O svemu > Off-Topic
Spammara (opet gluposti... naravno)
vecac2:
--- Citat: gento - Rujan 17, 2025, 18:39 ---Možda ti TV ima preslabe komponente za takvu aplikaciju pa se počinje gušiti nakon nekog vremena? Imaš možda kakav media player da probaš preko njega? U tom slučaju je i dobro da nije 4k.
--- Kraj citata ---
Ma ne vjerujem, dobar je tv (hisense u7n).
Mislis neki android box ili nesto tako? Nazalost ne, ali kazem, na telefonu mi sve radi super.
Sad je opet ok, a pretpostavljam da se moze i na pcu gledati preko browsera? Pc mi je spojen na tv pa ako bude problema da predjem na to.
Ne da mi da castam s telefona na tv
gento:
Da, možeš i s PC-a, ali ipak mislim da bi trebalo raditi na TV-u.
Winx:
--- Citat: gento - Rujan 17, 2025, 18:39 ---Možda ti TV ima preslabe komponente za takvu aplikaciju pa se počinje gušiti nakon nekog vremena? Imaš možda kakav media player da probaš preko njega? U tom slučaju je i dobro da nije 4k.
--- Kraj citata ---
Po meni je upravo to što si napisao. Neka od komponenti u tv-u nema dovoljnu propusnost za to količinu informacija.
Najbolje rješenje ti je uzeti android box. Ja imam Xiaomia i jako sam zadovoljan.
Doduše ja imam ovaj.
(click to show/hide)https://www.pevex.hr/android-box-xiaomi-tv-box-s-2nd-gen
(click to show/hide)&utm_id=19306341550&gad_source=1&gad_campaignid=19306341550&gbraid=0AAAAApHoxAqqPzRLOla1-vgC19boKs7BH&gclid=Cj0KCQjwuKnGBhD5ARIsAD19Rsb_IRVkHRQTw1rvNyyc1OqDaJI3QSqb3vLikuxVKIz0idbeExNPYHoaAm3JEALw_wcB]https://www.centar-tehnike.hr/android-media-player-xiaomi-smart-tv-stick-4k-eu-proizvod-39892/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Xiaomi+proizvodi+-+Generic+[Search_Escape]&utm_id=19306341550&gad_source=1&gad_campaignid=19306341550&gbraid=0AAAAApHoxAqqPzRLOla1-vgC19boKs7BH&gclid=Cj0KCQjwuKnGBhD5ARIsAD19Rsb_IRVkHRQTw1rvNyyc1OqDaJI3QSqb3vLikuxVKIz0idbeExNPYHoaAm3JEALw_wcB
vecac2:
Nije bilo kasnije nikakvih problema tako da cu pripisati to privremenom stucanju servisa :D
vecac2:
Nakon 10 dana koristenja Arena Cloud, moram priznati da sam zadovoljan. Stvarno je stabilno, streamovi ne zastajkuju a sva interesantna natjecanja su pokrivena.
Kvaliteta slike/bitrate za ove pare bi trebali biti bolji. Interface na aplikacijama takodjer nije najbolji ali radi posao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju