Novi Postovi

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10
22
Ostali sportovi / Odg: Košarka
« Zadnji post boo razzer Rujan 07, 2024, 11:10 »
Kako možeš uspoređivati Draženov i Kukočev legacy ?

Petro je legenda, jedan od najboljih šutera svih vremena, no Kukoč je ipak ukupno gledano no.1
Kako možeš reći da je Kukoč najbolji košarkaš svih vremena , a u Chicago Bullsima je bio proglašen za nabolju 6., nije lik mogao izboriti ni  mjesto u početnoj 5orci. :p
23
« Zadnji post lfc Rujan 07, 2024, 10:40 »
Postojali su ljudi i prije Rađe, Kukoča i Dražena.

Krešo Ćosić?
25
Off-Topic / Odg: Fantasy Premier League
« Zadnji post boo razzer Rujan 07, 2024, 08:09 »
Nova sezona. Manje vise sve je poznato. Classic liga je obnovljena, u nju ulaze automatski svi koji su igrali prosle godine. Tko nije moze uci preko linka dolje.

https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/tcutqo

Nova H2H liga. Napomena za @djapu i slicne da upadnu prije pocetka, jer kad pocne nema vise upada.

https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/czsey6

Slobodno dijelite, prijateljima kolegama. Nekim ljudima vise ne saljem, jer mi odustanu nakon 3 kola.

nisam uspio ovaj H2H. Ali sam složio ekipu, i spojio se na prvi link. Hvala!
Iako sam totalni noob, zadovoljan sam i da budem na sredini tablice. Na draftovima budem valjda mjenjao igrače.
26
Off-Topic / Odg: Zabava, vicevi i slicno! (2.)
« Zadnji post boo razzer Rujan 07, 2024, 06:32 »
Top Lista Nadrealista - Hepek (Krava pase)

:D
27
Off-Topic / Odg: Zabava, vicevi i slicno! (2.)
« Zadnji post boo razzer Rujan 06, 2024, 21:38 »

Koga ? Kome? S kim , S čim?
Janjetine! Meni! Sa kapulicom mladon!

:rotfl :rotfl
28
« Zadnji post Luis Garcai Rujan 06, 2024, 18:21 »
Taj mit od 112 poena je preuvelican. Da brojka je impresivna al za protivnike je imao juniore Olimpie.

Drazen je bio velik radnik, na i izvan terena. Zajedno sa Divcem, Radjom, Kukocom, Paspaljem i ostalima iz ex-Yu reprezentacije otvorio je vrata NBA EU igracima. Nisu svi odmah bili prihvaceni. Pa se tako i on nasao na klupi Blazersa koji su opet na njegovoj poziciji imali 4 igraca, koji su bili ispred njega.

U Netsima je pokazao svoj raskos, ali igrao je u garbage teamu.

Opet da je poziveo duze, ko zna kako bi se o njemu pisalo.

Ovako osobno za mene prvi u redu za najboljeg HR kosarkasa je Kukoc. Ostali nek se poslazu sami.
29
« Zadnji post mascherano Rujan 06, 2024, 18:16 »
Pa ne znam baš, dalo bi se o tom raspravljati.
Rađa i Kukoč su veliki, ali mi je Dražen više traga ostavio.

Od ostalih bi mogli biti : Modrić, Ivanišević, Janica, Parlov? :hm

Ispravite me ako sam nekog izostavio. :hm
Kako možeš uspoređivati Draženov i Kukočev legacy ?

Dražen je bio avangarda, čovjek koji je ostalim Europljanima utkao put prema NBA i dokazao da white man can jump, ali Kukoč je nemjerljivo veći trag ostavio, ne samo trofejima nego i stilom igre u kombinaciji s fizičkim predispozicijama kojiga je činio jednim od rijetkih košarkaša u povijesti igre koji može podjednako igrati svih 5 pozicija.
Petro je legenda, jedan od najboljih šutera svih vremena, no Kukoč je ipak ukupno gledano no.1
30
« Zadnji post Massone Rujan 06, 2024, 17:58 »
Postojali su ljudi i prije Rađe, Kukoča i Dražena.
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10