O svemu > Nogomet

Hrvatska nogometna reprezentacija

<< < (496/502) > >>

boo razzer:

--- Citat: mascherano - Studeni 13, 2024, 09:56 ---Pašalić, Baturina - Budimir  ili Baturina - Kramarić, Budimir

Kramarić ni u Zmijavcima ne bi mogao igrati lone strikera u ovakvom sustavu. On i Baturina imaju slične kretnje po terenu, instinktivno napadaju iste prostore i to ne bi funkcioniralo. Obojici im treba jak, korpulentan napadač ispred koji veže štopere za sebe.

--- Kraj citata ---
U pravu si u potpunosti.
Ja nešto ne gotivim tog Pašalića nikako. Pa bi radije da ispred Baturine bude Budimir kao target man, a Kramarić se ubacuje iz drugog plana. Jedan jak i visok napadač stvarno treba protiv ovih fizičkih jakih otočkih momčadi, jer ćemo dosta pokušavati preko proboja po bokovima. Njima je stvarno teško probiti kroz zgusnutu sredinu i tu će odlučiti jedna ili dvije greške u cijeloj tekmi.

boo razzer:
Modrić osvojio 28. trofej s Realom: Kraljevi uvjerljivi u finalu Interkontinentalnog kupa

https://direktno.hr/sport/modric-osvojio-28-trofej-s-realom-kraljevi-uvjerljivi-finalu-interkontinentalnog-kupa-361338/

EDIT: Najbolji hrvatski nogometaš svih vremena je to još jednom i potvrdio sa osvajanjem 28. trofeja sa Realom.
Nadam se da će Luka poslije igračke karijere, nastaviti promovirati državu sa nekom funkcijom u UEFA zajednici kao i Zvone Boban.

Winx:
Kakve to ima veze s temom?
Ja baš hejtam Real i to pogotovo nakon onog finala kad je Ramos ubio Salaha.

Winx:
Jebe me se za Ligu nacija,
Ali ovo je bila najbolja odigrana utakmica, ne samo pod Dalićem, nego ohohoh vremena.
Jest da su Francuzi trenutno za klinac, ali samo da smo se malko dopustili, dobili bismo mi od njih dozu.

Ch13:

--- Citat: Winx - Ožujak 20, 2025, 22:42 ---Jebe me se za Ligu nacija,
Ali ovo je bila najbolja odigrana utakmica, ne samo pod Dalićem, nego ohohoh vremena.
Jest da su Francuzi trenutno za klinac, ali samo da smo se malko dopustili, dobili bismo mi od njih dozu.

--- Kraj citata ---

Losi su oni sa Mbapeom u ekipi,od zadnjih 4 sa njim 3 su izgubili,bez njega su bili puno bolji i neoredvidljivi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju