Novi Postovi

Str: [1] 2 3 ... 10
1
Nogomet / Odg: Hrvatska Nogometna Liga - HNL
« Zadnji post djapojunior Danas u 23:40 »
Aha, znači dokaz animoziteta ostatka Hrvatske prema Dalmaciji je taj da vas jako puno ljudi "sa sjevera" ne voli jer kažu da je udruga naš hajduk kmečava? To je tvoj argument? I kako je to točno ostatak hrvatske? Sjever i jug, a sve ostalo je kurčina, pustopoljina?
Ajde promisli malo prije nego što drugi put napišeš glupost.

Ovakve izjave su upravo ta sranja koja stvaraju podjele u društvu i koja stvaraju nekakve animozitete.
2
Nogomet / Odg: Liga prvaka
« Zadnji post 67 Danas u 23:11 »
I ja se toga bojim ..da ga otpuste...
3
« Zadnji post Luis Garcai Danas u 22:54 »
Stvarno bi bilo steta da Ten Hag dobije otkaz veceras.
4
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1709261938348171301?t=dz4Z2P0vyNViony1sJrJrA&s=19

Kao sto se pricalo u onoj objavi iz studija, nakon sto je igra nastavljena ne mogu je ponovno prekidati i vracati, bez da sjebu protokol, za sto bi odgovarali svi do jednog. Tako da su samo nastavili igru, na kraju rekli da im je zao i ko vas jebe.

Ispravno bi bilo da su nakon sto su shvatili da su sjebali, zaustavili igru, dosli do trenera i objasnili da su pogresili i da gol je trebao biti priznat. U tom slucaju mozda bi pod pritiskom Fair Playa, Ange rekao svojim igracima da puste gol.

I dalje bi sudije bile krive, ali steta prema Liverpoolu bi se smanjila.
5
Ja sam mislio da je Oli kojeg spominju 4.sudac Michael Oliver
6

7
Dokaz da bi u varu trebali sjediti neki multitasking nerdovi, a ne suci koji su uz to svi frendovi, pa im je primarno da se medusobno zastite. Ova dva panja u var sobi nisu ni skuzila kaj su gledala ni koja je odluka donesena. Potencijalno smo osteceni za naslov ili za CL mjesto, a to su preskupe pogreske.

Dva puta smo gubili naslov za jedan bod. Onako usput receno..
Ova komunikacija između njih je potpuni kaos i sprdačina. Odlicno je da je ovo izaslo cisto da javnost cuje kakvi debili odlucuju u najboljoj nogometnoj ligi svijeta.
Nisam osobno iznenađen jer sam odavno dobio dojam da su im sudacka organizacija kao i sami suci katastrofalni. Ocajno i sramotno..
8
« Zadnji post Shankly1913 Danas u 21:36 »
Kako Jude igra  :klanja :klanja
9
Off-Topic / Odg: Spammara (opet gluposti... naravno)
« Zadnji post Amon Danas u 21:31 »
jel netko narucivao s ove stranice http://www.dreshrprodaja.com/
10
Al meni je u svemu najodvratnije kako netko može misliti da je odluka na terenu bila gol kad je pomoćnik digao zastavicu? Koje su ovo pizdarije? Zasrali su i trebaju snositi žestoke kazne
 Str: [1] 2 3 ... 10