Autor Tema: Justice for 97  (Posjeta: 96066 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline fed

• Hero Member
  • LFC ***** Reds
Odg: Justice for 96
« Odgovori #555 : Travanj 15, 2015, 18:09 »
JFT 96
“Liverpool was made for me and I was made for Liverpool.”
                                             ----- Bill Shankly

Offline Skipper

• Hero Member
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline lfc_anfield

• Hero Member
« Odgovori #557 : Travanj 16, 2015, 00:51 »
FUUUUUJ NIKAD MI SE VIŠE U ŽIVOTU NIJE ZGADIO KLUB ZA KOJI ŽIVIM NEGO DANAS.....
Da Jagielka pokazuje svoju moralnost , da Martinez drži govore , gadi mi se sve ....
Jadni smo da jadniji ne možemo biti , taj isti Jagielka koji je puštao prije samo godinu dana Citiu da zabija golove samo da taj Liverpool gadni omraženi ne bi bio prvak danas pušta balone na Anfieldu , taj Everton čiji igrači su se sklanjali kao i golman da City zabija golove da taj omraženi Liverpool ne bi bio prvak .....
Fuuuuuj sve mi se gadi , tužan sam zbog svega ovoga , mali smo i bićemo uvijek mali
Dopuštamo im da pišaju po nama za najtužniji i najvažniji dan svake godine za svakog navijača Liverpoola , jadni smo , ali kakvi smo nismo bolje ni zaslužili .
Everton mi je bio drag klub i poslije Liverpoola omiljeni do dana kada su pustili Manchester Citiu da postane prvak , kada su se sklanjali da oni zabijaju golove , nakon toga mi se gade , nakon toga su nešto naružnije postoji na svijetu , nakon toga su mi najomraženiji klub , taj isti Jagielka je bio glavni glumac u toj utakmici ....

mi smo prema svima dobri i pošteni a nas svi pišaju , zato smo tu gdje jesmo i zato nikad nećemo biti ono što smo bili i što želimo da budemo
Ako Liverpool postane prvak  wewonit5times odlazi sa foruma , ako ne postane prvak ja odlazim sa istog !

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #558 : Travanj 16, 2015, 00:52 »
Ti si idiot. Hvala Bogu (zapravo tvom mozgu, i ne, ne želim ga usporediti s Bogom) kaj ti se LFC zgadio, ionako je previše navijača kao ti. Btw. i prošle godine su i Jagielka i Martinez sudjelovali (Martinez je imao prekrasan govor).
Never miss a good chance to shut up.

Offline lfc_anfield

• Hero Member
« Odgovori #559 : Travanj 16, 2015, 00:57 »
ok jesam idiot , ali pogledaj još jednom tu utakmicu Everton-Manchester City , pogledaj želju igrača Evertona , pogledaj igru Jagielke , od tog dana taj čovjek i taj klub su nešto najomraženije u mom životu , a Liverpool se sam ponižava i ponižavaće , i pada i padaće ...
Ako Liverpool postane prvak  wewonit5times odlazi sa foruma , ako ne postane prvak ja odlazim sa istog !

Offline lfc_anfield

• Hero Member
« Odgovori #560 : Travanj 16, 2015, 00:58 »
[

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #561 : Travanj 16, 2015, 01:00 »
Niti jedan se nije poskliznuo. To je najgore od svega. Znači li to da je i Gerrard Evertonovac? :O
On i Jagielka su zajedno puštali balone. Sada sve ima smisla. :O

Jedini tko danas nešto gadi si ti, svojim postovima u ovoj temi.
Never miss a good chance to shut up.

Offline lfc_anfield

• Hero Member
« Odgovori #562 : Travanj 16, 2015, 01:04 »
Evo ti prijatelju uživaj u golovima Citia uživaj u bacanju Howarda 2 sekunde nakon šuta , uživaj u šetanju svetog Jagielke da lopta dođe do igrača koji daje gol .... Žao mi je što pišemo sve ovo u ovoj temi , ali sve je to jedan obični internet forum ... SHVATI OD TOG DANA EVERTON JE MRTAV ZA SVAKOG KO VOLI LIVERPOOL.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #563 : Travanj 16, 2015, 02:05 »
SHVATI OD TOG DANA EVERTON JE MRTAV ZA SVAKOG KO VOLI LIVERPOOL.
Srecom pa je ovakvih "pravih" zaljubljenika u Liverpool stvarno malo.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #564 : Travanj 16, 2015, 07:11 »
O Bože koji kreten...

Offline bbbsrednjaci

• Sr. Member
« Odgovori #565 : Travanj 16, 2015, 09:08 »
FUUUUUJ NIKAD MI SE VIŠE U ŽIVOTU NIJE ZGADIO KLUB ZA KOJI ŽIVIM NEGO DANAS.....
Da Jagielka pokazuje svoju moralnost , da Martinez drži govore , gadi mi se sve ....
Jadni smo da jadniji ne možemo biti , taj isti Jagielka koji je puštao prije samo godinu dana Citiu da zabija golove samo da taj Liverpool gadni omraženi ne bi bio prvak danas pušta balone na Anfieldu , taj Everton čiji igrači su se sklanjali kao i golman da City zabija golove da taj omraženi Liverpool ne bi bio prvak .....
Fuuuuuj sve mi se gadi , tužan sam zbog svega ovoga , mali smo i bićemo uvijek mali
Dopuštamo im da pišaju po nama za najtužniji i najvažniji dan svake godine za svakog navijača Liverpoola , jadni smo , ali kakvi smo nismo bolje ni zaslužili .
Everton mi je bio drag klub i poslije Liverpoola omiljeni do dana kada su pustili Manchester Citiu da postane prvak , kada su se sklanjali da oni zabijaju golove , nakon toga mi se gade , nakon toga su nešto naružnije postoji na svijetu , nakon toga su mi najomraženiji klub , taj isti Jagielka je bio glavni glumac u toj utakmici ....

mi smo prema svima dobri i pošteni a nas svi pišaju , zato smo tu gdje jesmo i zato nikad nećemo biti ono što smo bili i što želimo da budemo

Ti si idiot ali jebeni idiot.
JUSTICE FOR 96

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #566 : Travanj 16, 2015, 09:14 »
I Gerrard je prije par godina prodao gol protiv Chelsea da united nebi bio prvak... Ako nekog trebamo kriviti za proslogodisnji neuspjeh onda upri prstom u Liverpool i njegove igrace, a ne traziti opravdanje u drugima...

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #567 : Travanj 16, 2015, 09:19 »
I Gerrard je prije par godina prodao gol protiv Chelsea da united nebi bio prvak... Ako nekog trebamo kriviti za proslogodisnji neuspjeh onda upri prstom u Liverpool i njegove igrace, a ne traziti opravdanje u drugima...
Točno tako,sami smo prokockali naslov protic Chelsea i gotova priča..

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #568 : Travanj 16, 2015, 09:22 »
Šta ti mora bit u glavi da budeš tooooliko ogorčen na nogometi klub? :klanja

Dajte neke IQ testove prilikom registracije stavite, ovo više nema smisla :neznam
19 + 6 + 7 + 9 + 3 + 4 + 1

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #569 : Travanj 16, 2015, 09:49 »
post godine

da sam bar ja toliki navijac..
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly