O svemu > Ostali sportovi

Fustal + mali nogomet

<< < (2/9) > >>

wewonit5times:

--- Citat: Laslo - Prosinac 10, 2014, 10:14 ---@ devil2

Kakvo je tvoje mišljenje o Canjugi i tom periodu Dinamove prošlosti?

--- Kraj citata ---

sta ti to vrijedi? premlad je (i ja sam a stariji sam od njega) za takva pitanja
ne mozes dobit dojam tog vremena iz internet kolumni i prica krezubih susjeda

Laslo:
Pa svi se pozivaju na "slavnu" prošlost, pa zbog toga. (A i postoji jedna caka, dakako,  :D).

Eto, koliko je Dinamo prošao kola euro-natjecanja dok su u njemu igrali Cerin, Zajec, Kranjčar st., Mlinarić i ostali purgeri kojima je "Dinamo bil svrha postojanja, suština njihove biti", a "jedina i najizraženija ambicija je bila igrati na svetoj maksimirskoj travi u svetom modrom dresu pred svetom šmekerskom zagrebačkom publikom"?

devil2:
Iz vremena Kroacije sjecam se svega par utakmica i to kroz maglu.
Ne razumijem tvoj stav "Mamica ne treba maknuti jer ce doci isti ili jos gori". Je li to znaci da niti izbore ne treba raspisivati? Uvijek ce doci netko isti ili gori (barem iz iskustva).
Nisam nigdje niti jednim slovom spomenuo nikakva zlatna vremena. Znam da je Dinamo prije 32 godine bio drugi u Europi (poslije Barce) po broju clanova. Znam da (kako god nekada losi bili) nikad nije bio vreca za napucavanje i klub kojeg cijeli svijet ismijava. O rezultatima mi se ne da, svi znamo kakve je Dinamo imao rezultate, a kakve ima danas.

Laslo:

--- Citat: devil2 - Prosinac 10, 2014, 10:37 ---Iz vremena Kroacije sjecam se svega par utakmica i to kroz maglu.
Ne razumijem tvoj stav "Mamica ne treba maknuti jer ce doci isti ili jos gori". Je li to znaci da niti izbore ne treba raspisivati? Uvijek ce doci netko isti ili gori (barem iz iskustva).
--- Kraj citata ---

To o (ne)micanju Mamića smo mislim riješili. Nisam nigdje napisao da ga ne treba mijenjati, nego samo da se njegovim smjenjivanjem neće stvari promijeniti u tolikoj mjeri u kojoj svi najavljuju.--- Citat: ---O rezultatima mi se ne da, svi znamo kakve je Dinamo imao rezultate, a kakve ima danas.
--- Kraj citata ---

Ali to me baš zanima. Dakle, ne s ciljem da opravdam rezultate kakve Dinamo danas postiže, nego te dične rezultate iz prošlosti - kada nije bilo ne samo stranaca u smislu neHrvata, nego i "dotepenaca" u vidu Hercegovaca, Dalmatinaca, Slavonaca i svih ostali "kaj pojma nemaju kaj je to purgerski i gospodski duh belog Zagreba grada".

Dakle, kako su to Europu pokorili Zajec, Kranjčar i Cerin?

--------------------


A što se "Kroacije" tiče ne zanima me je li Goran Jurić bio bolji od Joe Šimunića, Cvitanović od Čopa, a Mikulenas od Henriqueza, nego me zanima kakve je to dugove Račanova (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) vlada dozvolila Mamiću da prebriše, ako je "Kroacija" raspolagala državnom blagajnom kako je htjela i trošila na "uništavanje hrvatskog nogometa", "brisanje gospodskog imidža svetog kluba" i "preplaćivanje p****a sumnjive kvalitete koji nisu ginuli za sveti dres"? [I ne, ne citiram tebe - jer to nisi direktno napisao. Citiram ono što sam tada - jer se dobro sjećam - slušao, pa tada i sam naivno vjerovao.]

devil2:
Znaci za tebe je isto drugo mjesto u skupini LP 98/99 i ovo sramocenje zadnjih par godina sa samo jednom jedinom pobjedom protiv raspale Astre ciji igraci nisu mjesecima primili placu? Gol razlika -100 i nesto?

Nisam netko tko brani Canjugu i Tudjmanov odnos prema klubu tako da ti ne mogu odgovoriti na ta pitanja. Ali ako je netko protiv Mamica, onda ne znaci da je SDP-ovac ili da je za Canjugu. To je Mamiceva retorika koja vise ne prolazi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju