I ja isto ovaj šok danas ne mogu nikako prožvakat, unatoč vlastitim brigama i problemima samo mi je u glavi ovo danas. Čitave prošle sezone je djelovao izgubljeno, umorno i totalno bez energije i ove godine je sve preokrenuo, baš se vidi da smo osvježili ekipu i on je djelovao totalno svježije i energičnije, ludovao je u nekoliko navrata uz klupu i slavio pobjede sa navijačima u svom stilu, baš ništa nije upućivalo na to da se sprema otići na kraju sezone. Treba uživati još u ovim utakmicama koje slijede do kraja jer realno možda desetke godina nećemo imat opet ovakvog trenera, trenera koji je totalno promijenio dnk kluba i vratio mu stari sjaj nakon godina i godina mraka, sama njegova pojava zrači nevjerojatnom karizmom, tek sad shvaćam kako su se osjećali navijači Uniteda kad ih je Fergie napustio, do dana današnjeg se nisu od toga oporavili a Klopp je ovamo 8 i pol godina a meni djeluje kao da je prebrzo prošlo. Teško će bit ikoga zamislit na njegovom mjestu za pola godine jbg. Sreća pa imamo ekipu, i novom treneru će vlasnici trebat dat novac za dva, tri igrača za koje smatra da su mu potrebni i mi smo opet u vrhu, samo treba očekivati određeni pad neko vrijeme jer svaki novi trener će bit ipak za prvu ruku klasu, dvije ispod Kloppa.