Autor Tema: Fotografije s utakmica i druženja navijača  (Posjeta: 48162 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
Odg: Fotografije s utakmica i druženja navijača
« Odgovori #45 : Veljača 08, 2014, 18:21 »
Lijepo lijepo!
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #46 : Veljača 08, 2014, 23:59 »
Zadnja je najjača.
 :D
e da ste uspjeli fotkati onog lika koji je plakao  :lol

Offline korisnik

• Full Member
  • YNWA
« Odgovori #47 : Veljača 09, 2014, 18:36 »
Mogu li se slike staviti na forum?
YNWA

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #48 : Veljača 09, 2014, 18:41 »
Mogu li se slike staviti na forum?

Moraš uploadati na site poput www.imgur.com i onda linkove/slike postaviti ovdje :)

Offline korisnik

• Full Member
  • YNWA
« Odgovori #49 : Veljača 09, 2014, 19:47 »
Mislio sam da se slike sa okupljanja stave na forum i budu svima dostupne
YNWA

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #50 : Ožujak 04, 2014, 17:20 »
Where do you watch Liverpool FC games?

Send us photos of you and your friends watching the game at your match day location, whether that’s your front room, pub, club house or somewhere more unusual.

https://www.facebook.com/StandardChartered/photos/a.204377109579794.61237.155725841111588/841172659233566/?type=1&theater

Evo ekipa nagradna igra od Standard Chartereda na fejsu pročitajte link,uglavnom fotkate se na okupljanju i pošaljete pa...

Offline Brna

• Hero Member
« Odgovori #51 : Ožujak 16, 2014, 22:39 »
Bit će da ove sezone LFC tekme djeluju kao lijek jer sam se konačno malo dobio (mononukleoza  :lose ) pa bi bio red da napišem kratki report sa gostovanja u Southamptonu, 1.3.2014. :)
Nažalost, mobitel mi je iz nejasnih riknuo pa mi fali dosta materijala (pogotovo odličnih videa navijanja), ali uspio sam prije izvaditi nekoliko slika. :)

Zašto gostovanje i zašto Southampton sam većinom iznio u samom uvodu za tekmu tako da se neću ponavljati :)
Prije Southamptona, proveli smo dan i pol u Londonu, ali o tome nekom drugom prilikom. Samo ću reći da smo non stop jurili tubeom i da smo više-manje prošli ono najbitnije što trebaš vidjeti u Londonu... i pritom ostali živi (relativno).

Prijevoz
Bio je to naporan ritam, ali i dalje je bilo dovoljno energije da se u subotu ujutro vlakom uputimo prema na jug! Put je to od 130 km koji se vlakom prođe za cca sat i 40 min; ovisi kojim vlakom - max 2 sata. Kad smo već kod prijevoza, pošto sam istraumatiziran HŽ-om, moram ih pohvaliti jer su fenomenalno organizirani - od tubea pa do vlakova -  :super
Voze svaki čas, točni su u sekundu, a kartu ne kupuješ određeno za (npr) vlak u 14:40, nego dođeš na onaj koji stigneš. Uglavnom, što se toga tiče, svaka im čast i uopće mi nije žao potrošenog novaca na transport. Inače, povratna karta je koštala 39 funti.

Dolazak
Došli smo nekih 3-4 sata ranije, mada sam se ja malo bojao jer je još trebalo doći do stadiona (s kolodvora nekih 25 min pješke), preuzeti karte koje nam je Dejan sredio, pronaći pub, nešto staviti pod zub i konačno - doći na vrijeme za tekmu. Pošto sam malo opsjednut vremenom, sve ovo mi se cinilo knap, ali na kraju je sve bilo kako spada. I da, bilo je sunčano, bez kiše  B-)

Karte

Karte su bile jedna od nepoznanica u cijeloj priči. Dan prije putovanja sam dobio Dejanovu potvrdu da me čekaju na glavnoj recepciji kluba, ali nisam znao hoće li biti moguće da se "ušetam" u prostorije kluba par sati prije tekme. Sve mi je to zvučalo nerealno; možete li kod nas zamisliti situaciju da uđem tamo negdje u nekakvo tajništvo na Maksimiru, predstavim se da sam taj i taj i da mi je Ademi pripremio dvije karte? :D Na svu sreću, ovdje (a i u Londonu) su ljudi izuzetno pristojni i pristupačni. Normalno sam prošao pored nekakve ograde i prošetao se do tog ulaza nakon čega me je gospođa uputila na Players entrance :D Reko, ajde dobro i odem tamo - opet vrlo ljubazna gospođa koja mi je na moje predstavljanje dala kuvertu s kartama. (nije me recimo ni osobnu trazila). Uglavnom, svaka čast Dejanu na tome što se potrudio srediti karte (samoinicijativno se javljao itd) i Doc-u s foruma preko kojeg je uglavnom išla komunikacija  :super

Pub
Veliko olakšanje - karte u džepu, skrivenih 40 funti iz novčanika se konačno moglo trošiti - "Cheers mate, where's the nearest pub?", upitao sam tipa kao da je pitanje života i smrti.
Šetnja od 10 min i evo nas u onom tipičnom pubu pored stadiona. Prepun navijačima obje momčadi, svih dobnih skupina i oba spola. Pinte posvuda, pjesma i zajebancija s obje strane i sunce. Baš kako sam i zamišljao, atmosfera je bila baš kakva treba biti svako subotnje poslijepodne u životu. It felt just right!  :kuler

Stadion
Nekih 40 min prije tekme otišli lagano na stadion. Mislio sam si - 35k ljudi, pa trebat će nam barem 20 min dok ne dođemo na svoje mjesto, ali naravno, to nije točno :D Većina njih na stadion dođe 15 min prije tekme, al ajde, barem sam zajedno s par kineza išao do tik do terena da slikam momke na zagrijavanju. Inače, opet moram cijelu zemlju pohvaliti na iznimnoj organizaciji svega; sve je tako jednostavno, za svaki korak ti na pravom mjestu sve piše (prelaziš cestu, a dolje piše LOOK LEFT). Ajmoreć User Experience svega je fenomenalan. Isto tako, ostalo mi je fascinantno da smo s nekakvog vrha stadiona bili vani za nekih 10 min. Inače, bili smo smješteni pri vrhu, u ovom zelenom sektoru broj 5. Blizu Traveling kopa što je bilo odlično za uši, a i dobar pregled igre  :super -> http://soccertourguide.com/wp-content/uploads/2013/02/st-marys-stadium-seating-chart.jpg

Atmosfera
Samo jedno - Traveling kop fenomenalan :klanja: Punih 90 glasnih minuta sjajne podrške stvarno nikog nije ostavilo ravnodušnim. Žao mi je jedino što tamo nisam mogao biti s njima jer se ovako baš nisam smio isticati :D Naime, nakon prvog gola, ja sam onak poskočio i viknuo nešto, ali sam taktički imao Southamptonov šal pa nije bilo nešto čudno. 4 reda ispod mene, također navijač LFC-a je ipak pretjerao sa slavljem tako da se rulja u radijusu od 15 m digla na noge i doslovno mu SVE napravili osim što ga je itko taknuo. Mislim da bi radije da me netko opali, nego kako je ovo izgledalo :D Na kraju je došao zaštitar i morao ga izbaciti sa stadiona pa sam tako i ja odlučio postati tihi navijač što, uzevši u obzir sjajan traveling kop i nevjerojatnu atmosferu nakon drugog gola, nije bilo nimalo lagano.

Što se tiče svetaca i navijanja, slabo je to bilo, ali tako to očito i je na domaćim stadionima. Par puta se zaorilo Oh when the saints... ,ali to nije bilo ništa naspram Traveling Kopu!

Southampton
Nakon Londona koji je sav tako moderan, nevjerojatno čist i nekako savršen, bez greške, dobro je bilo doći i u jedan normalan grad, osjetiti malo te prave Engleske, vidjeti smeće u podhodniku itd. Inače, vrlo lijep i simpatičan grad s pristojnim ljudima kojima nije smetalo ni to što je Traveling kop, hodajući pomiješan s ostatkom publike, i dalje navijao do centra. Šteta što nismo mogli ostat duže tamo i pošteno proslavit pobjedu, ali trebalo je ići za London jer se drugi dan rano išlo prema Gatwicku i doma.

Mislim da je ukratko to - to. Za kraj, evo i to nešto slika što imam. Slobodno pitajte što god vas još zanima :)
http://imgur.com/BLCJikN
http://imgur.com/sumEufP
http://imgur.com/SuudPiM
http://imgur.com/XAgJqgA
http://imgur.com/gJ7lisB
http://imgur.com/PZITUnM

Neprocjenjivo je bilo biti dio ovakve sezone i cijele atmosfere!  :super

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #52 : Ožujak 16, 2014, 23:32 »
Odlicno Brna  :super

Offline reds1892

• Full Member
"When I've got nothing better to do, I look down the league table to see how Everton are getting along."

Offline reds1892

• Full Member
« Odgovori #54 : Ožujak 18, 2014, 08:56 »
Evo i video jedan s utakmice....
Steven Gerrard zabija za 3:0 protiv Crystal Palacea

Ispricavam se sto nisam postavio slike i video kad je bilo vrijeme...ali bolje ikad nego nikad :D

"When I've got nothing better to do, I look down the league table to see how Everton are getting along."

Offline stevie8

• Hero Member
« Odgovori #55 : Svibanj 03, 2014, 17:11 »
Liverpool – Chelsea (0 – 2, Ba, Willian), Premier League, 27.04.2014.

Znam da ste svi gledali, ali evo ipak par slika s tekme.  :)

http://s1062.photobucket.com/user/TheLFCbird/library/Liverpool%20-%20Chelsea%200%20-%202

Atmosfera je bila odlična, Luis Garcia song, YNWA, Fuck off Chelsea FC, Poetry in motion, FOAR.... Čak i na Main Standu je bilo ludilo, iako se osjećala ogromna nervoza što je tekma dalje odmicala, pogotovo radi svih onih odugovlačenja Chelsea.....
I onda Gerrardova pogreška, svi stojimo u šoku, ali odmah kreće navijanje, mi pjevamo Steve Gerrard Gerrard..., oni pjevaju Steven Gerrard, he's done it again..., da iskočiš iz kože...

Čekamo drugo poluvrijeme, ništa još nije izgubljeno, ima još vremena, moramo dobiti! A onda u poluvremenu opet kreće zaglušujuća YNWA. Prva pomisao „Istanbul!“, sledi ti se krv u žilama, svi pjevamo iz sveg glasa i vjerujemo u preokret!

Vrijeme kao da leti, naši pokušavaju, ništa ne prolazi, Chelsea i dalje odugovlači u svakoj mogućoj situaciji, svi su frustrirani, ali navija se i dalje. I na kraju kontra, ne možemo vjerovati, lik iza mene govori „Oh, no, not Torres, just not Torres“.... 0 – 2 Willian. Istu sekundu grmi YNWA, neopisiv osjećaj....
Čuje se i We gonna win the league..., ali ovaj put ne pjevamo mi... :(

...bar do sljedeće tekme :), kao što kaže wwi5t:

i samo da kazem, sledila mi se krv od YNWA nakon 0-2. nikad ju nisu pjevali glasnije. i zbog toga i zbog svih takvih ljudi vjerujem da jos nije gotovo. ajmo everton!!
"That is what Liverpool is, of course: not a passing interest, but an enduring passion." Rafael Benitez.

Offline Shanks

• Newbie
« Odgovori #56 : Svibanj 06, 2014, 00:31 »
Do gostujućeg sektora zbog tijeka utakmice više se bavilo gostima: F*ck off Chelsea FC ..., F*uck off Mourinho, uz pojedinačne prijetnje i gestikulacije kao vidimo se vanka a na izlazu sa stadiona je došlo i do razmjene udaraca. FOAR je močno zvučala, spontano, svi u glas, dojmilo me se više nego YNWA...
Par mojih slika, navijačkih:
Domaći prije utakmice: http://imgur.com/PcFsb8v
Kop: http://imgur.com/bF9FuUF
Gosti: http://imgur.com/gq2aLPA
Frka pod kontrolom policije: http://imgur.com/KzThdSL

Puni photo izvještaj imate ovdje:
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/2469-liverpool-chelsea2742014.html

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #57 : Svibanj 13, 2014, 23:00 »
ja sam planiro sljedeci put probat do autograma :(
gledo sam po jutubu prije su znali stajat i potpisivat i slikat se, vakjda du im ti zabranili  :neznam
cekamo slike  :super

Welcome to Melwood :D

(click to show/hide)

Ovog smo se naravno svi redom koji smo bili tamo strogo pridržavali  :roll

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

A sad ću pokušati izdvojiti naboljih par slika od valjda sto komada koje smo ispucali.
Naime, brat i ja
(click to show/hide)
dali smo sve od sebe, no gužva i zatamnjena stakla odradila su svoj dio posla perfektno, pa je epilog našeg hvatanja Liverpoolovih starova uglavnom završavao ovako:

(click to show/hide)

ili ovako:

(click to show/hide)

ili ovako:

(click to show/hide)

.......

Uglavnom, da ne duljim, izdvojiću ovdje par slika, prvo sa samog treninga(na kojeg sam uzgred budi rečeno stigao u zadnji zadnji čas), a potom i samih igrača sa kapije, pa pogledajte(pogadjajte) o kome se radi  ]:)  :D

trening:

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

kapija, tj koliko toliko razlučive slike koje sam probrao u moru ničega  :(

Škrtel

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Recimo, u ovom autu je bio Suarez, ali to mi jedino možete vjerovati na riječ   :roll :D

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Aggerova kola

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Moses

(click to show/hide)

Sakho

(click to show/hide)
  :lol

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Cissokho

(click to show/hide)

Mignolet

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Sturridge bi trebao biti ovaj na telefonu u crvenoj majici

(click to show/hide)

Flanagan

(click to show/hide)

I princ Henderson za kraj...

(click to show/hide)

...and that's all I've got folks. Dok netko drugi ne dodje do Melwooda zadovoljimo se ovim.  :neznam
« Zadnja izmjena: Svibanj 13, 2014, 23:13 Mastodont »

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #58 : Svibanj 13, 2014, 23:11 »
Dobre slike  :super
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Lepa_Henrikh

• Hero Member
  • just monitoring around..
« Odgovori #59 : Svibanj 13, 2014, 23:16 »
predobro  :super
meni je zao kaj nisam stigo ic
kad im otprilike pocinje/zavrsava trening, tj kad ih treba lovit ispred ulaza :D? (za sljedeci put  ]:))
btw. ove fotke treninga ste se penjali na nekaj pa preko zida slikali?