Anketa

Hoće li Klopp započeti sezonu 2024/25 s nama?

Da
35 (76.1%)
Ne
11 (23.9%)

Ukupno Glasova: 46

Autor Tema: Jürgen Klopp  (Posjeta: 266708 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
Odg: Jürgen Klopp
« Odgovori #2790 : Siječanj 27, 2024, 22:07 »
Konate ispod Nuneza :suicide

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #2791 : Siječanj 27, 2024, 22:20 »
Diaz mi je previsoko. Mislim da mi je on jedina zamjerka. Nije mi za top 10..

Thiago ispred MacAllistera..  ma ima dosta nelogičnosti..

Juče ostao šokiran, još sam nekako u bedu.. jasno je da klub ide dalje što god da se dogodi, tko god ode i dođe ali bojim se ponovnog lutanja.. Klopp je bio više od trenera.. nije samo stvar terena, igrače činio boljim ali lpool poželjnom udavačom, klub koji je opet postao strah i trepet u engleskoj ali i europi...  Trebati će vremena za ovo prihvatiti, nadam se da ćemo ganjati titulu do samog kraja

Priželjkujem Xabija, drugog kandidata niti ne vidim..
YNWA!!

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #2792 : Siječanj 27, 2024, 22:38 »
Kakva očajna lista, doduše givemesport pa ne čudi, ne znam ko to čita uopće

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Never miss a good chance to shut up.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #2795 : Siječanj 29, 2024, 09:40 »
Ma mene je strah da iza ovoga svega stoji neka zdravstvena priča. Nadam se da griješim, vjerojatno griješim ali mi je neki takav osjećaj

Nema mi logike da čovjek slavi pobjede, pumpa Kop, dovodi igrače, napravi rebuild, pobjeđuje i onda odjednom kaže “ne mogu više”

Ako nije zdravlje onda se nadam da će ga Ulla ponovo motivirat  B-)
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #2796 : Siječanj 29, 2024, 11:38 »
Ma mene je strah da iza ovoga svega stoji neka zdravstvena priča. Nadam se da griješim, vjerojatno griješim ali mi je neki takav osjećaj

Nema mi logike da čovjek slavi pobjede, pumpa Kop, dovodi igrače, napravi rebuild, pobjeđuje i onda odjednom kaže “ne mogu više”

Ako nije zdravlje onda se nadam da će ga Ulla ponovo motivirat  B-)

nadam se i ja da nije zdravsteni problem, ali nije mi teško povjerovati i da mu treba odmora.. u kontinuitetu je ovdje gotovo 10g, puno je tu tekmi, puno stresa..
pa i mi smo lani malo osjetili da se potrošio, neki su mu već i ljetos tražili zamjenu a čovjek je napravio stvarno odličan rebuild i ostaviti će jebenu ekipu sa puno potencijala (doduše ostati ćemo vjerojatno na ljeto i bez prve violine, Salaha)..

osobno mislim da će odmoriti godinu dvije i onda uzeti možda njemačku repku, to me nebi iznenadilo jer je i posao drugačiji i ostavlja ti više vremena..
ja bi osobno volio vidjeti u našem klubu u bilo kakvoj ulozi..
YNWA!!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2797 : Siječanj 29, 2024, 12:05 »
nadam se i ja da nije zdravsteni problem, ali nije mi teško povjerovati i da mu treba odmora.. u kontinuitetu je ovdje gotovo 10g, puno je tu tekmi, puno stresa..
pa i mi smo lani malo osjetili da se potrošio, neki su mu već i ljetos tražili zamjenu a čovjek je napravio stvarno odličan rebuild i ostaviti će jebenu ekipu sa puno potencijala (doduše ostati ćemo vjerojatno na ljeto i bez prve violine, Salaha)..

osobno mislim da će odmoriti godinu dvije i onda uzeti možda njemačku repku, to me nebi iznenadilo jer je i posao drugačiji i ostavlja ti više vremena..
ja bi osobno volio vidjeti u našem klubu u bilo kakvoj ulozi..

A čuj, i klupa Barce je od ljeta upražnjena.
Igrači navodno žele Enriqea, ali.... tko zna.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #2798 : Siječanj 29, 2024, 12:14 »
I ja sam mišljenja da je najizglednija sljedeća destinacija reprezentacija Njemačke. Izbornički posao je puno manje zahtjevan od posla top 6 u Premiershipu. Vidjelo se kako mu na živce idu presice, a tek koliko još tu medijskog posla ima pored toga.

Eventualno bi se mogao vratiti u Bundesligu još jedan posao odraditi. Bundesliga ima 4 utakmice manje od Premiershipa, i jedan kup.

Ostale lige, teško, ponajviše ako ne pozna jezik, a on je tip koji mora moći dobro komunicirati kako bi prenio energiju i ideje igračima. Outside bet bi mi bila Španjolska, ipak ima vilu na Mallorci...
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #2799 : Siječanj 29, 2024, 12:22 »
i ja ga vidim samo u Elfu. Nešto mi miriši na to da on neće više imati bar neki veći klupski angažman.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #2800 : Siječanj 29, 2024, 13:27 »
Nisam ništa htio pisat vruće glave i na prvu kad sam pročitao.
Nekako prva reakcija mi je bila da sam ljut na Kloppa, ono osječaj zašto nas napušta kad ga ovoliko trebamo, bježi itd. Pa onda zašto je to sad ovako javno obznanjeno dok smo u borbi za sve trofeje, zašto sad destabilizirat ekipu, mogao je u 4 zida sa upravom to riješit i onda na kraju sezone reći.

Sad ovako smiren, naravno i dalje jako tužan, idealan trener za nas, za Liverpool, pa čak i karizmom i svime po guštu valjda svim navijačima Liverpoola, jbg. odlazi.
Nećemo mu se još zahvaljivati i opraštati, ima još on toga sa nama odradit, ali svakako i dalje sve najbolje i najpozitivnije o Kloppu.

Također mi je čudan trenutak da obznani kraj, tipa da je otišao na kraju prošle sezone, pitanje je koliko bi se plakalo za njim, jer su rezultati bili katastrofa, a ovako sad dok je na vrhu tablice, dok je pritisak sigurno puno manji nego prosle sezone, on javlja da odlazi ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2801 : Veljača 28, 2024, 14:13 »

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #2802 : Ožujak 11, 2024, 21:28 »
https://twitter.com/FootyTone/status/1766087938620678564

Pff.. Sama pomisao na zadnju tekmu mi tjera suze na oči  :cry

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2803 : Ožujak 11, 2024, 23:34 »
Klopp je institucija, plakali su mnogi u Mainzu kad je odlazio, plakali su mnogi kad je iz Dortmunda odlazio a bgmi plakat ćemo i mi na forumu kad bude odlazio a tek na stadionu. To dovoljno govori o veličini ovog čovjeka. Za Pepom nisu u Bayernu suzu pustili a nisam siguran hoće li i na Etihadu kad bude odlazio, mi smo emocija u nogometu a oni su plastika, to je ta razlika.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2804 : Ožujak 12, 2024, 08:10 »
Klopp je institucija, plakali su mnogi u Mainzu kad je odlazio, plakali su mnogi kad je iz Dortmunda odlazio a bgmi plakat ćemo i mi na forumu kad bude odlazio a tek na stadionu. To dovoljno govori o veličini ovog čovjeka. Za Pepom nisu u Bayernu suzu pustili a nisam siguran hoće li i na Etihadu kad bude odlazio, mi smo emocija u nogometu a oni su plastika, to je ta razlika.

Ako ne osvoje titulu ove sezone, i da Pep ode, nitko ne bi plakao, osim njega. Seronja.
A onaj njegov bivši potrčko Arteta, još je šugaviji od njega.