Dobrodošli na lfccro.com forum!
Ukupno Glasova: 26
Glasanje završeno: Lipanj 01, 2022, 14:43
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nadam se vrlo da ima,A on da je najbolji izvuko bi ovu momcad bar nekad iz govana i ne nije se on uklopio u.losu formu liverpoola, vec smo mi u losoj formi i velikim dijelom zbog njega.Da oce otic slavio bih taj dan ko rodjendan al svaka mu cast kako vas je sve prejebo pa jos i danas pisete izmisljotine o njemu.Prosjecan igrac nista vise od tog.
Ovo nije cak ni hejt. Ovo je bolesna opsesija. Sta ti je Momo roknuo zenu?
Bilo bi odlično uzeti kojeg igrača iz Chelseaja, opet će im se dogodit slučaj Salah/De Bruyne/Lukaku gdje od šume ne vide drvo ( pun intended).
Naravno da ima."Salah je jedan od najboljih na svijetu posljednjih godina. No, Liverpool je u sve lošijem izdanju, pa i sam Salah se uklopio u sivilo kluba."
Ima Chelsea dobrih igrača, kad bi već morao birati njihovog igrača kojeg bi kod nas, to bi bio definitivno Mount. Mislim da bi to dugoročno bio pun pogodak.
Ako mogu birat jednog igraca Chelsea ja bi Havertza
[Christian Fal] Dortmund now feel they have a suitable benchmark for Bellingham thanks to Enzo Fernández’s Chelsea move. So Liverpool now know what they have to bring to the table – it shouldn’t be less than the transfer fee for Fernández.Realna prica,nece Jude sigurno ispod 120.