O svemu > Off-Topic
Pro evolution Soccer
redsi:
Igra li tko PES 6 ili 2008.
Ja taj serial igrica igram 8 godina i trenutno prelazim s LIVERPOOLOM.
Pogledajte moje najbolje golove prošle godine (PES6):
//www.youtube.com/watch?v=A3GM67kzpuc
Inače najbolje golove koje sam ikada dao dao sam s Liverpoolom..
Zoky:
Igram ga od kada je izašla prva verzija na PlayStation jedinici :super Definitivno jedna od najboljih igrica koju sam ikad igrao (ako uzmemo u obzir cijeli serijal). Od samog početka (kada nije bilo klubova!) sam igrao s Engleskom, a čim su došli klubovi sa Liverpoolom. Vjerojatno sam 99.5% utakmica od kada postoje klubovi odigrao sa Liverpoolom. Tek tu i tamo, stvarno jako rijetko odigram s nekim drugim.
Jedino mi zadnji i nije baš nešto najbolje sjeo... pa sam odigrao tek polovicu prve sezone master lige...
weka_kt:
Uf ja sam igro 6 i predobro je bilo...počeo sm sam svoj klub, doveo dost maloplaćenih ali odličnih igrača i super mi išlo...al komp me zezo ko sada i nije baš bilo ok i ošli su mi savegami a igro sam nekih dobrih 5 sezona, Joaquin mi je bio najjači al ga nisam prodao...08 mi treba frend donest, imo sam ga ali šteka :zid(komp mi je tot u Qurcu)sad sam sve formatiro i nanovo instaliro i nadam se da će sve bit u redu...ali & je najbolja - svi se slažu
redsi:
--- Citat: Zoky - Ožujak 09, 2008, 21:07 ---Igram ga od kada je izašla prva verzija na PlayStation jedinici :super Definitivno jedna od najboljih igrica koju sam ikad igrao (ako uzmemo u obzir cijeli serijal). Od samog početka (kada nije bilo klubova!) sam igrao s Engleskom, a čim su došli klubovi sa Liverpoolom. Vjerojatno sam 99.5% utakmica od kada postoje klubovi odigrao sa Liverpoolom. Tek tu i tamo, stvarno jako rijetko odigram s nekim drugim.
Jedino mi zadnji i nije baš nešto najbolje sjeo... pa sam odigrao tek polovicu prve sezone master lige...
--- Kraj citata ---
Ni meni se ne sviđa najnoviji nastavak, zato igram šesticu.
Carra#23:
ja iso znan igrat pes i najlegendarniji koj san igra je bija PES2 za PS1 :klanja. ovaj novi mi se nije baš svidija nešto zato igran pes6 sa ocjenama, transferima, dresovima ... ka u novon pesu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju