Anketa

Koliko ste zadovoljni s prijelaznim rokom?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Autor Tema: Ljetni transferi 2021  (Posjeta: 123117 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Ljetni transferi 2021
« : Veljača 05, 2021, 16:08 »
Braga believe they can get more for David Carmo in the summer and rejected Liverpool’s offer which has been revealed to be of €4M + an option to buy for €20M while also leaving Braga 20% of a future sale. [@Record_Portugal] https://t.co/By1YN85QiT
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Ljetni transferi 2021
« Odgovori #1 : Veljača 05, 2021, 22:55 »
Ajmo mi bataliti sve ove "velike transfere", ajmo mi po Grealisha!  :kuler

Trebamo otočke krvi i igrača s malo žeđčim gadrom, ponekad i iritantnim.  :D

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2 : Veljača 05, 2021, 22:57 »
Prije pola godine ga npr nisam zelio, ali ga sad i ja zelim, samo sto vidim kako bi gušio Manea na lijevoj strani terena i to bi bio najveci problem. Da je jako napredovao jeste, ali pitanje je koliko se stilski uklapa u nas fudbal i koliko bi se zelio podrediti momčadi, a ne pokusavati glumiti zvijezdu i biti prvi igrač tima

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #3 : Veljača 07, 2021, 21:37 »
Shaqiri je osobno ako se ne varam odbio prodaju proslo ljeto? Ne pisem ovo da ga oznacim kao glavnog krivca ili bilo sta slicno, ali mislim da covjek na ljeto jednostavno treba otici. Ugovor mu je do 2023. i stvarno je za odlazak idealan trenutak. Kao i za Origija (koji je slicno prije dvije sezone odbio Wolvese). Obojica nisu dovoljno dobri i nadam se da je sada i njima po tom pitanju sve jasno. Naravno da mogu kao i Markovic na temelju trajanja ugovora odbiti odlazak, ali..
Koliko bi se za njih dvojicu moglo dobiti? Cca 15 svaki? Jel to realno?

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #4 : Veljača 07, 2021, 21:56 »
Prije 15 ukupno

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #5 : Veljača 07, 2021, 21:59 »
Prije 15 ukupno

Ma daj. Pa 20 zajedno moraju vrijediti..  ]:)

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #6 : Veljača 07, 2021, 22:00 »
Ma daj. Pa 20 zajedno moraju vrijediti..
Malo sam potcjenio Edwardsa. Ono, kako igraju ove sezone je ocaj tako da stvarno ne znam. Samo da ih se rijesimo i njihove plate

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #7 : Veljača 07, 2021, 22:03 »
Malo sam potcjenio Edwardsa. Ono, kako igraju ove sezone je ocaj tako da stvarno ne znam. Samo da ih se rijesimo i njihove plate

Ne znamo za koliko je Shaq trebao ovo ljeto otici.. Mislim da je za Origija bilo ponudjeno 20 miliona funti od Wolvesa prije dvije sezone, ali da, bilo bi stvarno dobro njih dvojicu prodati..

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #8 : Veljača 07, 2021, 22:03 »
Shaqiri je osobno ako se ne varam odbio prodaju proslo ljeto? Ne pisem ovo da ga oznacim kao glavnog krivca ili bilo sta slicno, ali mislim da covjek na ljeto jednostavno treba otici. Ugovor mu je do 2023. i stvarno je za odlazak idealan trenutak. Kao i za Origija (koji je slicno prije dvije sezone odbio Wolvese). Obojica nisu dovoljno dobri i nadam se da je sada i njima po tom pitanju sve jasno. Naravno da mogu kao i Markovic na temelju trajanja ugovora odbiti odlazak, ali..
Koliko bi se za njih dvojicu moglo dobiti? Cca 15 svaki? Jel to realno?
Osobno mislim da bi za Shaqirija s obzirom na sve mozemo dobit cca 7-8 mil. Za Origija se nadam da bi mogli dobiti vise i blize ovoj tvojoj cijeni. Ono sto je problematicno je sto i dalje ne znamo koliko ce cijela situacija bez navijaca trajati i koliki ce budgeti klubova biti na ljeto. Vidjeli smo kako vec sad na zimu prakticki nije bilo ozbiljnog transfera u PLu, ako se ovako nastavi nece ni ljeto biti pretjerano bolje.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #9 : Veljača 07, 2021, 22:05 »
Osobno mislim da bi za Shaqirija s obzirom na sve mozemo dobit cca 7-8 mil. Za Origija se nadam da bi mogli dobiti vise i blize ovoj tvojoj cijeni. Ono sto je problematicno je sto i dalje ne znamo koliko ce cijela situacija bez navijaca trajati i koliki ce budgeti klubova biti na ljeto. Vidjeli smo kako vec sad na zimu prakticki nije bilo ozbiljnog transfera u PLu, ako se ovako nastavi nece ni ljeto biti pretjerano bolje.

Da. Bas zbog svih tih okolnosti sam i pitao koliko je realno, ali tesko je to naravno procijeniti. Smatram samo da su stvarno svoje dali u Liverpoolu..

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #10 : Veljača 07, 2021, 22:21 »
Meni je samo žao šta više kineski klubovi se ne ponašaju kao pijani milijarderi kao prije nekoliko godina, jer jedino bi oni bili još ludi za dat veću lovu Shaqiriju i dobru odštetu. Mislim da je 10-12 max šta možemo uhvatit ako će ga ko htjet a pitanje oće li on htjet ić.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #11 : Veljača 07, 2021, 22:32 »
Da. Bas zbog svih tih okolnosti sam i pitao koliko je realno, ali tesko je to naravno procijeniti. Smatram samo da su stvarno svoje dali u Liverpoolu..
definitivno su dali svoje i nemamo nikakve koristi od njih. Al to je malo i do nas sto smo napravili te poteze u startu. Protiv Shaqirija sam bio odmah pa je bilo "ako nista uvijek ces ga moc prodat za veću cijenu" dok smo Origiju dali novi ugovor nakon 3 bitna gola kad smo uzeli LP bez obzira sto nije ni tada igra nista bolje. A to je valjda najgora stvar koju mozes napraviti, dat nekom novi ugovor dok si "high" na uspjesima. To je jednako ludo ko kupit igraca zbog 4 utakmica na velikom prvenstvu.

Sad nas te greske kostaju i placamo te neke glupe poteze. Iako u zadnjih nekoliko godina smo stvarno vukli vecinom dobre poteze, pa je ovo sve oprostivo, ali samo pokazuje kako svi potezi koliko se god neznacajni cinili u startu imaju svoju cijenu.

I da, definitivno i korona nam odmaze da smanjimo svoje gubitke na njima, al to ne znaci da to i u startu nisu bili losi potezi.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #12 : Veljača 07, 2021, 22:39 »
definitivno su dali svoje i nemamo nikakve koristi od njih. Al to je malo i do nas sto smo napravili te poteze u startu. Protiv Shaqirija sam bio odmah pa je bilo "ako nista uvijek ces ga moc prodat za veću cijenu" dok smo Origiju dali novi ugovor nakon 3 bitna gola kad smo uzeli LP bez obzira sto nije ni tada igra nista bolje. A to je valjda najgora stvar koju mozes napraviti, dat nekom novi ugovor dok si "high" na uspjesima. To je jednako ludo ko kupit igraca zbog 4 utakmica na velikom prvenstvu.

Sad nas te greske kostaju i placamo te neke glupe poteze. Iako u zadnjih nekoliko godina smo stvarno vukli vecinom dobre poteze, pa je ovo sve oprostivo, ali samo pokazuje kako svi potezi koliko se god neznacajni cinili u startu imaju svoju cijenu.

I da, definitivno i korona nam odmaze da smanjimo svoje gubitke na njima, al to ne znaci da to i u startu nisu bili losi potezi.
:dobarpost
Jedino se nadati da će netko kao herta berlin doc po sacirija na ljeto, posto sad na zimu nije htio prec tamo

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #13 : Veljača 07, 2021, 22:48 »

Da, osobno i ja nisam bio nikako za Shaqa. Ono kad ti lik nikako ne sjedne od prve. Sjecam se da se o njemu diskutiralo tu na forumu i dosta prije nego sto je doslo do ozbiljne price oko njega i nas pa su se redali argumenti za i protiv. Origi se isto ukazao na velikom turniru za Belgiju pa mlad pa kao ajde oa onda golovi Evertonu, Barci, Tottu u finalu.. Mada bi s njime bila druga prica da je pristao na odlazak u Wolvese jer je to bila dobra odsteta u pitanju. Ali on je mlađi pa mislim da ce biti lakse s njime ostvariti dobar ili bar solidan transfer. Sve u svemu, ako odbiju odlaske (sto nije iskljuceno zbog manjih placa i slabijih klubova, sve te korona situacije, a nadam se ipak da nece) bit ce to bas natezanje s njima..

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #14 : Veljača 07, 2021, 22:56 »
Da, osobno i ja nisam bio nikako za Shaqa. Ono kad ti lik nikako ne sjedne od prve. Sjecam se da se o njemu diskutiralo tu na forumu i dosta prije nego sto je doslo do ozbiljne price oko njega i nas pa su se redali argumenti za i protiv. Origi se isto ukazao na velikom turniru za Belgiju pa mlad pa kao ajde oa onda golovi Evertonu, Barci, Tottu u finalu.. Mada bi s njime bila druga prica da je pristao na odlazak u Wolvese jer je to bila dobra odsteta u pitanju. Ali on je mlađi pa mislim da ce biti lakse s njime ostvariti dobar ili bar solidan transfer. Sve u svemu, ako odbiju odlaske (sto nije iskljuceno zbog manjih placa i slabijih klubova, sve te korona situacije, a nadam se ipak da nece) bit ce to bas natezanje s njima..
Ma Origijev transfer mi je u startu bio odlican, cinio mi se kao top potencijal i on je jedan od igraca ciji me razvoj bas razocarao.

Al mi smo znali sto je Origi i koliko se razvio, odnosno koliko je zapeo u trenutku kad smo mu dali taj novi ugovor. On je ugovor dobio na par golova, bez obzira na to sto je i te cijele sezone prakticki bio otpisan. Mislim covjek je u sezoni odigrao 360 premiership minuta i nakon toga dobije dodatnih 5 godina na ugovoru.