Anketa

Što bi ocijenili kao uspjeh naredne sezone?

top 4
70 (53.4%)
trofej - bilo kakav (miki maus, FA)
38 (29%)
napredak u igri ali ispod 4 mjesta
6 (4.6%)
osvojeni premiership
17 (13%)

Ukupno Glasova: 101

Autor Tema: Jürgen Klopp  (Posjeta: 223587 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Monello

• Hero Member
Odg: Jürgen Klopp
« Odgovori #2550 : Siječanj 30, 2023, 11:24 »
citam maloprije vijesti transfer roka i kloppa pitali hoce li ko jos dolazit , kaze legenda ne zasto bi? sve je u redu sa ovom momcadi,

ja osobno na ovu glupost i sprdanje sa klubom nemam komentar, osim da se toliko umislio da misli da je najpametniji i nedodirljiv,
kako je samo nakon ovakvih gluposti zasluzio otkaz da mu se sa gustom tresne od stol pa ti pricaj materi svojoj te slagere, i jos bih mu uplatio trenerski tecaj od pola godine kod pepa, bice valjda dovoljno

pih

'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2551 : Siječanj 30, 2023, 11:36 »
kako je samo nakon ovakvih gluposti zasluzio otkaz da mu se sa gustom tresne od stol pa ti pricaj materi svojoj te slagere, i jos bih mu uplatio trenerski tecaj od pola godine kod pepa, bice valjda dovoljno
Mislis istog onog Pepa koji trenutno gubi naslov od ekipe koja je prosle godine kasnila 24 boda za njim a onda im je on prodao dva svoja bitna rotacijska igraca? Onog Pepa koji je kako neki kazu unistio najmocniji Bayern svih vremena i onog Pepa koji je u ligi prvaka sa Cityem ispadao od Monaca i Lyona? Kod te (kako si ga i ti do nedavno zvao, ako se ne varam) celave prevare :D

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #2552 : Siječanj 30, 2023, 11:51 »
Mislis istog onog Pepa koji trenutno gubi naslov od ekipe koja je prosle godine kasnila 24 boda za njim a onda im je on prodao dva svoja bitna rotacijska igraca? Onog Pepa koji je kako neki kazu unistio najmocniji Bayern svih vremena i onog Pepa koji je u ligi prvaka sa Cityem ispadao od Monaca i Lyona? Kod te (kako si ga i ti do nedavno zvao, ako se ne varam) celave prevare :D

da se razumijemo , jebe se meni za pepa , nit mi je uopce drag trener nit volim njegov nogomet nit ga smatram nekim cudom, uvijek sam govorio da treba otic u champioship pa uzet millwall i uvest ga u visi rang takmicenja, al on to ne moze jer nije taj.
e pa mozes mislit kad to sve mislim o njemu , sta tek mislim o kloppu koji mi je ogadio vikende i probudio prkosnu ljubav prema pepu, i da iskreno mislim da kloppu tecaj kod pepa uopce nebi skodio.
klopp je jako ogranicen trener pa valjda je to jasno

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #2553 : Siječanj 30, 2023, 12:02 »

Možeš mu ponuditi platiti večeru,već kad si ga ovoliko izjeba  :lol
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #2554 : Siječanj 30, 2023, 12:51 »
svrsta monelo kloppa na nivo rodgersa.. Ok nećemo valjda nakon jedne slabije sezone od kloppa praviti niku kovača...

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2555 : Siječanj 30, 2023, 13:09 »
da se razumijemo , jebe se meni za pepa , nit mi je uopce drag trener nit volim njegov nogomet nit ga smatram nekim cudom, uvijek sam govorio da treba otic u champioship pa uzet millwall i uvest ga u visi rang takmicenja, al on to ne moze jer nije taj.
e pa mozes mislit kad to sve mislim o njemu , sta tek mislim o kloppu...
Jebemu, znaci ni Pep nije dobar. Ok, nije dobar Klopp, nije dobar Pep, tko je onda dobar trener?

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2556 : Siječanj 30, 2023, 13:10 »
Jebemu, znaci ni Pep nije dobar. Ok, nije dobar Klopp, nije dobar Pep, tko je onda dobar trener?

Nam treba uopće trener? Ionako se ništa ne može riješiti s treningom. Treba nam samo sportski direktor da konstantno nešto kupuje i da se troši čim više para. :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #2557 : Siječanj 30, 2023, 13:26 »

ne karikiraj nismo djeca, neces sa tim nista postic,

niko nije savrsen i to je cinjenica , niko i ne trazi savrsenog trenera jer on ne postoji (izuzimam fergusona)

klopp nece da vidi problem, klopp izjavama manipulira sa javnoscu maksimalno, klopp se sprda sa svima, klopp je tip covjeka koji nece da prizna gresku, klopp je teski egoista kome je to pocelo lose utjecat na obavljanje posla kojim se bavi,kloppu je tijekom utakmice vaznije pricat sa 4 sucem i derat se okolo nego nesto smisleno uraditi da dobijemo tekmu,
i na kraju me apsolutno izbacuje iz cipela izjava da je ova momcad sasvim ok i da nema problema, :bljak

e pa druze moj kad klopp moze izjavljivat ovakve nebuloze apsolutno daje za pravo svima nama da se sprdamo sa njim, i da ga podjebajemo sa pepom i ostalim konkurentima,

gdje je problem?

nek mu vlasnici uplate 6mjeseci tecaj kod pepa mislim da bi ga to probudilo i unistilo njegov ego koji opet kazem negativno utjece na obavljanje svakodnevnih zadataka,

sta je veci problem mihovile izjave monella na forumu il ove izjave kloppa o transfer roku?

Sta ti osobno mislis jel ova izjava prikladna za trenera ovakvog jednog kluba i ima li klopp respect prema nama navijacima?
jel tebi ova izjava ponizavajuca?

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #2558 : Siječanj 30, 2023, 13:26 »

Kruno Jurcic, od njega bi se i veliki Mourinho usro kad ga vidi.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #2559 : Siječanj 30, 2023, 13:29 »
hajmo se vratit izjavi kloppa necemo valjda raspravljat o mojim izjavama koje nemaju veze sa zdravom pamecu,

taj isti klopp je na klupi liverpoola i od njega svi ocekujemo rijesenje,

jel ovo to sto on planira ova izjava da ga boli kita za sve?

nemojte se bavit samnom hajmo se vratit na sustinu na ovog covjeka cije izjave nisu normalne

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2560 : Siječanj 30, 2023, 13:30 »
ne karikiraj nismo djeca, neces sa tim nista postic,

...

Sta ti osobno mislis jel ova izjava prikladna za trenera ovakvog jednog kluba i ima li klopp respect prema nama navijacima?
jel tebi ova izjava ponizavajuca?
Ne karikiram, ozbiljno pitam. Tko su dobri treneri, ako Klopp to ocito nije.

Ne, meni ova izjava nije nimalo ponizavajuca. Rekao je da nece bit nista vise ovaj rok (sto sam znao od onda kad smo kupili Gakpa) i da je oke s time.

Nije rekao da je ova ekipa savrsena niti da joj potencijalno ne trebaju pojacanja, nego da sad radimo s onim sto imamo, sto je jedino sto ja sad i ocekujem od njega.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #2561 : Siječanj 30, 2023, 13:34 »
Ne karikiram, ozbiljno pitam. Tko su dobri treneri, ako Klopp to ocito nije.

Ne, meni ova izjava nije nimalo ponizavajuca. Rekao je da nece bit nista vise ovaj rok (sto sam znao od onda kad smo kupili Gakpa) i da je oke s time.

Nije rekao da je ova ekipa savrsena niti da joj potencijalno ne trebaju pojacanja, nego da sad radimo s onim sto imamo, sto je jedino sto ja sad i ocekujem od njega.

nemam komentar stvarno

Offline graba1926

• Full Member
« Odgovori #2562 : Siječanj 30, 2023, 13:49 »
jebote dokle će ovaj spamat sa svojom žuči i psihozama?

svaki drugi novi post na forumu je njegov, stavim ignore, svejedno je jer se drugi nadovezuju i quoteaju, zašto hranite trola koji ne zna ni čitat ni pisat s razumijevanjem
I'mnorracceptindat!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2563 : Siječanj 31, 2023, 09:31 »
jebote dokle će ovaj spamat sa svojom žuči i psihozama?

svaki drugi novi post na forumu je njegov, stavim ignore, svejedno je jer se drugi nadovezuju i quoteaju, zašto hranite trola koji ne zna ni čitat ni pisat s razumijevanjem

Klopp je prvi započeo.  :lol

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #2564 : Siječanj 31, 2023, 15:19 »
Klopp je prvi započeo.  :lol

milion posto si u pravu