Anketa

Koliko ste zadovoljni s prijelaznim rokom?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Autor Tema: Ljetni transferi 2021  (Posjeta: 120901 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline scouser68

• Hero Member
Odg: Ljetni transferi 2021
« Odgovori #15 : Veljača 07, 2021, 23:01 »
Mislim covjek je u sezoni odigrao 360 premiership minuta i nakon toga dobije dodatnih 5 godina na ugovoru.
Je, to posebno sada izgleda kao losa odluka, ali opet, islo se na to da je mlad pa ce se uvijek moci dobro prodati.. Mislim, pa jedan Solanke se prodao za 19-20 miliona, Ibe za 15-16..
Ali onda se desila korona..

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #16 : Veljača 08, 2021, 08:56 »
Kako trenutno izgledamo, ne mislim na broj bodova, nego na govor tijela igrača, bojim se da bismo mogli imati popriličan remont svlačionice za slijedeću godinu. Ne mislim da to klub i mi želimo, to će biti neminovno, pogotovo ako (ne daj Bože) ostanemo izvan plasmana za Ligu prvaka.
Nekako mi se čini da će Gini, Salah, Mane, Origi, Shaq, Keita i tko zna tko sve još je tu moguć, potražiti drugu sredinu

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #17 : Veljača 08, 2021, 08:59 »
Ma treba puno više prodati nego dovesti. Dovesti moramo 3, max 4 igrača, a prodati njih 10.
Never miss a good chance to shut up.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #18 : Veljača 08, 2021, 09:13 »
Ma treba puno više prodati nego dovesti. Dovesti moramo 3, max 4 igrača, a prodati njih 10.

Za to ce trebati čudo s obzirom na okolnosti iako se slazem da bi trebalo tako.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #19 : Veljača 08, 2021, 09:31 »
Za to ce trebati čudo s obzirom na okolnosti iako se slazem da bi trebalo tako.

Znam, ali eto, nadajmo se da će se situacija popraviti i da će klubovi moći kupovati. S tim da je i dosta free transfera.

Očekujem da odu:
Adrian (free), Karius, Phillips (free), Matip (možda), Shaqiri, Grujić, Gini (free), Wilson, Origi, Salah/Mane, Ox, Awoniyi

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #20 : Veljača 08, 2021, 09:35 »
Znam, ali eto, nadajmo se da će se situacija popraviti i da će klubovi moći kupovati. S tim da je i dosta free transfera.

Očekujem da odu:
Adrian (free), Karius, Phillips (free), Matip (možda), Shaqiri, Grujić, Gini (free), Wilson, Origi, Salah/Mane, Ox, Awoniyi

I Oyo..  :D

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #21 : Veljača 08, 2021, 10:31 »

Očekujem da odu:

Prvog kojeg bi prodao je Keita, odmah za njim Ox, Matip, Shaqiri i Origi. Doslovno beskorisnih pet igrača. Ne bi prodavao ni Salaha ni Manea jer smo ionako tanki kvalitetom u napadu. Da, znam da su istih godina ali ima tu još dobrih sezona u nogama.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #22 : Veljača 08, 2021, 11:20 »
U slucaju Mane/Salah je po meni samo stvar poslovanja kluba. Ako ih obojicu zadrzavas, obojici dajes nove ugovore, a isto moras dati i Firminu i Van Dijku i Hendi i Fabinhu.. Kako Van Dijka, Hendu i Fabinha ne zelis prodati ili ne mozes dobiti pravu vrijednost na trzistu (tu gledam na Firmina i Hendu koji su nama znacajni, a ne mogu po meni postici neku jaku cijenu vise iako je sad uopce pitanje kako ce izgledati to trziste no recimo da se do ljeta stvari poprave) logicno je da najvecu vrijednost mozes postici kod ove gore dvojice pa je nekako smisleno ici u prodaju jednog od njih i onda na toj prodaji dovesti nekog Mbappea, Sancha, Hallanda, koga god.. Tesko je sada neke smislene procjene donositi zbog svega, ali mislim da se svakako treba ici na prodaju jednog od te dvojice ukoliko to trziste dopusti..

Offline LUDI-OS™

• Hero Member
« Odgovori #23 : Veljača 08, 2021, 11:23 »
Obzirom da slijedi 3 val virusa i jos jedan jaki lockdown biti ce vrlo zanimljivo ljeto...tko preživi pricati ce

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #24 : Veljača 08, 2021, 12:05 »
Nekako sam dojma da bi prije prodali Manea nego Salaha
Salah je ipak jedno od najprepoznatljivijih lica u svijetu nogometa, ljudi koji i ne prate nogomet znaju za njega i znaju kako izgleda i samim time je marketinški izuzetno bitan za klub, pogotovo za arapsko i općenito muslimansko tržište

Mane je odličan igrač koji nema iza sebe neki veliki fan base. Ono, koga boli neka stvar za Senegal. Tako da ono, nekako sam dojma da bi prije njega prodali za neku finu cifru
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #25 : Veljača 08, 2021, 12:20 »
Bit će puno odlazaka u tom sam poprilično siguran.
Adrian(FREE), Wijandlum(FREE), Phillips(FREE), Shaqiri(nadam se), Matip(nadam se), Ox, Origi, Wilson, Gruhić, Awoniyi, Woodburn, Karius, Ojo. Rijesio bi se ja i Minamina. Kako Mane igra ove sezone, radije bi njega prodao.
U svakom slučaju nadam se 4-5 novih igrača na ljeto.

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #26 : Veljača 08, 2021, 14:05 »
Stvarno mislite da će tržište biti takvo da nam netko plati 120+ milijuna za igrača od 29 godina? Ja ne vjerujem, mislim da je jedini način da se 'riješimo' Salaha ili Manea izravna zamjena za Mbappea, tj. da mi njima prodamo svog, oni nama svog igrača. RM bi bio opcija ako im Mbappe propadne, ali nedavno su se opekli s Hazardom pa ne vjerujem ni u njih. Nekako mislim da ćemo ići po opciju tipa Jota i postupno pomlađivati napad bez kupovanja zvijezda (Mbappe, Sancho, Haaland) dok će nam trenutna trojka ostati.

Po meni ćemo uzimati samo veznjaka umjesto Ginija (Bissouma?) i krilo/napadača, a prodati Origija/Shaqa/Ginija/Wilsona/itd. Ox i Minamino mislim da ostaju.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #27 : Veljača 08, 2021, 14:19 »
Da, i po meni je "zamjena" najrealnija opcija.

Trebali bi čim prije produžiti ugovore pa ćemo onda znati na čemu smo.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #28 : Veljača 08, 2021, 14:34 »
Koja bi nam bila dobra opcija za naprijed ako već nećemo uspjet priuštit Mbappea, Sancha i Haalanda.
Jota bi po meni mogao bez problema uskočit u kopačke u Manea. Ali koga umjesto Salaha ako ga prodamo?
Ja bi najrađe prodao Manea a klupirao Firmina. Sviđa mi se Neto iz Volwesa, sviđa mi se Lautaro iz Intera, mislim da bi on kod nas bio top napadač.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #29 : Veljača 08, 2021, 14:55 »
Meni se Ansu Fati sviđa samo što je on lijevo krilo.

Bailey je ove sezone proradio i mogao bi biti dobar pick. Felix, Dybala... Ali svi oni (osim Baileya bi bili jako skupi).