O svemu > Forum i prijedlozi
Odnos između korisnika na forumu
Massone:
Ekipa, prije svega pozdrav svima koji me znaju i koji me ne znaju.
Druga stvar je da se ovim putem javno želim ispričati svima vama koje sam na neki način uvrijedio sa bilo čime što sam rekao na forumu, bilo od toga kada sam imao žutu minutu, kada smo bili u nekom neslaganju, ili bilo kakvoj raspravi, sve je to bilo u afektu.
E sad, dolazim do onoga "ali".
Ni ne sjećam se više šta sam pisao vama svima u ovih 6 godina koliko sam tu, ali sam u zadnje vrijeme primjetio da ima jako puno korisnika koji drugima govore da su retardirani, bolesni, umobolni, da trebaju liječenje i slično.
Ja bi vas samo molio, da smanjite/smanjimo takav način komunikacije, jer niste ni svjesni tko su sve članovi ovog foruma. To je najbitnije od svega, da sa nekim takvim riječima možemo i hoćemo pogoditi nekoga tko to najmanje zaslužuje.
Ima nas ovdje skoro 2000, to je jedno veće selo u RH. Šta mislite da od tih 2000 ljudi u selu svi imaju dvije ruke, dvije noge, zdrav život, da svi mogu hodat, da neko nejde često u bolnicu zbog svojih problema, itd...?
Molim vas, ne znate tko je sve na ovom forumu, tko su članovi, tko se krije iza nadimaka, pa onoga koga ne znate ne častite ružnim riječima kao što sam to već čitao i upozoravao preko PP-a. Hvala.
@Zoky, morao sam otvorit temu, sorry.
Dermonis:
Tko si ti i što si učinio Matku ? :batina
gento:
Ima nas 120. Idi se liječiti, retarde jedan. :pusa
Btw, kakav je bio grah? Mogao bi ga kuhati za nas 200 na okupljanju. :D
devil2:
Nisam primjetio neko vrijedjanje na forumu u zadnje vrijeme.
Massone:
--- Citat: Dermonis - Listopad 11, 2016, 19:17 ---Tko si ti i što si učinio Matku ? :batina
--- Kraj citata ---
Ni sam ne znam u šta se pretvaram :neznam
--- Citat: gento - Listopad 11, 2016, 19:18 ---Ima nas 120. Idi se liječiti, retarde jedan. :pusa
Btw, kakav je bio grah? Mogao bi ga kuhati za nas 200 na okupljanju. :D
--- Kraj citata ---
Grah je bio odličan, kao i inače :D
Puno mi je za 200 ljudi, sigurno ga ne bi dobro napravio.
--- Citat: devil2 - Listopad 11, 2016, 19:26 ---Nisam primjetio neko vrijedjanje na forumu u zadnje vrijeme.
--- Kraj citata ---
Ja jesam, pa sam slao poruke ljudima i objašnjavao situaciju. Kome šta nije jasno neka mi se javi u PP.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju