Liverpool > Igrači

Virgil van Dijk #4

<< < (3/183) > >>

lfc_anfield:
Baš me obradova maloprije kad sam vidio !
Odličan transfer , jeste skup , ali kao što sam rekao u temi transferi , ovo je igrač kakav nam treba koji odiše lakoćom , sigurnošću , inteligencijom , rutinom .... Uz to je i odličan sa loptom u nogama , donijeće diimenziju više Liverpoolu u oba pravca , također i prekidi , veliki transfer , velika pobjeda Liverpoola , velika psihološka pobjeda u odnosu na direktne konkurente, rastemo konstantno !
Doveo je Manea i Salaha za tolike novce , takve igrače danas da dovedeš treba ti 150 milijuna minimalno , on ih je doveo za novce koje je dao za Van Dijka , treba mu dati oduška , vjerujem i ubijeđen sam da će Van Dijk biti pogodak koji će podići klub na još jednu višu razinu , još riješiti problem golmana pa da budemo i u gostima beton kao kući  :kuler

Luis Garcai:

--- Citat: Dermonis - Prosinac 27, 2017, 19:29 ---Kako neki forumaši kažu: "Baš me briga, nije iz mog džepa".
Al ono, dosad (Kloop-ova era) potrošiš nešto manje od 20M na CIJELU OBRANU i sad pljuneš ovolku cifru na jednog igrača.
Čini se da naša updava ide ALL IN sa Klopinjom i njegovim željama.

--- Kraj citata ---

pa govorili su o tome ovo ljeto da ce ga podrzati i da ce ovo biti godina s najvecim budzetom. Kamo srece da jos mozemo dovesti i Keitu sad na zimu.

Jos bi htio sam jednog napadaca, da zaokruzimo pricu. 

Dermonis:

--- Citat: Luis Garcai - Prosinac 27, 2017, 19:48 ---pa govorili su o tome ovo ljeto da ce ga podrzati i da ce ovo biti godina s najvecim budzetom. Kamo srece da jos mozemo dovesti i Keitu sad na zimu.

--- Kraj citata ---
Ja bi rađe golmana il DM.

LUDI-OS™:
To je to!

Ajmo dalje jako!

grbi:

--- Citat: Luis Garcai - Prosinac 27, 2017, 19:48 ---pa govorili su o tome ovo ljeto da ce ga podrzati i da ce ovo biti godina s najvecim budzetom. Kamo srece da jos mozemo dovesti i Keitu sad na zimu.

--- Kraj citata ---
kada bi birao prvo bi gledao golmana. Napadač bi došao u obzir kada bi se napokon riješili Stua a Ingsa poslali na posudbu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju