O svemu > Ostali sportovi

Fustal + mali nogomet

<< < (3/9) > >>

mihovil:

--- Citat: devil2 - Prosinac 10, 2014, 12:13 ---Ali ako je netko protiv Mamica, onda ne znaci da je SDP-ovac ili da je za Canjugu. To je Mamiceva retorika koja vise ne prolazi.

--- Kraj citata ---
Zanimljivo da to kazes, a upravo ti sve koji nisu zakleti antimamicevci nazivas Mamicevcima, placenicima itd. Ista retorika i dapace puno sam se cesce susretao s njom od strane Boysa, zzdovaca i tih nego od mamicevaca.

devil2:

--- Citat: mihovil - Prosinac 10, 2014, 12:20 ---Zanimljivo da to kazes, a upravo ti sve koji nisu zakleti antimamicevci nazivas Mamicevcima, placenicima itd. Ista retorika i dapace puno sam se cesce susretao s njom od strane Boysa, zzdovaca i tih nego od mamicevaca.

--- Kraj citata ---

Pa da ja velicam u svakoj prilici SDP bio bi SDP-ovac.
Oni koji brane i velicaju Mamica za mene su mamicevci.

Razlika ko nebo i zemlja.

mihovil:

--- Citat: devil2 - Prosinac 10, 2014, 12:22 ---Pa da ja velicam u svakoj prilici SDP bio bi SDP-ovac.
Oni koji brane i velicaju Mamica za mene su mamicevci.

Razlika ko nebo i zemlja.

--- Kraj citata ---
Ne, ne. Ako neko ne podrzava ono sto se trenutno namece kao alternativa ne znaci automatski da podrzava trenutno stanje. Ne sjecam se ni da je Laslo igdje velicao Mamica, a ni ja ga ne velicam, ali ne podrzavam misljenje bilo sta je bolje od ovog trenutno.

Prema tome: ja se ne slazem s trenutnom alternativom=Mamicevac. Ti se ne slazes s trenutnim stanjem=SDPovac. Samo tvojom retorikom, ja do sad nisam to ni jednom rekao niti to mislim, ali idem tvojim nacinom dedukcije.

devil2:
Bacanje baklji = huligani, nezadovoljstvo se treba iskazati na miran nacin.
Bojkotiraju utakmicu = pa kako ih nije sram da ne odigraju utakmicu
Na koji nacin trebaju iskazati nezadovoljstvo? - Pa sta ja znam, znam samo da nista od ovog ne valja

I usporedba ti je smijesna. Ako pljujem HDZ ne znaci da sam SDPovac dok to ne kazem.
Ali recimo, ako branim Milanovica i sve njegove odluke, onda sam vrlo vjerovatno SDP-ovac.

Laslo:

--- Citat: devil2 - Prosinac 10, 2014, 12:13 ---Znaci za tebe je isto drugo mjesto u skupini LP 98/99 i ovo sramocenje zadnjih par godina sa samo jednom jedinom pobjedom protiv raspale Astre ciji igraci nisu mjesecima primili placu? Gol razlika -100 i nesto?
--- Kraj citata ---

Gledaj - znam da je Ardilles bio smijenjen zbog toga što nije prošao skupinu s Unitedom i Marseillesom. Dakle, tada je to smatrano neuspjehom. Znam da je tada protiv Uniteda bio dobro popunjen stadion, ali jednako tako nije se tražila karta više. Je li to bolje nego ovo danas? Jest - to nitko ne spori. Ali tada to nitko nije smatrao uspjehom i tada je također atmosfera oko kluba proglašavana otužnom, žalosnom i sramotnom. Znam, napisat ćeš opet nešto u stilu da nisi bio tamo, pa te se ne tiče - ali ponavljam po n-ti put loša atmosfera oko Dinama ne vlada od jučer. Priča o Dinamovom prokletstvu i klubu "kojemu se smije cijela Europa" nije nastala prije 2, 5 ili 10 godina, nego u doba kadu tu igrali i sv. Cico, sv. Zeko i sv. Snješko.

Zazivati modele (mladi igrači, domaći igrači) koji su se već pokazali lošima i neuspješnima mi je promašeno. To nije branjenje Mamića. A o Dinamovoj "slavnoj" prošlosti svjedoči i to da se ranije kudikamo manje mogao brukati po Europi zbog toga što je u konkurenciji kojekakvih Veleža, Vardara, Sutjeski i Olimpija često nije mogao ni izboriti.


--- Citat: ---Nisam netko tko brani Canjugu i Tudjmanov odnos prema klubu tako da ti ne mogu odgovoriti na ta pitanja.
--- Kraj citata ---

Ma nije pitanje branjenja i nebranjenja - nego kako to da se Dinamu predbacuju dvije činjenice koje stoje u međusobnoj suprotnosti. Ako je Canjuga koristio državnu kasu za "Kroaciju" onda nisu mogli postojati dugovi. Ako su ti dugovi postojali (to što su obrisani je druga stvar), onda bi poslovanje kluba u Canjugino vrijeme trebalo preispitati i drugačije vrednovati.

Zbog čega se to ne čini? Jedno i drugo ne mogu biti istina.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju