Autor Tema: Fotografije s utakmica i druženja navijača  (Posjeta: 55682 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
Odg: Fotografije s utakmica i druženja navijača
« Odgovori #75 : Listopad 20, 2015, 09:23 »
Jebote gle koliko vas se skupilo, kod nas u Bjelovaru kad nas je troje slavim  :roll
Bjelovarski smradovi, sram ih bilo

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #76 : Listopad 20, 2015, 09:28 »
Bjelovarski smradovi, sram ih bilo
:D

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #77 : Siječanj 21, 2017, 00:19 »
Vjerojatno je vec bilo na forumu, no meni je novo i neznam di bi postao..

https://video.vice.com/rs/video/yull-never-walk-alone/587e3ae8fc90dc2865e2c62a?ref=vice
YNWA!!

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #78 : Listopad 23, 2018, 11:59 »
Žao mi je što nisam išao, selidba i cirkus su mi do 1.11.

Ovi moji su išli i napravili video pa si pogledajte kako je bilo. :super

19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #80 : Siječanj 30, 2021, 03:11 »
Bas sam to poslusao neki dan i pronasao sam se dosta kao ovaj momak u podcastu. Doduse u takvom sam drustvu gdje nas vecina uglavnom i prati vise ino fudbal, ali izvan toga je bilo svakakvih rasprava i svađa.

Takodjer sam bio u podgrupi lokalnog kluba kao mladji, ali jel pogresno reci da Liverpool volim vise od tog kluba za koji navijam takodjer od malena i kojeg volim? Po meni nije. Jednostavno se vise pronalazim u Liverpoolu i to je to, a bit ce negodovanja uvijek.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #81 : Siječanj 30, 2021, 08:56 »
Sa tribine i van nje, 80% ljudi uz NK Osijek prati i neki strani nogometni klub. Nikada nisam doživio ovo što on priča, ako netko ne prati strani nogometni klub nikada me nije ismijavao. Možda bude pitanje tipa "kako to možeš to je kao da voliš dvije žene", reko ne to je kao da volim ženu i kćer. :D

Evo ti Ivek i Winx koji idu na tribinu i koji su stariji od mene, nek i oni kažu svoje viđenje, ali mislim da je slično mome. :neznam
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #82 : Siječanj 31, 2021, 11:50 »
Najnormalnija stvar ili bi bar trebala biti je da u lokanlnim okvirima podrzavas i volis svoj lokalni klub a kao sto Massone kaze vecina ljudi prati neke strane lige i simpatizira odredeni klub i to je sasvim u redu.Meni osobno nikada nece i ne moze biti jasno kako netko moze voljeti/podrzavati klub koji nema ama bas nikakve veze sa njegovom okolinom i koji predstavlja neku drugu regiju/grad!Npr.da netko iz Slavonije navija za Hajduk/Dinamo ili iz Dalmacije za Dinamo/Osijek/Rijeku itd...Ja otkada znam za sebe i pratim nogomet samo 2 kluba su u igri:NK Osijek i LFC.Drugo me niti najmanje ne zanima.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #83 : Veljača 01, 2021, 13:10 »
Najnormalnija stvar ili bi bar trebala biti je da u lokanlnim okvirima podrzavas i volis svoj lokalni klub a kao sto Massone kaze vecina ljudi prati neke strane lige i simpatizira odredeni klub i to je sasvim u redu.Meni osobno nikada nece i ne moze biti jasno kako netko moze voljeti/podrzavati klub koji nema ama bas nikakve veze sa njegovom okolinom i koji predstavlja neku drugu regiju/grad!Npr.da netko iz Slavonije navija za Hajduk/Dinamo ili iz Dalmacije za Dinamo/Osijek/Rijeku itd...Ja otkada znam za sebe i pratim nogomet samo 2 kluba su u igri:NK Osijek i LFC.Drugo me niti najmanje ne zanima.

Kontradiktoran si prijatelju.. podržavaš lfc iako sumnjam da ima veze s tvojom okolinom.. to što je strani nema veze.. nekad se nije moglo pratiti toliko liga i gotovo svaka tekma a neki su pratili ili prate samo domaći nogomet..

svako se u nečem valjda pronalazi, dali po mjestu gdje je rođen ili živi, da li po korjenima,možda po identitetu kluba i onome što klub predstavlja,a nekad su simpatije nedokučive kao i ukusi..
YNWA!!

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #84 : Veljača 01, 2021, 13:26 »
Kontradiktoran si prijatelju.. podržavaš lfc iako sumnjam da ima veze s tvojom okolinom.. to što je strani nema veze.. nekad se nije moglo pratiti toliko liga i gotovo svaka tekma a neki su pratili ili prate samo domaći nogomet..

svako se u nečem valjda pronalazi, dali po mjestu gdje je rođen ili živi, da li po korjenima,možda po identitetu kluba i onome što klub predstavlja,a nekad su simpatije nedokučive kao i ukusi..

Prvenstveno sam govorio o LOKALNIM okvirima a uz to je normalno da vecina ljudi prati neki strani klub

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #85 : Veljača 01, 2021, 13:34 »
Nije normalno ako zelim pratiti strani klub vise od lokalnog?

Ko uopste odredjuje sta je normalno?

Normalno je voziti strani automobil, jesti stranu hranu i slusati stranu muziku?

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #86 : Veljača 01, 2021, 17:08 »
Nije normalno ako zelim pratiti strani klub vise od lokalnog?

Ko uopste odredjuje sta je normalno?

Normalno je voziti strani automobil, jesti stranu hranu i slusati stranu muziku?

Ne!
To ti je "novo normlano"!  :lol

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #87 : Veljača 01, 2021, 17:29 »
aha, okej, ti znači određuješ sistem vrijednosti. Hvala na informaciji.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #88 : Veljača 01, 2021, 17:51 »
aha, okej, ti znači određuješ sistem vrijednosti. Hvala na informaciji.

Mislim da nisi skuzio zezanciju..

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #89 : Veljača 01, 2021, 17:57 »
Mislim da nisi skuzio zezanciju..
objasni :D