Liverpool > Igrači
Curtis Jones #17
mihovil:
--- Citat: Winx - Studeni 21, 2022, 12:39 ---Malo si pomiješao pojam s nekim drugim pojmom.
Homegrown igrači nisu oni koje si nabrojao, mada ništa ja ne bih imao protiv niti jednog od njih, ali to nije to.
--- Kraj citata ---
On misli iz konteksta prijave za uefina natjecanja.
gento:
--- Citat: mihovil - Studeni 21, 2022, 13:04 ---On misli iz konteksta prijave za uefina natjecanja.
--- Kraj citata ---
Ali opet trebaš minimalno 4 koja su ti baš trenirala u klubu barem 3 pune godine prije 21. rođendana.
Mi ih imamo 5. Kelleher, Gomez, Trent, Elliott i Jones.
mihovil:
--- Citat: gento - Studeni 21, 2022, 13:23 ---Ali opet trebaš minimalno 4 koja su ti baš trenirala u klubu barem 3 pune godine prije 21. rođendana.
Mi ih imamo 5. Kelleher, Gomez, Trent, Elliott i Jones.
--- Kraj citata ---
A uvijek ces imat Trenta i Elliota, ako Kellehera i prodamo onda ti tu upada 3. golman i u krajnjem slučaju jedno mjesto ostaviš prazno.
gento:
--- Citat: mihovil - Studeni 21, 2022, 13:28 ---A uvijek ces imat Trenta i Elliota, ako Kellehera i prodamo onda ti tu upada 3. golman i u krajnjem slučaju jedno mjesto ostaviš prazno.
--- Kraj citata ---
Pa radije bi onda valjda imao Jonesa nego ostavljao jedno mjesto prazno? I trenutno nam 3. golman nije HG.
mihovil:
--- Citat: gento - Studeni 21, 2022, 13:31 ---Pa radije bi onda valjda imao Jonesa nego ostavljao jedno mjesto prazno? I trenutno nam 3. golman nije HG.
--- Kraj citata ---
Radije bi ali ako mogu izvuc lovu za Jonesa a zamijenit ga kvalitetnijim igracem koji nije HG onda bi uzeo tu opciju, nije da cu umrijet ako mi je 25. igrac prijavljen Bajcetic ili tako netko.
Trenutno ti nije jer imas drugog golmana koji je dovoljno dobar a HG je. Da prodas Kellehera i dovedes drugog golmana koji nije HG onda treci nebi bio Adrian nego netko ko je HG, ionako ako dodes do toga da ti treci mora branit si u kurcu tako da bi bio lud da to mjesto trosis na non-HG igraca (ako vec imas problem s time).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju