Liverpool > Igrači
Darwin Núñez #9
gento:
--- Citat: mashaka - Lipanj 08, 2022, 09:50 ---Znam da će negodovat neki, da je ludost dat ovoliki novac za Nuneza, ali ako je stvarno Klopp spreman izdvojit ovoliki novac za njega onda to ne može biti roba s greškom. Urugvajci su uvijek bili fantastični napadači (vidi pod Forlan, Suarez, Cavani), te je Nunez njihov legitimni nasljednik. Ima nešto u njemu, ako dođe valjda će se uklopiti u sustav i ekipu. Ja sam isticao i prije i reći ću, Nunez nije toliko lošiji napadač od Haalanda kojeg je većina htjela na forumu a po meni su vrlo slični igrači. Samo šta je Haaland mainstream igrač a ovaj prolazi malo ispod radara.
--- Kraj citata ---
Se Nunez uopće trenutno računa kao napadač? Haaland uvijek prima loptu u centru igrališta i jebeno dobro to radi. Nuneza niti jednom nisam vidio da to može napraviti. Uvijek je na krilu i svaki higlight je kroz tranziciju, a ne na postavljenu obranu kakvih je protiv nas u 80% utakmica.
Ako su naši procjenili da je on taj, onda im vjerujem. Nije da se ne vidi njegov potencijal. Momak je fizički jak, super brz i zna zabiti gol, ALI nikad nije predvodio napadačku liniju i nikad ne prima loptu u sredini igrališta (a i tehnički nije baš super potkovan) tako da me ne bi iznenadilo da na početku kod nas igra kao lijevo krilo.
treiler:
Ne vjerujem da bi dali 85 mil funti za igraca koji bi bio backup diazu. Ocekujem ga u vrhu napada. Iako ni ne ocekujem od nase devetke da se krece u protivnickom 16ercu konstantno.
gento:
--- Citat: treiler - Lipanj 08, 2022, 10:26 ---Ne vjerujem da bi dali 85 mil funti za igraca koji bi bio backup diazu. Ocekujem ga u vrhu napada. Iako ni ne ocekujem od nase devetke da se krece u protivnickom 16ercu konstantno.
--- Kraj citata ---
Ne očekujem ni ja da je stalno u protivničkom 16-ercu. Očekujem da se spusti u sredinu, primi loptu i odigra dalje. Za to ti treba dobra tehnika kad nisi samo između 2 stopera nego si i među veznjacima. Nešto što Haaland i pogotovo Kane znaju raditi, a Nunez nije niti jednom napravio. Možda može to napraviti, ali do sada se to nije vidjelo kad je igrao drugačiju rolu. Jedno je kad si ti fizički jak i jebeno brz i momčad ti igra na kontre pa onda to iskoristiš da maltretiraš braniče, a drugo je kad si među postavljenom obranom i trebaš biti i tehnički potkovan da nešto izvedeš. Ako ga Klopp uspije to naučiti, jebeno super. Ako ne, koristit ćemo ga na lijevom krilu, Diaza desno, a Salaha u špici. Ne kažem da će biti loš, samo da neke segmente još nismo vidjeli kod njega da mogu reći 100% da će rasturati kod nas kao špica.
--- Citat: gento - Lipanj 08, 2022, 09:20 ---
--- Kraj citata ---
El Rey:
Ma ne vjerujem u te price,mislim da je obicna patka.
Ne vrijedi ni blizu tih novaca,60 milki max.
Mislim djeluje mi presirovo i kao napadac kojemu utakmica mora doci njemu.
U mladjem periodi i Kane je izgledao kao konj koji pada preko lopte, Vinicius isto,ali ono to su bas iznimke.Takve preobrazbe su bas rijetkost.
El Rey:
Ako nista drugo imam osjecaj da cemo ponovit 2018. i potrosit najmanje 150 milja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju