Liverpool > Ostalo

FSG prodaje Liverpool

(1/75) > >>

gento:
Liverpool’s American owners FSG have started the process to sell the club, reports @David_Ornstein

𝙉𝙀𝙒: Investors in Dubai could be eyeing a purchase for Liverpool FC.  The Middle East is already home to several football club owners.👀💸
Source - @ArabianBusiness

FSG reportedly in advanced talks with an American investment group, according to decent sources - price approx. £4billion... (Alex Miller)

boo razzer:
Živo me zaboli ko je vlasnik uopće. Ma neka je i Agrokor samo da imamo veći budžet da budemo konkurentni ovim naftašima i šeicima.

gento:
Meni je baš žao. FSG su po meni super vlasnici kad ih se usporedi s drugima. Sjebalo ih je to što je FFP propao. Ako su se takmičili sa svima tako što su napravili klub koji koristi vlastite resurse protiv resursa cijelih država, onda znate koliko su sposobni i pametni i gdje bi tek bili da FFP funkcionira.

djapojunior:
Ma stislo ih, znaju da moraju iskeširati za pojačanja na zimu pa hoće prodati klub prije toga.  :D

gento:

--- Citat: djapojunior - Studeni 08, 2022, 11:12 ---Ma stislo ih, znaju da moraju iskeširati za pojačanja na zimu pa hoće prodati klub prije toga.  :D

--- Kraj citata ---

Zapravo, klub će i dalje trošiti svoje pare (a vjerujem da ih imamo) što je u ovoj situaciji prednost. Da, nas financiraju oni, onda normalno da ne bi ulagali u nešto što će svaki čas prodati (jedino ako misle da će se prodaja odužiti pa da zaštite vrijednost). S obzirom da trošimo svoje pare, to što nas oni prodaju može samo pomoći. Dapače, sad možda i skroz maknu kočnicu. :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju