Arhiva > Arhiva

Ki-Jana Hoever #51

<< < (3/4) > >>

gogec:

--- Citat: gento - Rujan 19, 2020, 13:51 ---Transfer. 9 milijuna + 4.5 milijuna bonusi + 15% od sljedećeg transfera

--- Kraj citata ---

Wolvesi su u pitanju jel?
Nezz šta bi mislio o tome, para nije loša za dečka koji nije ni debitirao u PLu ali ko zna kakvi su mu dometi..

Legendinho:
Mali igra istu poziciju kao Trent. I da se razvije u fantasticnog igraca i da npr. ubacimo buy-back klauzulu od 30m, zar bi je ikad iskoristili.

gento:
Ja se nadam što veći. Nisu mi jasni ljudi kojima je npr. sad žao što smo prodali Ingsa jer eto sad rastura. Pa naravno da kad netko plati 20 milijuna misli da taj može uspjeti.

Mi smo Hoevera željeli zadržati, ali ima još samo dvije godine ugovora, ne želi produžiti i želi minute koje mu mi ne možemo sad dati. Nek mu je sretno i neka rastura u Wolvesima.

gogec:
Vjerojatno je stav da se ni ne može razviti adekvatno uz Trenta i Williamsa, odnosno da će ovaj drugi biti bolja rezervna opcija.. ja sam ga premalo gledao, znam da je slobodnjake lijepo pucao.. well, rađe bi da smo se riješili balasta, ali struka zasad nije pogriješila ako se sjetimo Ibea i Solankea .

grbi:
ma najbolje je tako za sve, Trent je previše dobar I mlad da bi Hoever mogao očekivati nešto više 'danas a i sutra'. Williams je trenutno puno bolja zamjena i nema problema sa rotacijom koju će dobiti. kroz neko vrijeme, ako i on odluči otići, uvijek će se naći neka zamjena, kao ovaj naš grk na drugoj strani, tako da neki buy back nije potreban.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju