Anketa

NBA finale...

Toronto u 6 ili 7
12 (46.2%)
Toronto u 4 ili 5
0 (0%)
GSW u 4 ili 5
6 (23.1%)
GSW u 6 ili 7
8 (30.8%)

Ukupno Glasova: 26

Glasanje završeno: Lipanj 02, 2019, 17:28

Autor Tema: NBA  (Posjeta: 170291 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online Gerro

• Hero Member
Odg: NBA
« Odgovori #2370 : Siječanj 31, 2021, 09:05 »
Odlicna utakmica sinoc odnosno jutros izmedu Bostona-LAL, vi sta pratite svakako se isplati pogledati highlights, zadnju minutu obavezno pogledati  :kuler
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #2371 : Siječanj 31, 2021, 10:22 »
Usput se može pogledati i zadnjih 20-ak sekundi s Portlandove utakmice. Dame :klanja

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #2372 : Siječanj 31, 2021, 23:20 »
Jokic  :klanja

Steta sto je Denver i dalje mala sredina i nema suigraca koji bi ga pratio. Plus sto nemaju ni def. igraca.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #2373 : Travanj 22, 2021, 15:52 »
Ovdje se dugo nista nije pisalo jer nam je ocito puna kapa fransiza i tih tamo super liga.  :D

Da malo osvjezimo:

https://www.index.hr/sport/clanak/dva-su-desetljeca-bili-sprdnja-nba-lige-je-li-moguce-da-su-knicksi-ponovo-dobri/2270793.aspx

@grbi sigurno si sretan, priznaj.  ]:) 
zvuci nestvarno da Knicksi opet igraju smislenu kosarku..  B-)

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #2374 : Travanj 22, 2021, 15:58 »
Baš guštam, fino posloženi, dobro vođeni, vlasnik se ne miješa, imaju potencijala i malo onog štiha iz devedesetih, mada današnja pravila ne dopuštaju više od toga.
Osim Knicksa uživam gledati šta radi Curry sa onom ekipom, legenda.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #2375 : Travanj 22, 2021, 16:30 »
Curry je nevjerojatan, ne stignem više puno tekmi pogledati, ali dovoljno je pogledati sažetke i samu statistiku. Ovo zadnjih dana mu je bio možda i najbolji šuterski period u karijeri, čovjek bez problema pogodi 7+ trica po tekmi s dobrim postotkom šuta.

Stvarno je najbolji šuter ikad.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #2376 : Travanj 22, 2021, 16:44 »
Slazem se, imaju nesto tog starog dobrog NBA stiha. Thibs im je unio dasak te old school kosarke. Jaka obrana (treca su obrana lige), timska igra iznad svega i Julius Randle na perimetru.. Eksplodirao je ove sezone (izabran za all star i ozbiljno konkurira za all nba team), mali RJ Barrett se sjajno razvija u oba smjera, a posebno mi je drago za Derricka Rose koji se sjajno nasao u ovoj ekipi i ponovno uziva u kosarci. Bas su osvjezenje lige, posebno jer ih nitko tu nije ocekivao. Randlea i Barretta su vec nazvali u ligi Batman i Robin. Pitanje koliko mogu nesto konkretnije, vjerojatno ne puno, ali uopce da su u kombinaciji za playoff je potpuno iznad svih ocekivanja. Sinoc 8 pobjeda u nizu. To su zadnji puta imali prije 20 godina..  :p 

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #2377 : Lipanj 06, 2021, 11:44 »
Mrtva tema niko nista,a igra se bas bas zanimljiva PO kosarka.

Gledao sam sinoc Buckse i Netse,iako je tek prva utakmica mislim da su Bucksi u problemu.Imaju probleme koji se vuku kroz cijelu godinu-

Pricali smo kako ce Netsi imat velike probleme u obrani a bas su s njom prelomili u 3/4.
Po meni su favoriti i bez Hardena, a sa Hardenom nemaju Bucksi nikakve sanse.
Naravno da mogu bolje i da Griffin nece uvijek ovako izgledati.
Netsi imaju brzinu vise,Bucksi bojim se da ne osim dizanja trice koja je bila mizerija sinoc.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #2378 : Lipanj 06, 2021, 21:20 »
Nisam stigao nešto previše gledati pa niti ne mogu komentirati ovogodišnji Po. Kako da bilo danas se spremam na game 7 I nadam se da će biti zanimljivo. Osobno se nadam još jednoj velikoj tekmi Luke i prolazu Dallasa.
Nešto više sam gledao Knickse, koji su ispali pre lako ali nisam toliko tužan pošto je to bila sezona iznad svih očekivanja. Ipak malo mi je žao da su neki igrači podbacili te tako, kao tim, nisu pružili malo veći otpor i možda dobili koju tekmu više. Ipak Atalanta je bolja, pogotovo obrambno, a to trenutno pokazuje i protiv Phille.
Baš me zanima šta će sada napraviti Knicksi?
Kako da bilo možda vjerojatno neću gledati puno više tekmi ovogodišnjega PO pošto za 5 dana kreće nogomet i
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #2379 : Lipanj 09, 2021, 00:33 »
Da mi je neko prije 5 godina rekao da ce Balkanac jednog dana uzeti MVP priznanje, rekao bih da je lud. Jokic  :klanja :klanja :klanja. Bravo majstore. Dokaz da ti ne trebaju misici i fizikalije da bi bio uspjesan. Sad cekat Doncica.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2380 : Lipanj 09, 2021, 12:14 »
Respekt. Sjajnu sezonu je odigrao, koliko sam gledao, u rijetko kojoj utakmici da nije bio odličan.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #2381 : Lipanj 09, 2021, 21:10 »
Svaka čast, odlično odigrano. Šteta da nisu kompletni.