Anketa

Messi na kraju...

...ostaje u Barceloni
14 (43.8%)
...ide neki Engleski klub
15 (46.9%)
...ide u neki Taljanski klub
3 (9.4%)
...ide u neku drugu EU ligu
0 (0%)
...ide u neku drugu ne-EU ligu
0 (0%)

Ukupno Glasova: 32

Glasanje završeno: Rujan 01, 2020, 11:36

Autor Tema: Transfer vijesti - nevezano uz LFC  (Posjeta: 86875 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Transfer vijesti - nevezano uz LFC
« Odgovori #1845 : Siječanj 31, 2023, 23:42 »
Bellingham, Enzo i taj Caicedo su tri top pojačanja za vezu tko god šta mislio. Enzo je gotov, Potter vjerojatno i Caiceda uzima na ljeto, ostaje Bellingham i ako tu ispusimo morat ćemo se zadovoljiti prosječnim opcijama za vezu jer top veznjaka na tržištu baš i nema.
Slazem se da su ova tri super, samo ono. Da smo prije 12 mjeseci vodili ovu raspravu koliko bi od njih trojice spomenuo? 1. Za ovu dvojicu nikad nisi bio cuo (ne samo ti, itko).

Samim time, rekao bi da na svijetu trenutno postoje jos bar koji igrac koji ima kvalitetu a da trenutno nije u ova 3.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1846 : Siječanj 31, 2023, 23:43 »
Dobro da si ovo realnih i sam stavio pod " pa ti na to ne moram ništa objašnjavat

Jesi sad stvarno ovo za Arthura rekao, svašta, nema tebi spasa, idi spavaj, kasno je ...

Želio si bilo kojeg veznjaka, ja nisam želio poluproizvode. Doveli smo Arthura. Zašto nisi sretan? Tko je po tome bio u pravu? Onaj koji je želio Tchouamenija/Ricea/Barellu/Bellinghama ili onaj koji je želio bilo koga?
Never miss a good chance to shut up.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #1847 : Siječanj 31, 2023, 23:45 »
Nitko ozbiljan neće u ovaj klub biti doveden dpk je ona lešina oz Bostona na njegovom čelu. Ovaj klub mome spasiti samo prodaja, inače borba za 6 žisto ka u valat Kennya i Rodgersa nam slijede opet

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #1848 : Siječanj 31, 2023, 23:49 »
Želio si bilo kojeg veznjaka, ja nisam želio poluproizvode. Doveli smo Arthura. Zašto nisi sretan? Tko je po tome bio u pravu? Onaj koji je želio Tchouamenija/Ricea/Barellu/Bellinghama ili onaj koji je želio bilo koga?

Gentoo haloo, šta ti pričaš, da bi bio i poluproizvod moraš valjat neki k***c, jel tako ? Ipak si pola nečega.
Čega je to Arthur pola ?
Sa ovim svojih 166min do sad veznjaka i igrača ne može bit
Čega je on onda poluproizvod ?

Stvarno se počinjem brinut za tebe ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #1849 : Siječanj 31, 2023, 23:50 »

Gentoo haloo, šta ti pričaš, da bi bio i poluproizvod moraš valjat neki k***c, jel tako ? Ipak si pola nečega.
Čega je to Arthur pola ?
Sa ovim svojih 166min do sad na terenu veznjaka i igrača ne može bit
Čega je on onda poluproizvod ?

Stvarno se počinjem brinut za tebe ...
It is terribly simple.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1850 : Siječanj 31, 2023, 23:51 »
Ne znam. Ti si taj koji je želio bilo kojeg veznjaka, ne ja. Objasni ti meni. Dobio si što si želio, a sad plačeš i kriviš druge. Moja je želja bila potrošiti 80 milijuna na nekvu dokazanu kvalitetu.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #1851 : Siječanj 31, 2023, 23:57 »
Ne znam. Ti si taj koji je želio bilo kojeg veznjaka, ne ja. Objasni ti meni. Dobio si što si želio, a sad plačeš i kriviš druge. Moja je želja bila potrošiti 80 milijuna na nekvu dokazanu kvalitetu.

Jel stvarno bilo koji pristojan veznjak zapravo posudba Arthura Mela koji nije pristojne sezone odigrao u karijeri ?

Ako je itko srao po tome ja sam, a ako sam u pravu ti si i taj potez opravdavao, a u pravu sam ...
It is terribly simple.

Online djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #1852 : Siječanj 31, 2023, 23:57 »
Sve oke, kuzim frustriranost ne dovodenjem veznjaka uz opcu frustriranost uzasnom sezonom, ali me samo jedna stvar zanima, jel stvarno postoje samo 3 veznjaka na svijetu?

Jel stvarno mislimo da je to to, sad su se iscrpile sve moguce opcije i sad ne postoji vise nitko kog mozemo dovest na ljeto? Bellingham (kojeg necemo moc vjerojatno), Enzo Fernandez i Caicedo i to je to?

Ključni dio izjave. Zapravo jedini relevantan.

Te izjave o bliskoj budućnosti i kupovinama u trenucima kad nam odmah treba pojačanja su bezvrijedne, pogotovo s obzirom na Liverpoolov track record s instant impact igračima i činjenicu da se uvijek u pola godine može svašta promijeniti i da te priče padnu u vodu, kao i nebrojeno puta dosad. A ove sezone je to sve još više istaknuto s obzirom kako sezona ide.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1853 : Siječanj 31, 2023, 23:59 »
Jel stvarno bilo koji pristojan veznjak zapravo posudba Arthura Mela koji nije pristojne sezone odigrao u karijeri ?

Ako je itko srao po tome ja sam, a ako sam u pravu ti si i taj potez opravdavao, a u pravu sam ...

Jesi. Rekao sam da bolje posudba Arthura nego kupovina poluproizvoda. Barem nećemo baciti pare.

Kako ide Sanchesu i ostalim poluproizvodima PSG-a u koje si zaljubljen?

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1854 : Veljača 01, 2023, 00:00 »
Ključni dio izjave. Zapravo jedini relevantan.
Ma nije bila uopce stvar u tome. Ne pricam uopce o tome sto bi sad trebali napravit. Samo kazem da vjerujem da ce bit opcija ako smo dovoljno pametni da ce bit opcija za nas. Jel netko misli da nekakav leicester nebi proslo ljeto mogao dovesti Enza ili Caiceda?

Online djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #1855 : Veljača 01, 2023, 00:02 »
Ma nije bila uopce stvar u tome. Ne pricam uopce o tome sto bi sad trebali napravit. Samo kazem da vjerujem da ce bit opcija ako smo dovoljno pametni da ce bit opcija za nas. Jel netko misli da nekakav leicester nebi proslo ljeto mogao dovesti Enza ili Caiceda?

A očito nismo jer da jesmo se ne bi doveli u ovu situaciju.

Ali da, kužim šta hoćeš reći.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1856 : Veljača 01, 2023, 00:03 »
A očito nismo jer da jesmo se ne bi doveli u ovu situaciju.

Ali da, kužim šta hoćeš reći.
A jebiga, bili smo pametni 5-6 godina, vjerujem (ili da budem precizniji, nadam se) da je negdje ostalo nesto od te pameti.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #1857 : Veljača 01, 2023, 00:05 »
Jesi. Rekao sam da bolje posudba Arthura nego kupovina poluproizvoda. Barem nećemo baciti pare.

Kako ide Sanchesu i ostalim poluproizvodima PSG-a u koje si zaljubljen?

Pa ono PSG je prvi u ligi
Fabijan Ruiz i Soler imaju 10 puta vise odigranih minuta u sezoni do sad od Arthura Mela
Vitinho 20 puta vise minuta
Ne znam kako je to usporedivo

Pa ono, mi nismo tad kako kažeš bacili 30-40 mil. tad za neki poluproizvod, eto sad nam tih 30-40 mil i đepu puno znači, grije nam ruke dok smo na -21 od Arsenala ...
It is terribly simple.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #1858 : Veljača 01, 2023, 00:07 »
Sve oke, kuzim frustriranost ne dovodenjem veznjaka uz opcu frustriranost uzasnom sezonom, ali me samo jedna stvar zanima, jel stvarno postoje samo 3 veznjaka na svijetu?

Jel stvarno mislimo da je to to, sad su se iscrpile sve moguce opcije i sad ne postoji vise nitko kog mozemo dovest na ljeto? Bellingham (kojeg necemo moc vjerojatno), Enzo Fernandez i Caicedo i to je to?

Pa po Kloppu očito nema. Jer da ima, očito bi ga sad probali dovest
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1859 : Veljača 01, 2023, 00:08 »
Pa ono PSG je prvi u ligi
Fabijan Ruiz i Soler imaju 10 puta vise odigranih minuta u sezoni do sad od Arthura Mela
Vitinho 20 puta vise minuta
Ne znam kako je to usporedivo

Pa ono, mi nismo tad kako kažeš bacili 30-40 mil. tad za neki poluproizvod, eto sad nam tih 30-40 mil i đepu puno znači, grije nam ruke dok smo na -21 od Arsenala ...

Opa. Bravo za njih. Rasturaju znači. :D

Sanchesu velikih 545 minuta u svim natjecanjima. :lol

Dakle, moja je greška što sam želio da vlasnici potroše 80 milijuna na veznjaka koji je dokazao da je klasa i što nisam želio igrača za kojeg ćeš reći da je prvi s PSG-om dok sjedi na klupi/ako uopće bude na klupi? I zbog toga ćeš sad biti dosadan svaki dan?