Novi Postovi

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Transferi / Odg: Ljetni transferi 2023
« Zadnji post mashaka Ožujak 20, 2023, 21:04 »
Ma dajte budite ozbiljni, to je bila vjerojatno samo spin priča za navijacke mase da smo mi u utrci za Bellinghama. Preko 100 miliona funti da cemo mi potrosit na jednog igraca? Djeluje bas nerealno kad smo mi u pitanju. Nikad nismo bili klub koji dovodi superstare, to jedino privilegij imaju Real, City, Barca u najboljim danima. Lijepo je zvucala zaista ta priča za Judea i nas da nam je svima golicala maštu ali očito nista od toga. Treba se okrenut realnijim metama. Realnost su igraci tipa Mount, Ugarete, Gravenberch i slicni. Da ga jebes ima na trzisu boljih igraca od Milnera, Oxa, Keite i slicni h, iako se ovamo na forumu namecao narativ da nas iskljucivo mogu samo Bellingham i Tchou pojačat i da nitko drugi osim njih dvoje nije bolji od Hende i Milnera. Sad jebiga, kasno smo se probudili iz zimskog sna, sad cemo popušit ligu prvaka, vratit se par koraka unazad. Bome se nitko vise ne sprda sa Arsenalom. Rado bi sad i Odegarda i Patija, a do prije pola godine je za njih Hendo bio top klasa. Sad se spominje Napoli, a tamo se sprdalo sa Zambom Anguisom, koji Osimhen, koji Zielinski. Sve smo ovo zasluzili sta nam se događa. Sad samo čekam prvog koji će tražit razlaz na ljeto.
22
« Zadnji post gento Ožujak 20, 2023, 20:39 »
Ne, ja sam uvijek tvrdio da ti ne trebaju ne znam kakvi rekordni transferi da dovedes dobre igrace. Isto tako sam rekao da mi je oke da klub riskira proslog ljeta i da si ne zatvorimo mogucnost dovodenja Judea vec proslog ljeta, mislim da smo trebali biti dosta bolji ove sezone s ekipom koju imamo i bio sam oke s time da riskiramo i da probamo se stavit u sto bolju poziciju za dovest Judea ovog ljeta (svjestan da nije nimalo sigurno to). Jebiga, rizik nam se nije isplatio, pukli smo ove sezone i uz dosta gresaka na i izvan terena vjerojatno necemo uspjet dovest Judea, sad idemo onda na opcije B...

Opcija B je trebala biti prošlog ljeta. Vjerujem da je bilo para za top veznjaka, ali se čuvalo za Bellinghama. Zbog toga ne vjerujem da nemamo para za njega kad smo ga čekali i kad se znalo koliko bi koštao. Prije mi je logičnije da nas odjebe.
23
« Zadnji post mihovil Ožujak 20, 2023, 20:35 »
Kad sam prije sezone govorio da ima igrača koji bi nam bili pojačanja i po pristupačnijim cijenama tvrdili ste tu da postoji samo par igrača na svijetu koji bi nama bili pojačanja, kako se sad ploča vrti da možemo i mi dovest igrače po normalnim cijenama a da nam budu pojačanja  :lol :lol
Ne, ja sam uvijek tvrdio da ti ne trebaju ne znam kakvi rekordni transferi da dovedes dobre igrace. Isto tako sam rekao da mi je oke da klub riskira proslog ljeta i da si ne zatvorimo mogucnost dovodenja Judea vec proslog ljeta, mislim da smo trebali biti dosta bolji ove sezone s ekipom koju imamo i bio sam oke s time da riskiramo i da probamo se stavit u sto bolju poziciju za dovest Judea ovog ljeta (svjestan da nije nimalo sigurno to). Jebiga, rizik nam se nije isplatio, pukli smo ove sezone i uz dosta gresaka na i izvan terena vjerojatno necemo uspjet dovest Judea, sad idemo onda na opcije B...
24
Ostali sportovi / Odg: Formula 1
« Zadnji post El Rey Ožujak 20, 2023, 20:26 »
Nabildao bi Alonso prednost preko 10 sekundi da mu je odmah opaljena kazna.
Ovako nebi bilo fer,jer je citavi drugi stint osim onog dvoboja s Perezom vozio koliko mu treba.

Russel je odvrnuo pipu do kraja,a Ham se borio da sa istim gumama zavrsi utrku.
25
« Zadnji post Shankly1913 Ožujak 20, 2023, 20:22 »
Ne znam samo kako je Arsenal doveo Zinchenka i Odegaarda za po 30 milijuna, kako je Napoli doveo Khvichu i Kima zajedno za manje od 30? Jednostavno se ne moze. Pa u konacnici kao je i taj jebeni City doveo Akanjia koji im ove sezone igra 80% minuta za 15 milijuna? Jedino mi ne mozemo nikoga, za nas nema takvih igraca.

:rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

Kad sam prije sezone govorio da ima igrača koji bi nam bili pojačanja i po pristupačnijim cijenama tvrdili ste tu da postoji samo par igrača na svijetu koji bi nama bili pojačanja, kako se sad ploča vrti da možemo i mi dovest igrače po normalnim cijenama a da nam budu pojačanja  :lol :lol
26
« Zadnji post scouser68 Ožujak 20, 2023, 20:19 »
Citat:
Dio ulaganja u infrastrukturu je i finaciran od strane vlasnika kroz kredit koji nije vracen i pitanje je hoce li biti vracan. Ali, oke, dio love je sigurno otisao u infrastrukturu. Al opet, di je ostatak love, ako mi svako ljeto pricamo o barem 60-70 milijuna viska od rekordnih prihoda koje ne trosimo? :D

Osobno mislim da ce si vratiti lovu koju su posudili klubu. Vec su je krenuli vracati pa su stali u koroni. Kirkby se dijelom financirao od prodaje Melwooda, a za Anfield road stand je klub sam podignuo kredit. Uglavnom:

Show me the money!!   :)
27
Ostali sportovi / Odg: Formula 1
« Zadnji post Shankly1913 Ožujak 20, 2023, 20:13 »
Pa očigledno je da je do kazne Alonsu došli jer se Mercedes žalio nakon utrke, taktički se nisu žalili prije jer znaju da bi Alonso nabildao prednost bez problema.
Onda ovi klaunovi ( valjda njih smijem zvat klaunovima a da ne dobijem ban ) padnu na to i kazne Alonsa.
Zatim se naravno jave iz AM i pozovu se na pravilo da se Alonsa ne smije kaznit jer je odvozio previse krugova, što je isto legitimno i onda ovi povuku kaznu.

Suma sumarum ekipe ih uče pravilima a.oni ispadaju teški cirkusanti, da isto o SC-u kod Strolla ne treba trošit riječi, cirkus samo takav ...
28
« Zadnji post mashaka Ožujak 20, 2023, 19:40 »
Ne znam samo kako je Arsenal doveo Zinchenka i Odegaarda za po 30 milijuna, kako je Napoli doveo Khvichu i Kima zajedno za manje od 30? Jednostavno se ne moze. Pa u konacnici kao je i taj jebeni City doveo Akanjia koji im ove sezone igra 80% minuta za 15 milijuna? Jedino mi ne mozemo nikoga, za nas nema takvih igraca.

Očito da nema u ovom trenutku.Sve šta ima kvalitete puno košta. Eno ima Tielemans free agent, ima Neves, ima Zielinski, Rabiot, samo šta će znalci sa foruma rec da su to smeća od pojačanja i da bolje imamo ( Milner, Jones, Elliot ).
29
« Zadnji post mihovil Ožujak 20, 2023, 19:15 »
Ko je ta rotacijska opcija za manje od 50? Pa jebeni Matheus Nunes košta 50? Koji je to stoper? Svaki stoper kojeg hoćeš za prvih 11, a treba nam stoper za prvih 11 je isto skup. Pa ja ne znam šta se mi ovamo prepiremo, ne trošim ni iz svog novčanika, nit trošim sa svog računa novce, briga me koliko će Fsg uložiti, samo neka ulože i to je to.
30
« Zadnji post Gago8 Ožujak 20, 2023, 19:15 »
Jel mozemo mi kupiti ikoga ispod 50 milijuna funti? Napoli skoro za 50 milijuna funti slozi ekipu koja rastura po europi a mi ne mozemo nijednu rotacijsku opciju uzet za manje od 50 milijuna.

Naravno da možemo, samo što dalje od igrača iz premier lige
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10