Anketa

Pobjednik ovogodišnje ULP je...

PSG
10 (40%)
Bayern
15 (60%)

Ukupno Glasova: 25

Glasanje završeno: Kolovoz 24, 2020, 11:09

Autor Tema: Liga prvaka 2019/20  (Posjeta: 44627 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
Odg: Liga prvaka 2019/20
« Odgovori #555 : Kolovoz 24, 2020, 15:28 »
Flick ili Guardiola?  ]:)

Čovjeku treba skinuti kapu! Do prije par mjeseci malo tko je znao za njega iako je bio dugogodišnji asistent u reprezentaciji Njemačke, ali većina ljudi nije znalo za njega i  sa 54 godine dobije prvu pravu šansu kao glavni trener i već u roku od pola godine se stavlja u isti koš sa najboljima.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #556 : Kolovoz 24, 2020, 15:30 »
Ma dobro, Neymar i Icardi su jednostavno neusporedivi. Meni bi puno zanimljivija bila usporedba Icardija i Lukakua i njihovog učinka u Interu.

Kaj nije Bayern prije i poslije Guardiole osvajao trostruku krunu?
Jeste, sezonu prije Guadiole su osvojili. Heyckens mu je ostavio ekipu koja je bila ubjedljivo najbolja u evropi u tom trenutku, ali on je uspio unazaditi u tri godine svoje vladavine kao nikad niko prije vjerovatno

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #557 : Kolovoz 24, 2020, 15:40 »
Guardiola sa 5 puta jačom ekipom nikada nije dosao do finala, ovaj osvoji sa ovako limitiranom ekipom. Mislim da nema dileme.

Sad ce Pepoljubci sa pričom kako je Guardiola ostavio ekipu Flicku  :lol

Sedam godina ovdje pisem da je Guardiola najprecijenjeniji trener svih vremena i svake godine dobijem tucet novih dokaza da sam u pravu.

On je preuzeo momcad koja je poharala Europu, poigrala se s konkurentima i sto je napravio? U prvoj sezoni ga Real ponizio, u drugoj Barca nakantala i u trecoj Atletico izbacio.
Nakon sto je takvu momcad potrosio za nista, kukavicki je pobjegao u Manchester i ulupao milijardicu u momcad. Rezultat?
Prva sezona - ispadanje od Monaca 
Druga sezona - Liverpool ga pregazio i utrpao pet komada u dvije utakmice
Treca sezona - ispao od Tottenhama
Cetvrta sezona - tricom ga ispratio Lyon

Mene zanima sto se treba dogoditi da trenerski genijalac i inovator napravi nesto u LP? Koliko mu milijardi treba i kakav zdrijeb mu treba? Ako sa svim ovim sto ima prima tricu od Lyona, sto bi se sve tu trebalo poklopiti? Rubin Kazan u polufinalu, a onda za trofej protiv Chieva?

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #558 : Kolovoz 24, 2020, 15:44 »
Chievo sa Semperom na golu? Pa nema nikakve sanse onda  :D

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #559 : Kolovoz 24, 2020, 15:45 »
Sedam godina ovdje pisem da je Guardiola najprecijenjeniji trener svih vremena i svake godine dobijem tucet novih dokaza da sam u pravu.

On je preuzeo momcad koja je poharala Europu, poigrala se s konkurentima i sto je napravio? U prvoj sezoni ga Real ponizio, u drugoj Barca nakantala i u trecoj Atletico izbacio.
Nakon sto je takvu momcad potrosio za nista, kukavicki je pobjegao u Manchester i ulupao milijardicu u momcad. Rezultat?
Prva sezona - ispadanje od Monaca 
Druga sezona - Liverpool ga pregazio i utrpao pet komada u dvije utakmice
Treca sezona - ispao od Tottenhama
Cetvrta sezona - tricom ga ispratio Lyon

Mene zanima sto se treba dogoditi da trenerski genijalac i inovator napravi nesto u LP? Koliko mu milijardi treba i kakav zdrijeb mu treba? Ako sa svim ovim sto ima prima tricu od Lyona, sto bi se sve tu trebalo poklopiti? Rubin Kazan u polufinalu, a onda za trofej protiv Chieva?

Sve to stoji, ali znas sta je meni najfascinantniji dio njegove karijere u Cityu ?

Potrosio je preko 800 miliona funti, u ekipu nije doveo NIJEDNU svjetsku klasu. Nijednu.

Kičmu tima su drzali igraci koje su doveli Mancini i Pellegrini ( Aguero, David Silva, De Bruyne, Kompany, Toure itd.)

Potrosio je samo 300 miliona na bekove, nijedan nije klasa.

Ubo je sa Laporteom i Bernardo Silvom. Ostalo su uglavnom promasaji. Očajno

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #560 : Kolovoz 24, 2020, 18:10 »
Ma dobro, Neymar i Icardi su jednostavno neusporedivi. Meni bi puno zanimljivija bila usporedba Icardija i Lukakua i njihovog učinka u Interu.

Pa šta ne kažeš  :D
Sad ozbiljno, statistiku neću spominjati iako ga i tu Lukaku šije, ali doslovce od nikog nisam pročitao kritiku na Lukakua, al stvarno fantastičnu sezonu je imao. Malo sporiji početak ali otkad je ušo u formu, nezadrživ. Ko što je luigi reko, za Icardija ako nije zabio, nekad nisi ni znao da je igrao. Lukaku puno više sudjeluje u igri i otvara suigračima prostor, i realno lompletniji je igrač, i brži, i jači.. Icardi je često imao tap in situacije, ali ok, dobar udarac s obje noge i glavom, ali lukaku je level dva bolji..

Sorry na off topicu, ali Romelu se preporodio u serie A
YNWA!!