Liverpool > Igrači

Joe Gomez #2

<< < (2/104) > >>

wewonit5times:
dok nisam vidio ovo

Liverpool had hoped to get Gomez for an initial price of £3.5m, but the transfer is expected to now go through at closer to £6m.

bio sam cak nekako euforican oko ovog.. ne zato sto sam ga gledao, al ipak je odigrao 20ak utakmica na stoperu u championshipu sto nije mala stvar
cifra je ipak prevelika tako da mi je ovo jos jedan u nizu 'ne razumijem bas' poteza posto imamo 25 rupa u prvoj momcadi i 15 neostvarenih potencijala

sto se tice otvaranja tema, tu se slazem s ovim sto je napisao massone. ovo moze jos 3 puta propast, mislim da je tema otvorena prerano

gento:

--- Citat: wewonit5times - Lipanj 16, 2015, 21:38 ---dok nisam vidio ovo

Liverpool had hoped to get Gomez for an initial price of £3.5m, but the transfer is expected to now go through at closer to £6m.

bio sam cak nekako euforican oko ovog.. ne zato sto sam ga gledao, al ipak je odigrao 20ak utakmica na stoperu u championshipu sto nije mala stvar
cifra je ipak prevelika tako da mi je ovo jos jedan u nizu 'ne razumijem bas' poteza posto imamo 25 rupa u prvoj momcadi i 15 neostvarenih potencijala

sto se tice otvaranja tema, tu se slazem s ovim sto je napisao massone. ovo moze jos 3 puta propast, mislim da je tema otvorena prerano

--- Kraj citata ---

Na kraju te rečenice je još i ova:
The deal will also contain a number of performance-related add-ons.

Tak da se još uvijek nekak nadam da je to 3.5m + bonusi koji mogu transfer podići do 6m. (Nada je kurva.) :)

wewonit5times:

--- Citat: gento - Lipanj 16, 2015, 21:41 ---Tak da se još uvijek nekak nadam da je to 3.5m + bonusi koji mogu transfer podići do 6m. (Nada je kurva.) :)

--- Kraj citata ---

poznavajuci nase, to je 6 mil s bonusima koji transfer podizu do 25

djapojunior:
Stvarno nema potrebe unaprijed otvarati teme. Ako vam je baš toliko stalo, rezervirajte se unaprijed da ćete baš vi otvoriti temu za igrača ako dođe i eto, neće se drugi petljati.

devil2:
Joj, nemojte otvarati unaprijed samo da ne slusamo ovo kvocanje.  :hitwall
Jebote, otvorili pa sta, nece nikom oci ispasti radi toga.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju