Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR

Put na Anfield?!

(1/497) > >>

TORRES:
Još nisam imao priliku posjetiti Anfield, a već duže razmišljam da odem i doživim to navijanje. pa me zanima a prepostavnjam da nisam jedini, da li ima neki organiziran put za Liverpool i kako do karata? :hm Hvala....

Zoky:
Preko turističkih agencija ima svega, no i dosta košta. A i karte se mogu nabavit preko nekih agencija, no morat ćeš u pljačku banke za tako nešto. Veće su šanse da nabaviš kartu preko nekog "poznanika" iz Liverpoola.

Steven Gerrard:
a kolika je cijena kad bi išao agencijom :?

Zoky:

--- Citat: Steven Gerrard - Travanj 13, 2008, 11:56 ---a kolika je cijena kad bi išao agencijom :?

--- Kraj citata ---

Eh, sada točno neznam, ali možda je sve skupa čak i lakše izvedivo u nekakvom privatnom aranžmanu. Ali netko iz Engleske tko bi vam mogao pomoći bi bio od ogromne, stvarno ogromne koristi.

Xterratu:

--- Citat: Zoky - Travanj 13, 2008, 12:16 ---Eh, sada točno neznam, ali možda je sve skupa čak i lakše izvedivo u nekakvom privatnom aranžmanu. Ali netko iz Engleske tko bi vam mogao pomoći bi bio od ogromne, stvarno ogromne koristi.

--- Kraj citata ---

si ti bio?

Kak je? Znam da je prejeb...no odlično, ali svejedno me zanima, velika mi je želja da se jednom uputim tam i osim Anfielda, njegovog souvenir shoppa posjetim i muzej Beatlesa...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju