O svemu > Ostali sportovi

Formula 1

<< < (292/293) > >>

Shankly1913:
Koji cirkus je ova FiA postala majko mila  :joj :joj

Oni sad ni sami ne znaju šta da naprave, ne znaju više sami svoja pravila ...

Gerro:
Kao sta sam reko, ovo je cirkus postalo. Iz sezone u sezonu nova pravila, koja niti vozaci ne kuze.

Kao sta je Alonso reko, mogli su ih pustit odvozit do ciljne linije i gotovo.

Marijo:
Ovo jučer je baš skandalozno.

Koji je smisao u kazni Sainza ako se taj krug svejedno poništava? Isto tako, ako se taj krug i sve što se dogodilo u njemu poništavaju, zašto nije ponovo vožen?

Baš lakrdija. A o Alonsovom kmečanju stvarno više nema smisla govoriti. Fenomenalan vozač, ali baš ogromna nula od čovjeka

gento:

--- Citat: Marijo - Travanj 03, 2023, 07:35 ---Ovo jučer je baš skandalozno.

Koji je smisao u kazni Sainza ako se taj krug svejedno poništava? Isto tako, ako se taj krug i sve što se dogodilo u njemu poništavaju, zašto nije ponovo vožen?

Baš lakrdija. A o Alonsovom kmečanju stvarno više nema smisla govoriti. Fenomenalan vozač, ali baš ogromna nula od čovjeka

--- Kraj citata ---

Poništava se i ponovo se vozi zbog njegove greške. Vožen je ponovo, ali uz SC.

Ugl, po meni nije trebalo doći do red flaga kad je Magnusenu otpala guma (i napraviti to što su napravili u zadnjim krugovima). Mogli su nakon otpadanja gume završiti uz SC i to je to.

Winx:

--- Citat: Gerro - Travanj 02, 2023, 09:18 ---Kao sta sam reko, ovo je cirkus postalo. Iz sezone u sezonu nova pravila, koja niti vozaci ne kuze.

Kao sta je Alonso reko, mogli su ih pustit odvozit do ciljne linije i gotovo.

--- Kraj citata ---

Ovo stvarno postaje lakrdija.
Moram si prije slijedeće utrka isprintati natjecateljski pravilnik da uopće išta shvatim.
Baš loše sve ovo skupa izgleda trenutno. Kaos živi, ako tako nastave, neće to dobro ispasti.
Kako ovo izgleda, ova nova ekipa Flix-busa će se još i natjecati u autobusima https://www.tiktok.com/@flixbus/video/7216941996580031749 .
(inače, to je dobra prvoaprilska zezancija) :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju