Jebemu, znaci ni Pep nije dobar. Ok, nije dobar Klopp, nije dobar Pep, tko je onda dobar trener?
ne karikiraj nismo djeca, neces sa tim nista postic,
niko nije savrsen i to je cinjenica , niko i ne trazi savrsenog trenera jer on ne postoji (izuzimam fergusona)
klopp nece da vidi problem, klopp izjavama manipulira sa javnoscu maksimalno, klopp se sprda sa svima, klopp je tip covjeka koji nece da prizna gresku, klopp je teski egoista kome je to pocelo lose utjecat na obavljanje posla kojim se bavi,kloppu je tijekom utakmice vaznije pricat sa 4 sucem i derat se okolo nego nesto smisleno uraditi da dobijemo tekmu,
i na kraju me apsolutno izbacuje iz cipela izjava da je ova momcad sasvim ok i da nema problema,

e pa druze moj kad klopp moze izjavljivat ovakve nebuloze apsolutno daje za pravo svima nama da se sprdamo sa njim, i da ga podjebajemo sa pepom i ostalim konkurentima,
gdje je problem?
nek mu vlasnici uplate 6mjeseci tecaj kod pepa mislim da bi ga to probudilo i unistilo njegov ego koji opet kazem negativno utjece na obavljanje svakodnevnih zadataka,
sta je veci problem mihovile izjave monella na forumu il ove izjave kloppa o transfer roku?
Sta ti osobno mislis jel ova izjava prikladna za trenera ovakvog jednog kluba i ima li klopp respect prema nama navijacima?
jel tebi ova izjava ponizavajuca?