Liverpool > Igrači

Curtis Jones #17

<< < (2/39) > >>

luigi:
Fabinho-Gini-Keita ako je Thiago OUT i ako je Gomez spreman.

lfc:

--- Citat: gogec - Rujan 27, 2020, 13:49 ---
Da.. btw Thiago je upitan..

--- Kraj citata ---

Znam da je Thiago upitan, ali svejedno osobno još ne vjerujem toliko Curtisu da ga startam sutra u prilično bitnoj tekmi. Ali vidjet ćemo :D

jon_snow:

--- Citat: gogec - Rujan 27, 2020, 13:43 ---Nadam se da starta sljedeću tekmu, vrijeme je za ozbiljniju ulogu, dokazao se u ovim manjim.

--- Kraj citata ---
Protiv koga se tocno dokazao ? Odigrao 45 minuta protiv Stuttgarta,Salzburga,Blackpoola u pripremama i sad dao 2 gola protiv Lincolna i odmah ga u vatru protiv Arsenala,ma daj nemoj zajebavati.. poslat ga na posudbu u Aston Villu i nek igra svaki vikend,ovako kod nas moze jedino igrati kup utakmice,jer realno kvalitetom je nas najlosiji veznjak,ali dobro imamo dosta veznjaka koji su skloni ozljedama,pa mozda i on dobije svojih 5 minuta.

gogec:

--- Citat: jon_snow - Rujan 27, 2020, 13:58 ---Protiv koga se tocno dokazao ? Odigrao 45 minuta protiv Stuttgarta,Salzburga,Blackpoola u pripremama i sad dao 2 gola protiv Lincolna i odmah ga u vatru protiv Arsenala,ma daj nemoj zajebavati.. poslat ga na posudbu u Aston Villu i nek igra svaki vikend,ovako kod nas moze jedino igrati kup utakmice,jer realno kvalitetom je nas najlosiji veznjak,ali dobro imamo dosta veznjaka koji su skloni ozljedama,pa mozda i on dobije svojih 5 minuta.

--- Kraj citata ---

Pa jbt ne mora biti odmah prevaga da bi igrao.s 19g odnosno 18 smo gurnuli i Trenta u vatru i danas imamo jednog od najboljih RB na svijetu. Nisu ni Gerrard ni Owen morali na puste posudbe prije nego im se dala šansa. Ako dečko odskače talentom, a fiziku ima, zašto nebi igrao ispred Milnera u vezi?
Postupno mora u vatru.. ovima igra Mount, drugima Saka, trećima Greenwood, Phoden,.. pa ne razumijem zašto nebi dobio opipljivu priliku?

LessMore:
Ja ne vidim apsolutno niti jedan segment igre u kome je mali slabiji od Keite....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju