Anketa

Hoće li Klopp započeti sezonu 2024/25 s nama?

Da
35 (76.1%)
Ne
11 (23.9%)

Ukupno Glasova: 46

Autor Tema: Jürgen Klopp  (Posjeta: 256541 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marijo

• Hero Member
Odg: Jürgen Klopp
« Odgovori #2775 : Siječanj 26, 2024, 23:11 »
Mene samo strah da nam se sad momčad ne uruši i da kao klub prestanemo bit “sexy”, a pod Jurgenom i zbog njega smo bili sexy. Bio je magnet za igrače, a sad njegovim odlaskom i skorim odlaskom Salaha idemo stepenicu niže i gubimo taj epitet.

Možda pretjerujem ali me strah da se približavamo Tottenhamu
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #2776 : Siječanj 26, 2024, 23:45 »
Ne vjerujem da cemo odjednom postat Tottenham. Na Kloppu je bilo vidljivo i prosle sezone da mu fali te njegove energije. Odlucio je preuzeti odgovornost za pocetak novog rebuildinga, dat od sebe ono sto je preostalo da ostavi klub u puno boljem izdanju nego sto bi to bilo proslo ljeto. Vrlo vjerojatno cemo igrati ligu prvaka, uigrao je nove veznjake, zapocelo je profiliranje ovih iz akademije. U kratko vrijeme je napravio nesto sto mi je djelovalo nemoguce, i za sto sam mislio da ce biti potrebno barem dvije tri sezone, ali opet je to nesto sto je jedino on mogao napraviti. Novi trener ce zateci klub u daleko boljem stanju nego sto ga je on zatekao kad je dolazio.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2777 : Siječanj 26, 2024, 23:48 »
A i nismo kancerogeni iznutra kao manu i (koliko toliko) spursi.

Ostavio je jebene temelje za dalje.

Ni ja ovo ne mogu prožvakati cijeli dan, nisam mislio da će me toliko pogoditi.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline mario1987

• Sr. Member
« Odgovori #2778 : Siječanj 27, 2024, 00:29 »
Ma fakat me baš pogodilo to danas, još mi žena kaže da na vijestima kažu da je Klopp dao otkaz, ja joj rekao daj me nemoj zajebavati, kad ono stvarno šok. Baš sam emotivan trenutno i osječam se baš šugavo. Vezan sam za ovaj klub jako i baš prije dolaska Kloppa u klub imao sam nekakve teže dane u životu, odlazak najbližih prijatelja i rodbine u inozemstvo, plus se tu još poklopio oproštaj Gerrarda, baš sam bio u nekakvoj depresivnoj fazi u životu. Dolazak Kloppa u klub mi je tad sjeo ko budali šamar, baš sam osjetio taj optimizam i nekako mi se od tada počele dešavati bolje stvari u životu di su mi se stvari baš poklapale sa Liverpoolom pod Kloppom. Te godine kada smo osvojili ligu rodilo mi se prvo dijete i to mi je najljepša godina u mom životu, nadam se da će biti sa i drugim djetetom koje sam dobio prošle godine, pa da opet se poklopi da osvojimo ligu, to bi bio šlag na tortu..  :)
Uglavnom sorry što vas zamaram, ali baš sam morao ovo izbaciti van, jer sam baš u kurcu. Jebote Jurgene baš si velik kada ovako utječe na navijače znaš da si napravio velike stvari koje ostaju neizbrisive ..  :love

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2779 : Siječanj 27, 2024, 00:58 »
I ja isto ovaj šok danas ne mogu nikako prožvakat, unatoč vlastitim brigama i problemima samo mi je u glavi ovo danas. Čitave prošle sezone je djelovao izgubljeno, umorno i totalno bez energije i ove godine je sve preokrenuo, baš se vidi da smo osvježili ekipu i on je djelovao totalno svježije i energičnije, ludovao je u nekoliko navrata uz klupu i slavio pobjede sa navijačima u svom stilu, baš ništa nije upućivalo na to da se sprema otići na kraju sezone. Treba uživati još u ovim utakmicama koje slijede do kraja jer realno možda desetke godina nećemo imat opet ovakvog trenera, trenera koji je totalno promijenio dnk kluba i vratio mu stari sjaj nakon godina i godina mraka, sama njegova pojava zrači nevjerojatnom karizmom, tek sad shvaćam kako su se osjećali navijači Uniteda kad ih je Fergie napustio, do dana današnjeg se nisu od toga oporavili a Klopp je ovamo 8 i pol godina a meni djeluje kao da je prebrzo prošlo. Teško će bit ikoga zamislit na njegovom mjestu za pola godine jbg. Sreća pa imamo ekipu, i novom treneru će vlasnici trebat dat novac za dva, tri igrača za koje smatra da su mu potrebni i mi smo opet u vrhu, samo treba očekivati određeni pad neko vrijeme jer svaki novi trener će bit ipak za prvu ruku klasu, dvije ispod Kloppa.

Offline Daorson

• Jr. Member
« Odgovori #2780 : Siječanj 27, 2024, 07:52 »

Trenutno sto se tice Kloppa , on je sebi do kraja sezone obezbjedio ekstra medijsku paznju, navijacima dug period oprastanja plakanja i patnju, a igracima bezbrizan lagan nastavak sezone, jer ko im sad moze zamjeriti manjak energije?

Ima strasan ured sa lijepim pogledom i najbitnije bi sad bilo ko ce tu raditi nakon njega kao i kako su igraci primili ovu vijest i kako cemo dalje odigrat ovo do kraja?

Ovako sta objavit u sred sezone kad ti City i Arsenal pusu za vratom pa jasno pokazuje da nemas osjecaj ni za igrace, ni za navijace, ni za vrijeme, ni za ostatak sezone i da te uopce nije briga.

Zadnja utakmica sezone ili konacni rasplet na ljestvici  je idealna za ovakve stvari.
Tad bi sve trajalo medijski jako kratko,  bilo bi ne toliko zanimljivo i svi bi imali dovoljno vremena da u miru procesuiraju ovakvu situaciju a utjecaj na igrace bi bio minimalan na rezultate nikakav.

Konacno nama navijacima kad on ode osta opet Liverpool i to je ono sto je sustina.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #2781 : Siječanj 27, 2024, 08:02 »
Iako me isto čudi kako su Lijndersa ovako olako preskočili kao opciju za novog trenera. Tu je već dugo, Klopp jučer javno kaže da je spreman za preuzimanje klupe, a zadnja vijest je da svi odlaze
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #2782 : Siječanj 27, 2024, 08:44 »
Nismo svjesni koliku smo privilegiju imali zadnjih 8 godina, narednih pola hoćemo jer znamo kad se bliži definitivni rastanak. Intervju je bio posebno težak za gledat, Velik si Jurgene

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #2783 : Siječanj 27, 2024, 09:18 »

Trenutno sto se tice Kloppa , on je sebi do kraja sezone obezbjedio ekstra medijsku paznju, navijacima dug period oprastanja plakanja i patnju, a igracima bezbrizan lagan nastavak sezone, jer ko im sad moze zamjeriti manjak energije?

Ima strasan ured sa lijepim pogledom i najbitnije bi sad bilo ko ce tu raditi nakon njega kao i kako su igraci primili ovu vijest i kako cemo dalje odigrat ovo do kraja?

Ovako sta objavit u sred sezone kad ti City i Arsenal pusu za vratom pa jasno pokazuje da nemas osjecaj ni za igrace, ni za navijace, ni za vrijeme, ni za ostatak sezone i da te uopce nije briga.

Zadnja utakmica sezone ili konacni rasplet na ljestvici  je idealna za ovakve stvari.
Tad bi sve trajalo medijski jako kratko,  bilo bi ne toliko zanimljivo i svi bi imali dovoljno vremena da u miru procesuiraju ovakvu situaciju a utjecaj na igrace bi bio minimalan na rezultate nikakav.

Konacno nama navijacima kad on ode osta opet Liverpool i to je ono sto je sustina.
Pa obrazložili su iz kluba da su objavili sada da bi imali dovoljno vremena da nađu novog trenera jer da nisu oni rekli to bi procurilo odma u javnost kad bi stupili u kontakt s nekim trenerom, što jedeš govna bezveze? Praviš se kao da je Klopp rekao da se mora objavit sad a ne klub, baš si malouman iskr.

Čuj Kloppu triba medijska pažnja kao da to najbolji trener svijeta već nema  :lol
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #2784 : Siječanj 27, 2024, 09:35 »
Ma fakat me baš pogodilo to danas, još mi žena kaže da na vijestima kažu da je Klopp dao otkaz, ja joj rekao daj me nemoj zajebavati, kad ono stvarno šok. Baš sam emotivan trenutno i osječam se baš šugavo. Vezan sam za ovaj klub jako i baš prije dolaska Kloppa u klub imao sam nekakve teže dane u životu, odlazak najbližih prijatelja i rodbine u inozemstvo, plus se tu još poklopio oproštaj Gerrarda, baš sam bio u nekakvoj depresivnoj fazi u životu. Dolazak Kloppa u klub mi je tad sjeo ko budali šamar, baš sam osjetio taj optimizam i nekako mi se od tada počele dešavati bolje stvari u životu di su mi se stvari baš poklapale sa Liverpoolom pod Kloppom. Te godine kada smo osvojili ligu rodilo mi se prvo dijete i to mi je najljepša godina u mom životu, nadam se da će biti sa i drugim djetetom koje sam dobio prošle godine, pa da opet se poklopi da osvojimo ligu, to bi bio šlag na tortu..  :)
Uglavnom sorry što vas zamaram, ali baš sam morao ovo izbaciti van, jer sam baš u kurcu. Jebote Jurgene baš si velik kada ovako utječe na navijače znaš da si napravio velike stvari koje ostaju neizbrisive ..  :love

Jebote, skoro ista situacija kao i kod mene  :love
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #2785 : Siječanj 27, 2024, 09:47 »
Mislim da ćemo teško više ikad naći trenera koji je tako dobro razumio ovaj klub i sve što predstavlja. Na stranu tehničke trenerske kvalitete, koje se mogu nadoknaditi, ali Klopp i Liverpool su savršen spoj. Uvijek je znao reći prave stvari.

Sjetimo se samo ove poruke s prve njegove presice:

Vidi se koliko ga je posao "postarao" i razumljivi su razlozi koje navodi. Ako se vratimo u 2015, nakon što je otišao iz Borussije htio je uzeti godinu dana pauze no uletio je posao u Liverpoolu, tako da praktički nije imao taj odmor.

Žao mi je ovog tajminga, da nekako nije produživao ugovor i pustio ga da istekne lakše bi mi palo, ovako je bilo kao grom iz vedra neba. No što je tu je, nadam se kako možemo ove sezone do titule.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2786 : Siječanj 27, 2024, 10:21 »
Uredu je i ispravno ako misli na sebe i zeli mir za sebe i zato odlazi. Bit ce da ga je prosla sezona iscrpila i da je negativno utjecala na njega psihicki, jer pritisak medija je bio strahovit. Ocekivalo se da ce i bit smjenjen. Opet ne mogu se otet dojmu da ovakav ulazak u sezonu je trebao da bude 'power lift'. Nesto sto ce ga podici iznad melankolije i dati mu energiju da nastavi dalje.

Jer isto se desilo Shanklyu. Nakon mjesec dana odmora pozalio je odluku, dolazio na treninge, narusavao ugled Paisleyu da su iz kluba reagovali i zabranili mu dolazak. Tako da je poceo odlazit na treninge Evertona.

King Kenny je prosao isto u svojoj zadnjoj sezoni. Trebalo mu je samo psihickog odmora.

Nadam se da Klopp nece pozaliti svoju odluku.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #2787 : Siječanj 27, 2024, 11:32 »
Tjesi me sto smo stvarno klub na zdravim temeljima i sto imamo fantastičnu ekipu.
Imamo toliko potencijala jos za unlockat i rasti.
Imamo dosta mladih igrača koji tek dolaze i igracki smo krcati kvalitetom.

Iza sebe ce ostavit klub sa zdravom atmosferom i pregršt materijala za radit.
Nesto sto znaci nenormalno puno za nasu sliku izvana, naročito kad pricamo o novom treneru.

Ubodemo li jos ligu, ljudi ce se tuc za tu poziciju managera kod nas.
Sjetimo se kad je Klopp dolazio.
Bilo je masu ismijavanja i komentara u fazonu sta takav trener ima radit u takvom Liverpoolu.

Sad nakon 9 godina smo onaj tip kluba sa kojim svako ima zelju radit.

Nece biti nikom lako popunit Kloppove postole.
Kao stao sam rekao iza sebe ostavlja puno vise od uspjeha.
Ostavlja neviđenu karizmu, povezanost s klubom, navijačima. Kao sto Carra rece Klopp je Liverpool, tolika je to tezina.
Pritom ne pokušavam bit patetičan, nego to stvarno tako je, takav trag ostavlja.

Bacio bi se pod vlak za njega da osvojimo titulu i tako oprostimo od njega.
Mislim da ce i igraci isto tako reagirati.

Zadnje kolo,urucenje pehara i farewell Kloppu.
Da li se ispisati koja ljepša stranica.
« Zadnja izmjena: Siječanj 27, 2024, 11:38 El Rey »

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!