Liverpool > Igrači
Curtis Jones #17
mihovil:
--- Citat: gogec - Rujan 27, 2020, 14:16 ---Pa jbt ne mora biti odmah prevaga da bi igrao.s 19g odnosno 18 smo gurnuli i Trenta u vatru i danas imamo jednog od najboljih RB na svijetu. Nisu ni Gerrard ni Owen morali na puste posudbe prije nego im se dala šansa. Ako dečko odskače talentom, a fiziku ima, zašto nebi igrao ispred Milnera u vezi?
Postupno mora u vatru.. ovima igra Mount, drugima Saka, trećima Greenwood, Phoden,.. pa ne razumijem zašto nebi dobio opipljivu priliku?
--- Kraj citata ---
Je, samo sto Mount, Saka i Greenwood se ne bore za naslov. Kao ni Trent kad je usao kod nas.
luigi:
Ovo sto mihovil kaze je kljucno + sto je Foden valjda dvije klase ispred Jonesa.
Monello:
posudba spas ;) realno
jon_snow:
--- Citat: gogec - Rujan 27, 2020, 14:16 ---Pa jbt ne mora biti odmah prevaga da bi igrao.s 19g odnosno 18 smo gurnuli i Trenta u vatru i danas imamo jednog od najboljih RB na svijetu. Nisu ni Gerrard ni Owen morali na puste posudbe prije nego im se dala šansa. Ako dečko odskače talentom, a fiziku ima, zašto nebi igrao ispred Milnera u vezi?
Postupno mora u vatru.. ovima igra Mount, drugima Saka, trećima Greenwood, Phoden,.. pa ne razumijem zašto nebi dobio opipljivu priliku?
--- Kraj citata ---
A pogledaj samo konkurenciju koju ima Jones u veznom redu,a onda pogledaj kog imaju ovi ostali sto si ih nabrojao,Saka u Arsenalu igra lijevog WB van svoje prirodne pozicije,a dok im krilo mora igrati Wing Back-a to mi dovoljno govori o kvaliteti na toj poziciji.
Greenwood-u konkurencija Daniel James,ovaj se pokazao kao bolji i veci potencijal zato i igra,a bome i izgleda obecavajuce
Jedino mi je Foden izuzetak jer i sa 18.god. si vidio da je mali ozbiljan potencijal,cak je i Guardiola malo nahvalio "Phil is the most, most, most talented player I have ever seen in my career as a manager."
Mount - Poslozilo mu se to da su ovi imali zabranu transfera,otisao Hazard,bilo je ili ubaciti Mounta koji je vec u Derbyu igrao odlicno pod Lampardom ili staviti Pedra a i Lampard voli forsirati mlade igrace (Abraham,Tomoroi u pocetku igrao skoro svaku utakmicu),a kad pogledas ko im je konkurencija na poziciji nije neki gubitak kvalitete..tako da su njih dva vec upoznata i ovaj zna sta moze ocekivati od njega i kakav je igrac.. i na kraju nije lose,ovaj postao dobar rotacijski igrac za neku ekipu koja puca na naslov..siguran sam da sad kad svi budu spremni da nece biti u prvoj.
Trent isto tesko da bi onako rano postao prvotimac da mu konkurencija nije bio stakleni Clyne iako je Trent.. i po meni ako igrac zeli napredovati mora igrati,a ne odigrati 10 minuta svaku 5. utakmicu,zato bi ga poslao na posudbu u neki klub koji mu odgovara,a da je u prvih 11 svaki vikend.
Tako da to ti je to,nadam se da si skontao sta hocu da kazem.
mashaka:
Jones je fantastičan potencijal ali realno u ovoj situaciji di neće bit Hende i Thiaga a Fabinho će morat na stopera u derbiju protiv Arsenala s obzirom na težinu tekme treba startat Milner.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju