O svemu > Ostali sportovi

Formula 1

<< < (2/293) > >>

weka_kt:
Za MercedesMclaren, odnosno za Hamiltona, jer imo je težak put do formule, a počeo sam zbog Hakinena

Marijo:
McLaren Mercedes. također sam počeo za njih navijat od Hakkinena (navijao sam poslije za Raikkonena ali otkako je prešao u Ferrari ne mogu ga očima gledat  :srednji )

--- Citat: lfcmostar - Ožujak 17, 2008, 22:33 ---Ja osobno spadam u vjerojatno mali dio muškog spola koji ne ferma tu formulu niti 1%...
Čak ne razumijem po kojim to kriterijima spada u sport.. :?
Ali eto, fino je da se puno raje loži na nju, znači da ima svoju draž, a mene zanima jednako ko meksičke sapunice ili curling.. :D

--- Kraj citata ---

čovječe, a ja navio sat u noći sa subote na nedjelju u 5 i 20 (možda sam ja posebni luđak :D )

Zoky:

--- Citat: Marijo - Ožujak 17, 2008, 23:15 ---čovječe, a ja navio sat u noći sa subote na nedjelju u 5 i 20 (možda sam ja posebni luđak :D )

--- Kraj citata ---

Ja sam ostao budan skroz do utrke  :kuler

Inače sam počeo navijat za Ferrari i prije nego sam shvatio kakav su talijani narod... da, ne volim ih, i to je vrlo blaga riječ, no Ferrari je eto ostao. A počeo sam za njih navijat jer me ko klinca fascinirao susjedov Ferrari, u to doba nije baš bilo Ferrarija (mislim da ga je on jedini tada imao u ZG županiji) i možete mislit kak je gledat fićeke, jugiće, golfove... i Ferrari :D

KENNY:
Ferrari oduvijek...!!! :D

Lasko:
Ni meni nije nešto, ali kad bi morao birat, Ferrari. Zbog Schumija. A Mclaren ne podnosim zbog onog pedera Alonsa, doduše sad je u Renaultu, ali čovjek je bahati kreten. A ni Hammilton mi nije nešto drag.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju