Liverpool > Transferi

Ljetni transferi 2020 - spammara

<< < (3/344) > >>

AS88:
Igrač od 19 godina 100 mil.  :hm
Sve je to odavno postao posao nagađanja i špekulacija, baš me zanima koliku plaću bi tražio...

gento:
Daily mail reporting that @LFC have made initial contact with Dortmund over Sancho. What are the chances in your opinion?

James Pearce:
I’d be very surprised. Just can’t see LFC paying £100m plus for him. Werner a cheaper and more likely option as reported last week.

https://twitter.com/JamesPearceLFC/status/1227885424691073024

gogec:
Meni to sve zvuči kao naklapanje, čisto da se ima o čemu pisati. Ako nas ne napusti nitko iz prednje trojke, sumnjam da ćemo trošiti i tih 50-60M na Wernera, a kamoli tri puta toliko na obojicu.

Ne kažem da Werner nebi imao svoju minutažu i unutar rotacije nekih 30ak tekmi, ali jednostavno realnije da FSG traži nekog Minamina do 20-30M ako svi ostanu

jon_snow:

--- Citat: gogec - Veljača 13, 2020, 11:50 ---Meni to sve zvuči kao naklapanje, čisto da se ima o čemu pisati. Ako nas ne napusti nitko iz prednje trojke, sumnjam da ćemo trošiti i tih 50-60M na Wernera, a kamoli tri puta toliko na obojicu.

Ne kažem da Werner nebi imao svoju minutažu i unutar rotacije nekih 30ak tekmi, ali jednostavno realnije da FSG traži nekog Minamina do 20-30M ako svi ostanu

--- Kraj citata ---
Ovo da si napisao prije 5-6 godina dok klub nije kupovao velike igrace dok nije prodao svojeg najboljeg pa ajde.
Ovo je totalno novi klub sto se toga tice i nebi me iznenadilo da dovedemo ovog naravno uz prodaju par nebitnih igraca cisto da pokrijemo njegovu kupovinu.
Shaqiri,Grujic i Wilson ce izac ko Werner lagano.

mashaka:

--- Citat: jon_snow - Veljača 13, 2020, 13:23 ---Ovo da si napisao prije 5-6 godina dok klub nije kupovao velike igrace dok nije prodao svojeg najboljeg pa ajde.
Ovo je totalno novi klub sto se toga tice i nebi me iznenadilo da dovedemo ovog naravno uz prodaju par nebitnih igraca cisto da pokrijemo njegovu kupovinu.
Shaqiri,Grujic i Wilson ce izac ko Werner lagano.

--- Kraj citata ---

Za Wilsona će tražit 30,Grujiću je realna cijena 15-20, za Shaqirija će tražit oko 25. To ti je oko 70-75 miliona. Za te novce ugrabiš Wernera za 55-60 i back up Robi i na net spendu si 0, a opet imaš bolju ekipu nego lani. Otić će još neki (Lovren, Woodburn, Ojo) pa za te novce ugrabiš i nekog stopera. To je prava politika. Ne vjerujem da razmišljamo o Sanchu da bi za njega platiti preko 100 miliona. Ide nadogradnja Anfielda, Fsgu će tu trebat novca tako da ne treba očekivati mega transfere.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju