O svemu > Nogomet
Hrvatska nogometna reprezentacija
gogec:
--- Citat: wewonit5times - Svibanj 15, 2014, 08:43 ---zna se kog bi ja zvao ]:)
mojih 23:
--- Kraj citata ---
Sammir?!
Ma lik je propao, nema tu veze s ozbiljnim nogometom.. u Getafeu ga nisam gledao, cuo tek da je bio dobar protiv barce ali lik i tamo ima tek 3 starta i 4 ulazska s klupe.. nije mu mjrsto u nikakvoj repci vec na Zrcu, Vodicama i tak..
wewonit5times:
--- Citat: gogec - Svibanj 15, 2014, 08:49 ---Sammir?!
Ma lik je propao, nema tu veze s ozbiljnim nogometom.. u Getafeu ga nisam gledao, cuo tek da je bio dobar protiv barce ali lik i tamo ima tek 3 starta i 4 ulazska s klupe.. nije mu mjrsto u nikakvoj repci vec na Zrcu, Vodicama i tak..
--- Kraj citata ---
vec sam rekao da bi moj 23. bio halilovic, cisto zbog buducnosti. al kad vec nije na sirem popisu, onda da - sammir je uz rebica jedini od 'ostalih' koji ima smisla. prednost sammiru jer je jos uvijek bolji igrac, a koliko god je malo igrao to je opet bilo vise nego sto je igrao rebic
gogec:
--- Citat: wewonit5times - Svibanj 15, 2014, 08:57 ---vec sam rekao da bi moj 23. bio halilovic, cisto zbog buducnosti. al kad vec nije na sirem popisu, onda da - sammir je uz rebica jedini od 'ostalih' koji ima smisla. prednost sammiru jer je jos uvijek bolji igrac, a koliko god je malo igrao to je opet bilo vise nego sto je igrao rebic
--- Kraj citata ---
Ok ali Sammir nam nece pomoci, jednostavno ne vjerujem da ikakve koristi mozemo imati od njega.. a nije ni zasluzio zbog nesportskog zivota kao ni igrom.. talent nije dovoljan razlog.. vise smisla bi mi imao 4.ti golman..
devil2:
Zajebao sam se, nisam uopce racunao Ilicevica. Dakle popis je gotovo 99% poznat, ovih sedam sto sam gore napisao otpadaju, jedina sansa im je da se netko ozljedi.
wwi5t, tri golmana se moraju voditi tako da je Zelenika sigurab putnik.
wewonit5times:
--- Citat: devil2 - Svibanj 15, 2014, 09:12 ---Zajebao sam se, nisam uopce racunao Ilicevica. Dakle popis je gotovo 99% poznat, ovih sedam sto sam gore napisao otpadaju, jedina sansa im je da se netko ozljedi.
wwi5t, tri golmana se moraju voditi tako da je Zelenika sigurab putnik.
--- Kraj citata ---
nekako sam i mislio da je to tocno al nisam bio siguran
glupost ako je istina, sta njih briga koliko kojih igraca ide
al da, onda sammir otpada i popis je prakticki poznat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju