Arhiva > Arhiva
Georginio Wijnaldum #5
shogun:
I ja se nadam da ce se drzat svog broja 5.makar kakve transfere radimo dugo nece niko zasluzit odmah tu osmicu
Monello:
--- Citat: mihovil - Srpanj 21, 2016, 09:34 ---Moze se onda odmah vratiti u Newcastle, valjda nece bit takav debil.
--- Kraj citata ---
Prvo da pozelim srecu Giniu i puno golova i dobrih tekmi i nijednu ozljedu.Nek se naigra nigometa u nasem dresu :love
A sto se tice broja
Nek bude takav debil kad se niko u klubu nije sjetio da taj broj pripada Gerrardu.
Ako je osmica slobodna to nije njegov problem.
Odavno su broj 7 i broj 8 trebali biti zauvijek zauzeti.
mihovil:
Ma ne smeta me da netko jednom uzme osmicu kao sto me ne smeta da odredeni igraci uzmu sedmicu, s vremenom ce me i manje smetati ako itko uzme osmicu, ali bi me jako smetalo da ju uzme igrac koji tek dolazi u klub, kao sto bi me smetalo da ju je uzeo Grujic tako bi me smetalo i da ju uzme Wijnaldum. Odigraj 2 sezone u klubu, pokazi se dobrim i onda uzmi osmicu, neces nikad bit Steven, ali ako se pokazes dobrim uzmi sto god zelis. Vjerujem da ce ga netko, bas kao i Grujica, upozorit ko je nosio taj dres zadnji.
Sto se samog transfera tice, skupo, nejasno, nepotrebno...
weka_kt:
igrač kakav nam ne treba. natežemo se za zielinskog za par milijuna a sad za ovo čudo plaćamo 25 mil funti, i to za poziciju gdje nam netreba više igrača. daj mi beka, daj mi krilo a ne još jednog amc-a
Monello:
--- Citat: mihovil - Srpanj 21, 2016, 10:06 ---Ma ne smeta me da netko jednom uzme osmicu kao sto me ne smeta da odredeni igraci uzmu sedmicu, s vremenom ce me i manje smetati ako itko uzme osmicu, ali bi me jako smetalo da ju uzme igrac koji tek dolazi u klub, kao sto bi me smetalo da ju je uzeo Grujic tako bi me smetalo i da ju uzme Wijnaldum. Odigraj 2 sezone u klubu, pokazi se dobrim i onda uzmi osmicu, neces nikad bit Steven, ali ako se pokazes dobrim uzmi sto god zelis. Vjerujem da ce ga netko, bas kao i Grujica, upozorit ko je nosio taj dres zadnji.
Sto se samog transfera tice, skupo, nejasno, nepotrebno...
--- Kraj citata ---
Sacekaj malo Mihovile,
Wijnaldum moze pokriti vise pozicija u momcadi a gdje ga Klopp vidi i sta sa njim planira treba jos vidjeti.Prodat cemo jos igraca a mozda ih jos i dodje nikad ne znas.
Ja ne vjerujem da je kupljen bezveze i da nam nije potreban:ne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju