Arhiva > Arhiva
Robbie Keane
wewonit5times:
--- Citat: Tony14ZD - Veljača 18, 2009, 15:43 ---ne, nego su dokaz manjka srece jer nemoras biti pre kvalitetan da bi pogodia gol sa 2 metra, to mogu i ja, ali ti triba kvalitet da bi se nasa u toj poziciji, a on je to puno puta napravia, mislim da ga se nije trebalo prodati jer smo svi ocekivali da ce on napravit isto sto i torres, a to jednostavno nije moguce, rafa je triba, umisto da ga proda, malo popricati s njim, i ne ga, kad mu se napokon otvorilo, stavit na klupu, pa pobogu, kad je vec usa u formu ostavi ga da igra a ne vracati kuyta naprid, stvarno to ne razumin i stvarno mi je za' keana jer ga je rafa iskoristia da bi dokaza nesto šefovima i parryu, mozda i je nesto dokaza ali također je i unistija san jednom odlicnom igracu.
--- Kraj citata ---
slazem se sa svim napisanim...pogotovo sa boldanim
jamie carragher:
Rafa je ovom prodajom pokazao karakter , isto tako taj isti karakter je pokazao i protiv portsmoutha , kada je Torresa i Alonsa ostavio na klupi :super
Rafa sa ovim nije pogriješio , a možda je keane i narušavao atmosferu u ekipi , ko će ga znati , ali jedno je jasno da se protivio Rafi , i zato poštujem Rafinu odluku da ga proda
wewonit5times:
--- Citat: jamie carragher - Veljača 18, 2009, 19:53 ---Rafa je ovom prodajom pokazao karakter , isto tako taj isti karakter je pokazao i protiv portsmoutha , kada je Torresa i Alonsa ostavio na klupi :super
Rafa sa ovim nije pogriješio , a možda je keane i narušavao atmosferu u ekipi , ko će ga znati , ali jedno je jasno da se protivio Rafi , i zato poštujem Rafinu odluku da ga proda
--- Kraj citata ---
i sa ovim se, nazalost, slazem
EST.1892:
--- Citat: biljalfc - Veljača 18, 2009, 17:10 ---o cuti jezik pregrizao!!!!!!!!!!! :tuc :tuc :tuc :tuc
tvoja masta moze svasta!!!!!!!!!! :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol
--- Kraj citata ---
:lol nadam se da nemoze. stvarno bi bilo preludo ako se desi, mislim to se samo nama moze desiti. nama i nasoj sreci. lol.
Orthodox REDS:
ja predlazem da se ova tema zatvori.sada ne vidim svrhu ove teme.bivsi igrac koji je u klubu bio 6 mjeseci.
a ako je tu kao navijac, pa onda mozete staviti njih bruku puno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju