21
Transferi / Odg: Ljetni transferi 2023
« Zadnji post mashaka Ožujak 20, 2023, 21:04 »Ma dajte budite ozbiljni, to je bila vjerojatno samo spin priča za navijacke mase da smo mi u utrci za Bellinghama. Preko 100 miliona funti da cemo mi potrosit na jednog igraca? Djeluje bas nerealno kad smo mi u pitanju. Nikad nismo bili klub koji dovodi superstare, to jedino privilegij imaju Real, City, Barca u najboljim danima. Lijepo je zvucala zaista ta priča za Judea i nas da nam je svima golicala maštu ali očito nista od toga. Treba se okrenut realnijim metama. Realnost su igraci tipa Mount, Ugarete, Gravenberch i slicni. Da ga jebes ima na trzisu boljih igraca od Milnera, Oxa, Keite i slicni h, iako se ovamo na forumu namecao narativ da nas iskljucivo mogu samo Bellingham i Tchou pojačat i da nitko drugi osim njih dvoje nije bolji od Hende i Milnera. Sad jebiga, kasno smo se probudili iz zimskog sna, sad cemo popušit ligu prvaka, vratit se par koraka unazad. Bome se nitko vise ne sprda sa Arsenalom. Rado bi sad i Odegarda i Patija, a do prije pola godine je za njih Hendo bio top klasa. Sad se spominje Napoli, a tamo se sprdalo sa Zambom Anguisom, koji Osimhen, koji Zielinski. Sve smo ovo zasluzili sta nam se događa. Sad samo čekam prvog koji će tražit razlaz na ljeto.