove dvojice sigurno ide na ljeto. Quansaha Slot ocito ne šmeka, Gomez je očito godinama isto kao Tsimikas zadovoljan svojom ulogom u ekipi i statusom squad playera u velikom klubu jer bi već ranije tražio transfer. Mislim da bi tu Edwards mogao utopit Quansaha negdje za dobre novce a Gomez bi trebao ostat 4. izbor na stoperi i to je super.
- Endo, Morton sigurno odlaze na ljeto, možda i Bajčetić njih Slot isto ne vidi u svojim planovima, I tu će se nešto novca zaradit
- Potreban nam je novi veznjak, jer ne mogu Macca i Graven u paru gurat čitavu sezonu, na poziciji ofenzivnog veznjaka su Szobo i Jones i to je dobro. Znači veznjak bolji od ovog šta trenutno imamo u Endu, to će opet koštat.
- Chiesa također treba otići, promašen transfer u potpunosti, dok ako je istina ovo za Doaka i ove cifre od 20 miliona funti, prodat bez razmisljanja.
- Jota ima ugovor dvije sezone još iza ove, po meni sigurno ostaje još sezonu pa onda će ic neka prodaja, super opcija meni s klupe recimo jer će isporucit svoje
- Kelleher također treba napravit transfer jer će dolaskom Mamardashvilija postati treći vratar.
Znači u idealnom scenariju ako ostanu Trent, Virgil i Mo, treba nam stoper, lijevi bočni, veznjak i napadač, I eventualno još jedno lijevo krilo ako prodamo Diaza. 4-5 igrača i novi ugovori Konateu i Jonesu i u dosta prikupljenih novaca od transfera ( Kelleher, Quansah, Tsimikas ili Robbo, Morton, Endo, Nunez, Elliot, Bajčetić, Doak, Chiesa, možda Diaz?
Znači i u idealnom scenariju da ostaju ova trojica mi imamo pregršt posla da boli glava jednostavno.

Bude li gori scenarij, recimo da Trent ode u Madrid i da izgubimo Salaha, tek smo onda u govnima do grla jer će treebat 6-7 novih igrača, i onda zaboravite da smo konkurentni igdje naredne dve - tri sezone.

I još jedan fact, ovo šta ćemo imat ovoliko posla na ljeto nije nikakva stvar Hughesa i Edwardsa nego ostavstina Kloppa, jer kad su se stvari trebale radit na vrijeme i kad smo svi pizdili po ovom forumu, mi smo gledali u prvih 11 vremesnog Milnera i Thiaga kako se ozljedio dok je šišao nokte na nogama, I Keitu kojeg je zabolilo grlo jer je udahnuo malo hladnog vjetra na treningu, I vjerovalo se u Oxa koji ne bi pojačao trenutno Hnk Goricu, a Trent i Salah su trebali davno imat rijesenu situaciju prije godinu dana.